Fotoğraflarla 75 günlük diyet spor selülit başarı hikayem toplanın kızlar :)))

Beliniz kac cm ogrenebilirmiyim? Androjen yani erkek tipi vucunuz var o nedenle merak ettim

Sevgili sevila erkek tipi vücut dediginiz basen ve beli ayni hizada olan bel kivrimi hic olmayan tiptir belinin cm i degil göruntuyle anlarsinz bunu (ivana sert gibi düz) o nedenle bi daha bakin derim :) ama sizin oyle bi vucut tipinz varsa belinizdeki yaglari aldirarak bi nebze azaltirsinz o erkeksi goruntuyu tavsiye ederim.

Sagol canim evet ebrunun hareketleri yaptim squat yaptim kostum son bir ay kisacasi bacak sekillendirmek icin grekli herseyi uyguladim :)

Sagol canim evet ebrunun hareketleri yaptim squat yaptim kostum son bir ay kisacasi bacak sekillendirmek icin grekli herseyi uyguladim :)

Koşmak alt bacağı kalınlaştırır diye duydum da

Ama dediğin o hareketleri yaptım fark oldu ama ayağımda sıkıntı olunca ara vermem gerekti.

Ayrıca androjen vücuta benzetemedim ben. O kalas gibi olmuyor muydu?

Günaydın çok iyi sıkılaşmışsın tebrik ederim. Bende kilo verdim ama Sporsuz denilebilir. Göbeğim toparlanmadı sezeyim sonrası şekil Şemal kalmadı . Göbek için ne yapmam gerekir?çalışıyırum ve oglum geç uyuyor nasıl yapıcambikmiyorumama bir yerden başlamalıyım artık!

seni bekliyoruz tatlım lütfen gelirmisin kimse sana bşey demedi ki niye ayrıldın kuzum 2 senedir beraberiz şukadarcık hatrım yokmu cnm topiği yalnız ve sensiz bırakma lütfen

Tabi zaten maraton kosuyosun hergun bacaklarin hep kas oldu kalinlasti :) kas yapmak o kadar kolay mi canim ya neyse duzenli yaparsan vede yediklerine gercekten dikkat edersen incelirsin ancak tuzu yagi sekeri cikarmistm ben

Gobek icin her aksam yirmi dakikani ayir ve karina yonelik hareketleri yap sezaryan gobegi zrdur ablamda cok fazla kalmisti ameliyatla kurtuldu ancak o ama saglam bir diyet ve mekik sart

Tebrik ederim canım şahane görünüyorsun :))
Ben de 1 aydır spor salonuna gidiyorum cardio çalışıyorum..
Yağ oranım %17 çıktı (eksilerdeymiş) kas oranım %52 çıktı (idealmiş) ancak bacaklarım ve kalçam etli etli belime göre kalın.. Özellikle baldırlarım..
Bir daha ki ay platese geçmeyi düşünüyorum baldır inceltmek için ama daha fazla da kaslanmak istemiyorum kaslanıp iyice kalınlaşmasından korkuyorum. Kaş yapıyım derken göz çıkarmayayım.. plates uygun mudur canım benim için yani fazla kaslandırmadan inceltiyor mu...

Forumun hepsini okudum gercekten cok etkilendim canim bende persembe rejime başlıcam seni gorunce ilham geldi tebrik ediyorum ben 1ayda 6 7 kio versem dunyalar benim olur senin gibi uygulasam okadar vereblrmym

Valla kizmaya basladim canim daha bir aydir gidiyorsun ve kaslanmaktan korkuyorsun artik sunu kafanizdan silin kas kutlesi oyle haftada iki agirlik kaldirmayla buyumez! Duzenli protein alman ve cidden agirlik calismayi gerektirir o yuzden lutfen agirlik calismayi erkek sporu olarak gormeyin pilates tabiki skilastirir ama sunu bil ki agirlik calismadan kollari bacaklari tam olarak skilastiramazsn pilatestede yatarak yaptigimiz hareketlerde yercekimine karsi kendi vucut agirliimizla calismis oluyoruz sana tavsiyem tatliyi tuzu azalt bacak calis bolca ve tempolu yuruyus yap

Forumun hepsini okudum gercekten cok etkilendim canim bende persembe rejime başlıcam seni gorunce ilham geldi tebrik ediyorum ben 1ayda 6 7 kio versem dunyalar benim olur senin gibi uygulasam okadar vereblrmym

Tabi canim verirsin 6-7 kilo nedirki bir ayda 28 paket margarin sadece :)) canim sen o kiloyu bir aydami aldinki hemen bir ayda veriyorsun olacaklari soyleyim kalcada ve bacakta catlaklar ust bacakta sarkma gevsemis deri yani anlamiyorum aceleniz nedir benim ilk yazimi oku lutfen ben cok ski spor programi ve iyi bir diyetle ayda dort kilo vermistim ozellikle beslenme bölümümü oku ben ac kalamam sonra diyeti birakinca hoop alalim o kilolari degilmi senden ricam iyi beslen yagi tatliyi pilavi azalt ama asla ac kalma

merhaba gerçekten tebrik ediyorum sizi harika bi yol kat etmişsiniz azminize hayran kaldım.bişey sormak istiyorum 1. ay sonunda bile baya büyük bi değişme var vucudunda ilk 1 ayda kaç cm bi sıkılaşma oldu ölçmüşmüydün.yada toplamda ne kadar oldu :)

Tesekkurler Çağla ama hic ölcmedim desem :) yani aynaya baktigimda zaten yapmam gereken herseyi görüyordum sizde mutlaka bu surecte en az iki haftada bir hatta haftada birde cekebilirsiniz gelisiminizi iyiki bu sekilde paylasmisim hanimlara bi fikir vermek bile beni mutlu etti acikcasi.

bencede kıyafetlerle olsa bu kadar özendirici olamazdın bende spora ve diyete başladım sürekli baştan itibaren okuyorum sayfayı moralim bozulduğunda enerjim tekrar yerine geliyo maşallah gerçekten. çekicem bende hemen fotoğraflarımı bakalım inşallah sonuca ulaşırım

senin sayende bu kadar gaza geldim :) nerdeyse her gün baktım fotoğraflara neden olmasın dedim. 1 ayda 4 kilo verdim egzersiz yaptım simitler yan yağlar gözle görülür şekilde gitti. Bi ayva göbeğim var yanlarda hala biraz daha var 1 ayda onlar da hafifler diye düşünüyorum :) yalnız bu ayva göbeği gitmez kalır diyolar ama moralim bozuldu :/

Ben kollarımın sarkmasından korkuyorum. 27 kilo gibi bir kiloyu 8-10 ay içinde verdim.Haliyle gevşedi. Vermek istediğim bir 10 kilo daha var.
Sence ne kdr daha gevşeyebilir ?? Yani 10 kilo da çok gevşemese gerek ?

Canim cok sevindim senin adina mutlu oldum :) göbek konusuna gelirsek insanlarin geneline bakinca göbek sorunu zayiflarda bile oldugunu görüyorum simdi yaptigimiz karin egzersizleri o bölgedeki deriyi ve gevsemis kaslari sikilastiriyor ve boylece gobek ve bel yaglari daha az görünür hale geliyor o yaglar erimezmi dersen tabiki eriyecek ama en son onlar gider yani belli bir yag yuzdesinin altina inmek gerekiyor buda cok zayiflik demek yani cok zayiflayacagina bolca mekik karin calisirsan ayva falan kalmaz canim :)

Ben kollarımın sarkmasından korkuyorum. 27 kilo gibi bir kiloyu 8-10 ay içinde verdim.Haliyle gevşedi. Vermek istediğim bir 10 kilo daha var.
Sence ne kdr daha gevşeyebilir ?? Yani 10 kilo da çok gevşemese gerek ?

Öncelikle tebrikler cok guzel kilo vermissin gevseme sen skilasma hareketleri ve agirlik kaldirma calismadign surece devam eder kol egzersizlerine lutfen agirlik ver canim

Madem sizlere moral oluyor bi fotograf daha paylasayim :) sizlerde gelisiminizi paylasin hep beraber basaralim bunu hanimlar

Eklentiler

• $image.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 237
Madem sizlere moral oluyor bi fotograf daha paylasayim :) sizlerde gelisiminizi paylasin hep beraber basaralim bunu hanimlar

umarım bende başarırım çok kararlıyım bidahaki yaza çok güzel gircem bu halimden çok mutsuzum zayıf halimi hayal ediyorum sürekli. eskiden yapabilceğime inanmıyodum ama artık yapıcağımı biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…