- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
bu da geçecek " ya huuu "CANIM SIKKIN ya hiç su filan aklıma gelmiyor inan 1,5 bititirsem ne hoş valla
haftanın su birincisini seçeceğim kızlar bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da geçecek " ya huuu "CANIM SIKKIN ya hiç su filan aklıma gelmiyor inan 1,5 bititirsem ne hoş valla
haftanın su birincisini seçeceğim kızlar bu arada
suhan nedenn yawbenimde 1 litre bitmedi
tuvalete gitmekten yoruldum 4 defa oldu çie gidiyorum.çayda içtim çok sayıdasuhan nedenn yaw
mesai bitimine 1,5 saatin var.. hadi sarıl sürahiye doldur suyunu ohh miss kana kana iç
aranızda mı oldu gerilme.. yoksa ayrı sebepler mieşimle durduk yere gerildik bu hafta sebepsiz yani ortada bişey yok.oyyyy
sebepsiz yaa.şuan buz gibiyim.anlamıyorumda.haftasonu kafa dağıtmam lazım sıkıştırmam lazım.bişey oldudada bana yansıtıyorsa keserim onuaranızda mı oldu gerilme.. yoksa ayrı sebepler mi
olur öyle suhan eşref bi de eşek saatleri olabiliyrsebepsiz yaa.şuan buz gibiyim.anlamıyorumda.haftasonu kafa dağıtmam lazım sıkıştırmam lazım.bişey oldudada bana yansıtıyorsa keserim onu
1,5 yettiyor sana.bittimi temzilikBen de 1lt geçtim çok şükür,akşam 1.5 olur
nisan ayının en şanslısı boğa diyor ama sonucunu beklediğim 4-5 mevzu var.bunlarda beni fazlasıyla geriyorolur öyle suhan eşref bi de eşek saatleri olabiliyr
en sevdiğim burçnisan ayının en şanslısı boğa diyor ama sonucunu beklediğim 4-5 mevzu var.bunlarda beni fazlasıyla geriyor
bildiğin bomba olmuş.
benim dikkatimi çeken acıktıkça suya dayanmış.. aynı benbildiğin bomba olmuş.