günlük kalori ihtiyacına baktınmı candy.kaç kalori alman gerekiyor acaba.iki öğün beslenmen çok iyi olmuş.ama iskenderin ekmeği tereyağı fazla olmuş olabilir.Canım inşallah yapıcam yarından itibaren bugün başladım if e de geçen hafta başlayamadım
Öğlen 12 de İskender+zero kola
Ara 3 gibi biraz leblebi şekerli çay
Akşam 18 kıymalı taze fasulye yoğurt 3 dilim ekmek
Su 3.5 litre
Spor yok biraz yürüyüş yaptım öğlen ama saatimi unuttuğum için adım sayamadim
çok güzel gitmişKızlar kilom gün itibariyle 65.7
Tam 1 kg gitmiş hiç ummuyordum çünkü bu hafta hiçbir şeyden mahrum kalmadım. Sadece IF’e sadık kaldım saat konusunda.
Çok mutlandım ya, hadi darısı 64’lere 63’lere.
günaydın.kilo bildirimi...64,4harikamo
200 gr artıdayım ve moralim çok bozuk.
cuma günü 63.0 gördüm halbuki.dün öğleyin kurufasulye yedim nolur onun şişiliğidir deyin
1,5 kiloya yakın gitmiş dımı.harikasın vallaa nickin gibi bebeğimgünaydınlarrr...
notlarımı alıyoreee...
@slnkhrmn008 canım 1 kilo olsa bile şükürler olsun.. hadi bakalım bir haftada 1 kilo o da iyi
ve kendim.. sabah 63.1 i gördüm.. çok şükür..
dünkü menümü de paylaşayım,
tüm gün 3,5 lt su
1 hurma
1 de aktivia yoğurt
candy_candy canım lütfen hayatından ekmeği ve colayı çıkart.. en azından tüm gün 3-4 dilimi geçirmemeye gayret et
ayrıca diyet zamanı kebap ve buna benzer her şeyden uzak durmalısın. belki haftanın 1 günü ödül olabilir..
çayı kahveyi tüm içecekler şekersiz lütfen.. çok duramazsan yanında bir kayısı ya da incir ya da kuru üzüm bunlarla tüket ama çayına şeker atma.
akşam ne güzel fasulye yoğurt iyiymiş, yanında ekmek olmasaymış olurmuş ki saten öğlen pide dolu iskenderi hüpletmişsin :)
daha daha dikkat peki mi
sertsemm kusura bakamyın..
kararlı olmazsan bir öyle bir böyle olursan o bedene kendine boştan yere eziyet
63,7 leri falan hayal ediyordum en kötübozma moralini.. daha 3 haftamız var.. bu hafta böyle haftaya bir bakmışsın 2 kilo..
1,5 kiloya yakın gitmiş dımı.harikasın vallaa nickin gibi bebeğim
bencede haklısın yada 1 tabak sebze, planlarım o şekilde :)Yeni gördüm bu listeyi deniz haftasonu sağlam yüklenmişsin, hafta içi akşam sadece salata cezası vermek lazım
yerim seni ya.senide önerilerinide ham hamm hammmmmcandy_candy canım lütfen hayatından ekmeği ve colayı çıkart.. en azından tüm gün 3-4 dilimi geçirmemeye gayret et
ayrıca diyet zamanı kebap ve buna benzer her şeyden uzak durmalısın. belki haftanın 1 günü ödül olabilir..
çayı kahveyi tüm içecekler şekersiz lütfen.. çok duramazsan yanında bir kayısı ya da incir ya da kuru üzüm bunlarla tüket ama çayına şeker atma.
akşam ne güzel fasulye yoğurt iyiymiş, yanında ekmek olmasaymış olurmuş ki saten öğlen pide dolu iskenderi hüpletmişsin :)
daha daha dikkat peki mi
sertsemm kusura bakamyın..
kararlı olmazsan bir öyle bir böyle olursan o bedene kendine boştan yere eziyet
önerilerin çok güzel hiç sert değil ne kusuru saçmalamaben pek diyet yapmadım yani öyle hafif yiyeyim kafasına giremedim hiç hafta sonu piknikti misafirdi uçtu zaten.. şimdiden sonra daha iyi olur inşallah
çaya da yeme aralığında şeker attım 12den önce 8den sonra falan şekersiz içiyorum hep
kilom 127,8 çıktı bugün ki bunu sağlayan tek şey dün yaptığım if sanırsam çünkü dün sabah 129.1 di
geçen çarşamba girdim gruba 128,1 di bugün 127,8 fark: 0,4
bugünden itibaren artık diyetteyimşu an sade kahvemi yudumluyorum
günlük kalori ihtiyacına baktınmı candy.kaç kalori alman gerekiyor acaba.iki öğün beslenmen çok iyi olmuş.ama iskenderin ekmeği tereyağı fazla olmuş olabilir.
bende çok kararlıyım ya 60 ı görmem lazım bu yaz.yani hazirana kadar.karalıyım suhan
bunu bir de ramzanda oruçla pekiştirirsem tutmayın beni işte o zaman
hastayım iskendere.bayadır yemiyorum.dışarı çıkmışsam genelde iskender tercih ederim bende.topiği kurmadan bende büyük boy hamburger ve büyük boy içecek gömmüştüm.eşim baya şaırmışstı diyette değilmisin diye.canım günlük 1700 bazal metabolizma hiç hareket etmezsem yani 1400 kaloride en fazla durmam lazım günlük 1200 ideal
diyetisyene gittiğimde de günlük 1200 kalorilik diyet vermişti. kilom çok ama metabolizmam yavaş benim
iskender çok nadir yediğim yemeklerden biri ya aslında düne denk geldi ben genelde diyete başlarken iskender ya da steakhouse yiyorum bi daha yiyemem diye
zaten bu günlüklerden birinde bi arkadaş şöyle yazmış "kilo vermeye çalışmasam bu kadar kilo almazdım herhalde" resmen bu cümlede kendimi buldum
tartıldınmı denizbencede haklısın yada 1 tabak sebze, planlarım o şekilde :)
teşekkür ederim çok sağol.. süpersinn o vakit.. kaçırdığının ertesi günü mutlak önlemini al... böyle devam edersen en azından üzerine bindirmiyorsun..
hemen ertesi günü sırf protein ağırlıklı beslen bir gün boyunca..
yavaş yavaş emin adımlarla ilerle kesme sakın yılmaaa.. sen hükmet ona o sana değil..
bende çok kararlıyım ya 60 ı görmem lazım bu yaz.yani hazirana kadar.