Beliniz kac cm ogrenebilirmiyim? Androjen yani erkek tipi vucunuz var o nedenle merak ettim
Süper olmuşsun cidden. İlk halinde çok fazla kilolu değil ama şimdiki halin süper olmuş maşallah :)
Bacak için ebru şallı selülit dvdsi yapmışsın alt ve üst bacağını sadece o mu inceltti ve mekik dışında hangi hareketleri yaptın ?
Sagol canim evet ebrunun hareketleri yaptim squat yaptim kostum son bir ay kisacasi bacak sekillendirmek icin grekli herseyi uyguladim :)
Günaydın çok iyi sıkılaşmışsın tebrik ederim. Bende kilo verdim ama Sporsuz denilebilir. Göbeğim toparlanmadı sezeyim sonrası şekil Şemal kalmadı . Göbek için ne yapmam gerekir?çalışıyırum ve oglum geç uyuyor nasıl yapıcambikmiyorumama bir yerden başlamalıyım artık!
Tabi zaten maraton kosuyosun hergun bacaklarin hep kas oldu kalinlasti :) kas yapmak o kadar kolay mi canim ya neyse duzenli yaparsan vede yediklerine gercekten dikkat edersen incelirsin ancak tuzu yagi sekeri cikarmistm ben
Koşmak alt bacağı kalınlaştırır diye duydum da
Ama dediğin o hareketleri yaptım fark oldu ama ayağımda sıkıntı olunca ara vermem gerekti.
Ayrıca androjen vücuta benzetemedim ben. O kalas gibi olmuyor muydu?
Günaydın çok iyi sıkılaşmışsın tebrik ederim. Bende kilo verdim ama Sporsuz denilebilir. Göbeğim toparlanmadı sezeyim sonrası şekil Şemal kalmadı . Göbek için ne yapmam gerekir?çalışıyırum ve oglum geç uyuyor nasıl yapıcambikmiyorumama bir yerden başlamalıyım artık!
Tebrik ederim canım şahane görünüyorsun :))
Ben de 1 aydır spor salonuna gidiyorum cardio çalışıyorum..
Yağ oranım %17 çıktı (eksilerdeymiş) kas oranım %52 çıktı (idealmiş) ancak bacaklarım ve kalçam etli etli belime göre kalın.. Özellikle baldırlarım..
Bir daha ki ay platese geçmeyi düşünüyorum baldır inceltmek için ama daha fazla da kaslanmak istemiyorum kaslanıp iyice kalınlaşmasından korkuyorum. Kaş yapıyım derken göz çıkarmayayım.. plates uygun mudur canım benim için yani fazla kaslandırmadan inceltiyor mu...
Forumun hepsini okudum gercekten cok etkilendim canim bende persembe rejime başlıcam seni gorunce ilham geldi tebrik ediyorum ben 1ayda 6 7 kio versem dunyalar benim olur senin gibi uygulasam okadar vereblrmym
merhaba gerçekten tebrik ediyorum sizi harika bi yol kat etmişsiniz azminize hayran kaldım.bişey sormak istiyorum 1. ay sonunda bile baya büyük bi değişme var vucudunda ilk 1 ayda kaç cm bi sıkılaşma oldu ölçmüşmüydün.yada toplamda ne kadar oldu :)
Tesekkurler Çağla ama hic ölcmedim desem :) yani aynaya baktigimda zaten yapmam gereken herseyi görüyordum sizde mutlaka bu surecte en az iki haftada bir hatta haftada birde cekebilirsiniz gelisiminizi iyiki bu sekilde paylasmisim hanimlara bi fikir vermek bile beni mutlu etti acikcasi.
senin sayende bu kadar gaza geldim :) nerdeyse her gün baktım fotoğraflara neden olmasın dedim. 1 ayda 4 kilo verdim egzersiz yaptım simitler yan yağlar gözle görülür şekilde gitti. Bi ayva göbeğim var yanlarda hala biraz daha var 1 ayda onlar da hafifler diye düşünüyorum :) yalnız bu ayva göbeği gitmez kalır diyolar ama moralim bozuldu :/
Ben kollarımın sarkmasından korkuyorum. 27 kilo gibi bir kiloyu 8-10 ay içinde verdim.Haliyle gevşedi. Vermek istediğim bir 10 kilo daha var.
Sence ne kdr daha gevşeyebilir ?? Yani 10 kilo da çok gevşemese gerek ?
Madem sizlere moral oluyor bi fotograf daha paylasayim :) sizlerde gelisiminizi paylasin hep beraber basaralim bunu hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?