Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sen her yerini beğenmiyorsun sen dünya güzeli de olsan mükemmeliyetçisin sanırım senin durumunda güzelliğin sınırı olmaz yani ben olsam psikoloğa giderdim ilk önce bakış açını değiştirmen lazım . farklı bir pencereden bakmanı sağlar psikoloğ yani hem harekete geçmek hemde mevcut durumdaki olulamaları da objektif görebilmek için canım
manyak cathyben de çirkinim
boşver..
Alınmadım sadece kilo versem de güzel olmam diyorum. Yani güzel olmanın bir yolu yok. Böyle yaratildim. Tavsiyeyi sunun için istedim asamiyorum çok takiyorum
Güzel olmayı istemek bir kızın hakkı değil mi ? Sagligima sukursuz değilim zaten.
Ne hakki? Hangi hak? Nasil yaratildiysan ona razi olmak ve onun en iyisi olmaya calsimak zorundasin. Bir Adriana Lima var, bir de sen varsin, yaratilislarinizi kiyasla hak, adalet var mi?
Kolu bacagi olmadan doganlar, Afrika'da ic savasta 5 yasini gormeden olen cocuklar var ya, git onlara sor hakki ve hayatin adaletini. Sana gelinceye kadar hayattan "hak" talep edecek milyonlarca insan var.
Hayattan talep etmek, istemek gibi bir hakkin yok, elindeki neyse onunla yetineceksin. Isyan etsen de sukretsen de realiteyi degistiremezsin. Bunu boylece kabul et.
Genel anlamda zeka, guzellik, sansin dagilimda hak, adalet yok, bekleme. hayiflanacagina elindeki malzemeden en iyisini cikarmaya calis.
Zayifla, guzel giysiler al, bakim yap, guzel parfumler sur. Ondan once bu konuyu kafana takmayi birak.
Kaç yaşındasın? Bende kendi dış görünüşümü beğenmem. Hatta bir kere bir çocuk bu nedenle benimle dalga geçti. Ve geçen hafta arkamdan çirkin olduğum hakkında konuşulduğuna şahit oldum. Hayır, hiç takmadım falan dersem yalan olur. Çok üzüldüm. Ki bu benim güzelleşmiş halim inan. 2 3 sene önce çok çok çok daha kötüydüm. Yada geçen seneye göre de güzelleştim. Nasıl yaptım dersen saçlarımı kestirdim hemde baya baya. Baktım ki bana uzun saçtan daha çok yakışıyormuş. Gözüne önemsiz olarak gözüken bir kaç değişiklik çok daha iyi görünmene sebep olabilir. İnan seni çok iyi anlıyorum. Kendini beğenmemk ve sevdiği birini sırf dış görünüş açısından yeterli olmadığın için kaybetmek ne demek inan biliyorum. Ama bu konuda yapacak bir şeyim yok ve şükr etmeyi deniyorum. Evet kendimi beğenmiyorum ama sağlıklıyım, okuyorum, eğitim alıyorum. Bundan 40 sene sonra zaten güzelliğim kalmayacak ama kişiliğim ve bilgilerim hep benimle olucak inşaAllah. Bu nedenle bu yönlerimi geliştirmeye çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Ki böyle konuşuyorum ama belkide güzelsindir ama imajın yanlıştır. Saçların kısa olması gerekirken uzundur yada tam tersidir. Dene, yeni şeyler dene ve kendine en yakışanı bul. Yda bunların hiç birine ihtiyacın yoktur, sadece kendine haksızlık ediyosundur...
NOT: Çenem düşmüş ve biraz karaşık yazmışım. Umarım anlamışsındır.
neden böyle ki ? Neden adalet yok ? Acaba adalet tamamen insanın içindeki bir duygu mu ? Doğada olmayan bir duygu...Ne hakki? Hangi hak? Nasil yaratildiysan ona razi olmak ve onun en iyisi olmaya calsimak zorundasin. Bir Adriana Lima var, bir de sen varsin, yaratilislarinizi kiyasla hak, adalet var mi?
Kolu bacagi olmadan doganlar, Afrika'da ic savasta 5 yasini gormeden olen cocuklar var ya, git onlara sor hakki ve hayatin adaletini. Sana gelinceye kadar hayattan "hak" talep edecek milyonlarca insan var.
Hayattan talep etmek, istemek gibi bir hakkin yok, elindeki neyse onunla yetineceksin. Isyan etsen de sukretsen de realiteyi degistiremezsin. Bunu boylece kabul et.
Genel anlamda zeka, guzellik, sansin dagilimda hak, adalet yok, bekleme. hayiflanacagina elindeki malzemeden en iyisini cikarmaya calis.
Zayifla, guzel giysiler al, bakim yap, guzel parfumler sur. Ondan once bu konuyu kafana takmayi birak.
Haklısınız . Aşmak zorundayım. Ama bir inat var ben bunun farkındayım. İlla istediğim olacak inadı. Güzel olmak istiyorsam olmalıyım inadı. Bir de sevdiğim çocuk beni güzel olmadığım için sevmemisti. Ondan sonra başladı bunlar.
benim sevdiğim erkeğin sevdiği kız çok güzeldi. Bir de boğa burcuydu. Boğa erkeği için en önemli şey guzellikmis. Ben de hem buradan hem de acimasizlarin alaylarindan kompleks geliştirdim belki de. Aslında kaç sene oldu. Ama hassas olduğum için öyle bir işlemiş ki ... aşmayı özgüveni olan bir kız olmayı çok istiyorum. Ama neden basaramadim bilmiyorumOl o zaman guzelim, aslinda gozunde buyuttugun kadar zor degil. Erkekler bizim kadar detaya inmez. Vucudun guzelce olsun, saclarin guzelce yapili olsun hafif de makyajsa tamamdir, onlara gore guzellik bu.
O sevme meselesinin vallahi guzellikle alakasi yok, olacagi varsa oluyor olmayacagi varsa olmuyor. Guzelligi gozunde cok buyutme yani. Kader, kismet.
Misal kendim, tombiscik bir hatun icin terk edildim. Insanlar beni begenir, haydi bunu gectim en azindan sisko degilim be. Simdi guzel, cekici degil diye ben bu hatunu nasil kucumserim herifin gonlu beni sevememis, tombisi sevmis ne yapayim?
Mutlu, guzel iliskileri olanlar hep guzel kadinlar degil inan bana. Guzel kadinlarin cogu mutsuz ve yalniz. Guzellikle mutluluk, ask olaydi Marilyn Monroe bu kadar evlenip bosanip ustune intihar etmezdi.
Guzzelik bence abartilan bir olgu. Erkekler de bizim kadar takintili degil bu konuya, kas goz bilemm ne ayri incelemiyorlar, butunluge bakiyorlar zati.
Bazı kişiler çirkin bazı kişiler normal idare eder diyor. Ama yetersiz olduğu içindir ki hiç sevenim olmadı .Konu sahibini merak ettim gercekten..