- 16 Haziran 2011
- 14.842
- 62.081
Valla ? Beni terk eden herif de Koç burcuydu, koçlar için de dış görünüş ve yanındakiyle caka satmak çok önemlidir, sıradan kadınlara bakmazlar denir. Eeeeee ben dururken küpçüğü taktı koluna , attan inip eşeğe bindi diyenlere de kulak astığı yok. Sence koç burcu & güzellik anlayışı bizim tombişciğin umrunda mı? Tomb'iscik benden 10 cm kisa, 15 kg fazla.O mu mutlu ben mi?
Her guzellik konusunda bu kizi ve kendimi ornek veriyorum, nasil koyduysa artik :))))))
Bak şimdi şekerim, çekicilik sadece tip değildir. Aura , enerji ve tip birleşimidir. O enerji , çoğunlukla tipi bastırır.
İlişki de karşılıklı uyum işi. Yani aradaki çekim artık yıldızlardan mı kaynaklanıyor, nedir bilemedim ama var. Elektrik denen bir şey var.
Kilonu ver, git güzel feminen giysiler, topuklu ayakkabılar al. Aynaya bakınca eminim sen de beğeneceksin kendini. Stil çok fark yaratıyor. Ben feminen giyinmeyi severim, kardeşim bihter abla der dalga geçer :) Tanıdığım vücudu tipi bana benzeyen bir kız var , tişört kot daha spor giyinir insanlar onu ünv öğrencisi sanıyor. Çarpıcı bir stille süper enerji verebilirsin.
Inan bana cirkin olmak bu devirde mumkun degil. Maskesi, makyaj malzemesi derken kendini neye istersen benzetirsin.
Aura önemli. Neşeli , pozitif insanlarla arkadaşlık etmeyi herkes sever di mi? Bir de zeka ve entellektüel kapasite de önemli. Zeka çok çekici bir şey bence. Benim şefim evli bir herif, kısa boylu, tombiş göbekli ama bütün kadınlar peşinde çünkü eğelnceli ve zeki. Onca yakışıklı erkeğin arasında herkes onun peşinde. Evli haliyle öyle bir sevgili buldu ki herif bekarlar bakakaldı ?!!!
O konuda nasılsın peki ,eğitimli misin, akıllı mısın, kültürlü müsün , esprili misin ? Sanat , spor , felsefe ya da siyaset merakın var mı , ne konulardan konuşursun ? Güzel muhabbet yapar mısın?
Anlatımın çok eğlenceli olmuş Misscherry Gönlüne denk insanla tanışman dileğiyle