fiziksel görünümüme çok üzülüyorum

çok sağol ya harikaymış hepsinin ayrı ayrı beğendim giyim tarzımı değiştirmeye çalışıyorum da bir fkir alıyım dedim :) su forumda bir ısrarla seni stalklıyorum sanırım :KK70:
konu sahibi sen sıkma canını.çevrende doğal güzelliği olan tek tük insan vardır geri kalanı genel olarak bakım özgüven makyaj sac uyumu gibi seyler.kendini tanımaya çalış canım makyaj yapmayı öğren yaşın küçükse hafif bir makyajla tabi.giyimin insanı ciddi anlamda değiştrdigini düşünüyorum allah gönlüne göre versin
Amin Sağolun :)

GİYİNMEYİ BECEREMİYORSAN EĞER önce bi kuaföre gidip fön çektir ardından bi butiğe gir ve butik sahibinden yardım iste ben yüksel bel pankolon istiyorum ama bunun üzerine ne gider diye sor sana bi-iki kombin yapsın oradan çıkarken bunarın altına ne tarz ayakkabılar gider diye sor. oradan çıkıp bir bujuteriye gir ve kasadaki kıza aldıklarını göster bunları az önce aldım takıp takıştırmak istiyorumm şöyle yaşıma uygun zarif bişeyler de. oradan çıkınca bi çiçekçiye uğra kendine bir demet sevdiğin bi çiçek al bu kadar zarif olduğun için kendini ödüllendir.

Çirkin kadın yok bakımsız kadın var derler doğru. Ben çağla şikeli çirkin bulurum ama Emre gibi bir adamla evlenip çocuk doğurdu. Kendine güven şart. Güzel olduğunu bir kere kendine söyle güzelleşirsin eminim

Genel olarak güzel görünmüyorum. Yüzüm öyle pek güzel değil. Boyun 156. Kilom 80 .vermek istiyorum.

Kilo buyuk etken. Ven de kiloluyum. Kilo vermeye baslamisken hamile kaldim. Simdi iyice sisecegim. Ben de kendimi kilom yuzunden begenmiyorum. Kilon boyuna gore fazla. Kilo ver. 50-55 kiloya dus. Gerisini makyaj malzemesi halleder :)
Zaten o kiloya gelince muthis ozguvenin gelecek.

Edit; ne kadar cok kilo demisim.:-)

kendini güzelleştirmek senin elinde kendine bakmaya başla ayrıca çirkin kadın asla yoktur sadece bakımsız kadın vardır bunu sende biliyorsun kendini ilgisiz bırakma fazla kilon varsa ver saçlarınla ilgilen kıyafetlerine özen göster hal ve tavırlarını değiştir ilgi çekici kültürlü bir insan ol emin ol zamanla kendine güvenin gelecektir

Çirkin kadın yok bakımsız kadın var derler doğru. Ben çağla şikeli çirkin bulurum ama Emre gibi bir adamla evlenip çocuk doğurdu. Kendine güven şart. Güzel olduğunu bir kere kendine söyle güzelleşirsin eminim

Ben güzellik doğuştan diye düşünüyorum. Yani giyimle özgüven le güzel olunmaz. Yani benim sorunumun hiç bir çaresi yok. :KK43:

Kendini iyi hissetmek için işe kilo vermekle ve kendinden nefret etmeyi bırakmakla başlayabilirsin.
Her gün duş alıp hoş kokular sürünüp, güzel kitaplar okuyup, spor yapıp, arkadaş çevreni genişletip daha iyi hissedebilirsin.
Minik adımlarla uzun yol kat edebilirsin inan bana.
Önce kendini seveceksin diğer insanların seni beğenip beğenmemesini bir yana koy.
Sen kendini seveceksin.
İyi olacaksın sonra diğer insanlar etkilenecek senin bu halinden zaten.
tabi bunları yaparkende sabırlı ol sakın yine kendini o düşüncelere sokma. belki hatta bi gün tarzına güvendiğin beğendiğin bi arkadaşınla yada bi tanıdığınla çık dışarı gidin alışverişe oturun muhabbet edin. tabi bu arada bunları yaparkende normal saç diş cilt bakımı temizlik gibi şeyleride ihmal etme. illa makyaj vsvs yapmana gerek yok hatta yaparsan bence kötü olur cildin açısından

kendini güzelleştirmek senin elinde kendine bakmaya başla ayrıca çirkin kadın asla yoktur sadece bakımsız kadın vardır bunu sende biliyorsun kendini ilgisiz bırakma fazla kilon varsa ver saçlarınla ilgilen kıyafetlerine özen göster hal ve tavırlarını değiştir ilgi çekici kültürlü bir insan ol emin ol zamanla kendine güvenin gelecektir

Bence bunlar olsa da olmaz. Güzellik doğuştan. Yüzüm güzel değil. Boyum kısa. Bunlar değişmez. Bakımlı olunur o ayrı. Ama çirkinlik ve bakimsizlik ayrı şeyler. Zaten bana bakıldığında öyle aa ne bakımsız pasakli denecek bir halim yok. Bir tek kilom var. Cildine çok iyi bakarım. Maskeler yaparım. Rimel sürerim. Salimi güzel bağlamaya çalışırım. Ama yeterli değil. Güzellik yok İşte zorlamanin alemi yok.

tabi bunları yaparkende sabırlı ol sakın yine kendini o düşüncelere sokma. belki hatta bi gün tarzına güvendiğin beğendiğin bi arkadaşınla yada bi tanıdığınla çık dışarı gidin alışverişe oturun muhabbet edin. tabi bu arada bunları yaparkende normal saç diş cilt bakımı temizlik gibi şeyleride ihmal etme. illa makyaj vsvs yapmana gerek yok hatta yaparsan bence kötü olur cildin açısından

Günde iki defa cilt bakım ritueli uygularim. Haftada bir gün maske ve peeling yaparım. Giydiğim kıyafetler güzeldir. Rimel kullanirim. Ellerim nemlidir. Bir tek kilom var. O da iki yıldır fazla. Ondan önce zayıftım. Yani şunu demek istiyorum. Bunlarla kimse güzel olamaz. Ünlülerin hepsi güzel ki hayır değil. Halbuki hepsi çok bakımlı. Ben de aynı şekilde yirtinsam da güzel olamam. Bu benim kaderim.

Ben güzellik doğuştan diye düşünüyorum. Yani giyimle özgüven le güzel olunmaz. Yani benim sorunumun hiç bir çaresi yok. :KK43:
iyide sen çabada harcamıyosunki şuan kafandaki o güzellik doğuştandır düşüncesi yüzünden. herkes doğduğunda güzeldir her bebek güzeldir bunu sürdürmek bizim elimizde işte. çok kolay olmıcak bak hatta bazen zorlanıp bırakmak isticeksin ama güzel hiç bişey olay yoldan elde edilmiyo. kilon olduğuna göre en çok yediğin şeylerden biri abur cubur herhalde . biliyorum demesi kolay ama azalt bunları hatta kendine bi beslenme programı bile çıkart . güzellik cidden senin elinde ve ister göriyim şuan seni ister görmiyim merak etme sen çok güzelsin

Günde iki defa cilt bakım ritueli uygularim. Haftada bir gün maske ve peeling yaparım. Giydiğim kıyafetler güzeldir. Rimel kullanirim. Ellerim nemlidir. Bir tek kilom var. O da iki yıldır fazla. Ondan önce zayıftım. Yani şunu demek istiyorum. Bunlarla kimse güzel olamaz. Ünlülerin hepsi güzel ki hayır değil. Halbuki hepsi çok bakımlı. Ben de aynı şekilde yirtinsam da güzel olamam. Bu benim kaderim.
kesin bi dermatoloğa gitte karar ver kullanıcağın ürüne çünkü bazen yanlış ürün seçimi kötü sonuçlar doğuruyo

iyide sen çabada harcamıyosunki şuan kafandaki o güzellik doğuştandır düşüncesi yüzünden. herkes doğduğunda güzeldir her bebek güzeldir bunu sürdürmek bizim elimizde işte. çok kolay olmıcak bak hatta bazen zorlanıp bırakmak isticeksin ama güzel hiç bişey olay yoldan elde edilmiyo. kilon olduğuna göre en çok yediğin şeylerden biri abur cubur herhalde . biliyorum demesi kolay ama azalt bunları hatta kendine bi beslenme programı bile çıkart . güzellik cidden senin elinde ve ister göriyim şuan seni ister görmiyim merak etme sen çok güzelsin
Güzellik benim elimde değil. Ünlüler çok bakımlı ama çoğu çok çirkin. Bakımlı olmak ve güzel olmak apayrı şeyler. Beni öyle kaşıni tuyunu almayan her gün aynı şeyi giyen Pasakli biri olarak düşünmeyin. Öyle değilim çünkü.Ama yetmiyor. Eminim kilo versem de güzel olmayacagim. Dört sene önce 55 kiloydum ve her gün ağlıyordum güzel dogmadigim için. Keşke kilo vermek ile ilgili olsaydı :KK43:(

önce yavaş yavaş kilo vermeye çalış.
sonra bakımla her şey hallolur
Bak imla hiç bir şey hallolmuyor. Çırkin çirkin güzel güzel oluyor. Çirkinim işte buyum ben tipsizim her gün cildime bakıyorum güzel giyiniyorum ama bu nolursa olsun bu yani. Genel olarak bütün olarak Çirkinim. Beni olsa olsa tipe hiç önem vermeyen biri beğenir. O da çirkin olur ben beğenmem bu sefer.

Bence bunlar olsa da olmaz. Güzellik doğuştan. Yüzüm güzel değil. Boyum kısa. Bunlar değişmez. Bakımlı olunur o ayrı. Ama çirkinlik ve bakimsizlik ayrı şeyler. Zaten bana bakıldığında öyle aa ne bakımsız pasakli denecek bir halim yok. Bir tek kilom var. Cildine çok iyi bakarım. Maskeler yaparım. Rimel sürerim. Salimi güzel bağlamaya çalışırım. Ama yeterli değil. Güzellik yok İşte zorlamanin alemi yok.

niye böyle bir düşünceye kapılıyorsun niye kendini çirkin görmek istiyorsun sen nasıl görürsen kendini dışarıdaki insanlarda öyle görürler bunu unutma sen öncelikle kendini güzel görmelisin ki herkes böyle düşünmeli bir ver bak fazla kiloları yüzünde değişecek emin ol çünkü bende kiloluyken kendimi çirkin görürdüm gerçekten kilo insanın yüzünü çok değiştiriyor bu olumsuz kendini incitici düşüncelerden lütfen vazgeç :KK68:

Güzellik benim elimde değil. Ünlüler çok bakımlı ama çoğu çok çirkin. Bakımlı olmak ve güzel olmak apayrı şeyler. Beni öyle kaşıni tuyunu almayan her gün aynı şeyi giyen Pasakli biri olarak düşünmeyin. Öyle değilim çünkü.Ama yetmiyor. Eminim kilo versem de güzel olmayacagim. Dört sene önce 55 kiloydum ve her gün ağlıyordum güzel dogmadigim için. Keşke kilo vermek ile ilgili olsaydı :KK43:(
bana hala saçma geliyo en sonunda senden resim isticem şimdi :KK70:

Tüm sayfaları ve mesajları okudum. Arkadaşlar çok güzel önerilerde de bulunmuş kendilerinden örnekler de vermişler. Mesela MissCherryBlossom MissCherryBlossom , @civcikciik yazdıkları mesajlarla size destek olmak için kendilerinden ve yaşamlarından örnekler vererek uzun uzun anlatmışlar. Peki bu kadar mesaj sonrası geldiğimiz nokta ne ? "Ben güzel değilim , sorunumun çaresi yok" bu mudur yani ?

Güzelden herkes aynı şeyi anlamak zorunda değil ki. Kime göre güzel neye göre güzel ? Yunus Emre ne güzel demiş " Yaratılanı severim , Yaradan' dan ötürü. "

Önce "ühü ühü :KK61::KK61:kahretsin , çok çirkinim ben " demeyi bırakmalısın.

Kilo fazlalığı dünyanın sonu değil. Boyu 1,50 kilosu 90 lar da seyreden bir arkadaşım var. Her giydiğini bu kadar güzel mi taşır insan , bu kadar mı yakıştırır , yakıştırıyor ve imreniyoruz o arkadaşımıza.

Ha diyorsan ki ben bedenimin görüntüsünü sevmiyorum. Değiştirmek kimin elinde ? Önce doktora git kan tahlili yaptır b vitamini , d vitamini ve insülin direncine bakılmasını da muhakkak iste. Belki de insülin direncin yüksek ve ne yaparsan yap vücudun şekeri yağ olarak depoluyor. Önce sağlık.

Özgüvenle güzelliğin zerre kadar bağı yok. Yaratan böyle yaratmış , beğenmeyen küçük oğluna almasın deyip yürüyüp gitmeyi bilmek lazım bazen.

Dünyanın en çirkin kadını seçilen ve sonrasında Dünyanın en cesur kadını na dönüşen kadının haberini okumalısın.

‘Dünyanın en çirkin kadını’ ilan edilen ‘dünyanın en cesur kadını’yla tanışın

14/03/2015 17:31

Nadir görülen rahatsızlıklardan birine sahip olan Lizzie Velasquez’in ‘Dünyanın en çirkin kadını‘ seçilmesinden sonra ‘Dünyanın en cesur kadını‘na dönüşme hikayesini anlatan belgesel, galasını yapıyor.

lizzie.jpg

Doğduğundan beri kilo alma problemi yaşayan ve tabiri caizse ‘bir deri, bir kemik‘ görünen 26 yaşındaki Amerikalı Velasquez, hayatı boyunca 29 kilonun üzerine hiç çıkamadı. Bir gözü de görmeyen ve bütün çocukluğunu bu rahatsızlıklarına çare arayarak geçiren genç kadın, ergenliğinde ise okuldaki arkadaşlarının kinayeli lafları ve aşağılamalarına maruz kaldı.

Ailesinin telkinleriyle bu durumu kafasına takmamaya çalışan Lizzie Velasquez, bir gün internette ‘Dünyanın en çirkin kadını‘ seçildiğini gördüğünde ise başından aşağı kaynar sular döküldü. Milyonlarca kişinin izlediği videoda genç kadının fotoğrafları dönüyor ve binlerce kişi de nefret dolu yorumlar yapıyordu.

‘Kafana bir silah daya ve kendini öldür’

Öyle ki biri “Senin yakılman lazım” derken, bir diğer yorumda “Kafana bir silah daya ve kendini öldür” diyordu. Birçok kez intiharı düşündüğünü söyleyen Velasquez, bu yorumlar karşısında daha da güçlendi ve yaşamı için ‘ayağa kalktı.‘ Artık zamanını doktor kapılarında harcamaktan usandığını söyleyen genç kadın, tedavi arayışlarına son verdi. Ailesi ise üzülerek da olsa bu zor kararı kabul edip, kızlarına tam destek verdi.

lizzie-2.jpg

Okullarda çocuklar arasındaki aşağılamalar ve dalga geçmelere karşı konferanslar düzenlemeye başlayan genç kadın, bir taraftan da çalışmalarını sürdürebilmek için internette başlattığı kampanyada binlerce dolar para yardımı topladı. Velasquez, kendisine destek veren isimler sayesinde 2013’te ünlü TED Konferansları’nda konuşmacı olarak yer aldı. Bu konuşması YouTube’da 7 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Belgeselin ilk gösterimi yapılıyor
Şu sıralar bir kitap yazan ve Amerika’nın ilk dalga geçme ve aşağılamalara karşı yasası için lobi faaliyetleri yürüten Lizzie Velasquez’in ‘Cesur Yürek: Lizzie Velasquez’ adlı belgeseli, Teksas’ta düzenlenen interaktif etkinlik, film ve müzik festivalleriyle konferansların yapıldığı South by Southwest’te (SXSW) gösteriliyor.

http://www.diken.com.tr/dunyanin-en-cirkin-kadini-ilan-edilen-dunyanin-en-cesur-kadiniyla-tanisin/

Bence güzellik uzmanına değil psikoloğa gitmelisin. Takıntı haline gelmiş sende güzellik. Güzel olmayıver ne olacak, etrafta güzel insan zaten fazla değil ama kimsede güzel değilim diye bunalımlarda değil. Güzellik çözüm değil, bi insanın bahtı güzel olsun.

X