- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Evet bana yetiyor1, 5lt.1,5 yettiyor sana.bittimi temzilik
Temizliğe devam sigara molası verince yaziyorum size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bana yetiyor1, 5lt.1,5 yettiyor sana.bittimi temzilik
bildiğin bomba olmuş.
Birazda fotoşoklu gibi, çirkiiiiinnnnnestetikte yaptırmış bence ayrıca
Befercim liste gün geçtikçe güzelleşiyorKahvaltı yarım dilim ekmek üç dilim peynir
Öğlen küçük iki adet kabak oturtma (çok şükür buda bitti) bir buçuk dilim ekmek, bir kase yoğurt
İşte beş gibi acıktım küçük bir ekma yedim
Akşam iki kaşık humus (şükür buda bitti) iki lokma ekmek
Kapanış bir kase yoğurt kürü
Zor bela iki lt su
Spor yok
Eşim diş çektirmiş
Onun nazını çekiyorum
Befercim liste gün geçtikçe güzelleşiyor
Bitti canım yani bitirdim diyeyim yoksa yapsan daha 3 günlük iş varAç yaşamaya alışmaya çalışıyorum srn nasılsın çok yoruldun bugün bitirdin mi işlerini
Az iç ben 11 aydır içmiyorfum Ogün çok sinirlendim aldım bir tane içtim ağzım filan koktu midem bulandıBitti canım yani bitirdim diyeyim yoksa yapsan daha 3 günlük iş var
Biraz önce çamaşır toplayıp yenisini astım tabi saat başı sigara molası var uzuyor süre
2 yada 3 günde 1 paket içerim aslında ama işten kaytarmak için bazen abartiyorum.Az iç ben 11 aydır içmiyorfum Ogün çok sinirlendim aldım bir tane içtim ağzım filan koktu midem bulandı
Iyi gidiyordun ammma bu annenle teyzene takılınca senin ayar kaçıyorCumartesi
Kahvaltı iki dilim peynir yarım dilim ekmek
Öğlen işten çıktıktan sonra annem ler parka gidiyordu takıldım onlara çok acıkmıştım karıştırdım bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum kendimi affettirmek için 10.000adım attım çok fena yoruldum zaten iş yerinde de yorulmuştum eve geldim uzandım biraz. Hava çok güzeldi çok hoşuma gitti yürümek. (Fast food yemedim yağlı tuzlu yemedim ama bu haftaya göre masum değiller teyzemin yaptığı iki tatlı kurabiye iki tuzlu kurabiye geçen gün bir ısırık skan ben bugün adet olarak yedim annemin yaptığı iki köylü kahkesi iki avuç kırık leblebi)
Akşam mantar yaptı eşim yarım dilim ekmek ile tadına baktım
1.5lt su
10.000adım
Gerçekten öyle oluyor aile olunca işte görüşmeyincede olmuyoIyi gidiyordun ammma bu annenle teyzene takılınca senin ayar kaçıyor
Aslında hafta sonu bizi baştan çıkarıyor haft için böyle dertlerimiz yokCumartesi yarım dilim ekmekle kahvaltı ettim,
Sonra çıktık eşimle yürüyüş yaptık ama oyle böyle değil 3 saat yürüdük yorgunluktan öldüm.
Akşam eşimin ısrarı ile makarna yaptım hemde kremalı ve yedim.
Evet hemde normal porsiyon yedim pişmanlık hala devam ediyor.
Su: 2lt oldu sanırım ama bende yaptım çok kötü fena bir kaçamak.