- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
evet 10 gün güneş gözlüğü sonrası 1 ay sonra tam net oluyormuş ama bakalım ne kadar sürecek.selam...
beferim geçmiş olsun gitsin inşaallah.. hbrsz bırakma bizi ben de ararım gerçi de..
ne olacak şimdi artık gözlük takmayacak mısın ?
gece nazara mı geldi ... neyse iyi ki fark edilmiş Allah korusun ...
yaw hani diyet listem :_
kızlar dün sabah kahvaltı
öğlen bir parça tavuk göğüs haşlama biraz lavaş birbardak ayran
akşam bir dilim peynirli çörek :)
3 lt su
evet 10 gün güneş gözlüğü sonrası 1 ay sonra tam net oluyormuş ama bakalım ne kadar sürecek.
tartıldın mı şekerim
oy oy oy.nasıl bakıcaksın peki.işten izinmi alacaksınŞuan bağırsaklarında ya da midesinde artık neresinde ise, bir çivi ile yaşıyor
çivi yutmuş paşam
Şuan işyerindeyim, kayınvalidem evde. bakıyor ağzından kakasından çıksın diye bekliyoroy oy oy.nasıl bakıcaksın peki.işten izinmi alacaksın
ay çıksın biran öncede başka şeye gerek kalmasınŞuan işyerindeyim, kayınvalidem evde. bakıyor ağzından kakasından çıksın diye bekliyorhenüz çıkmamış
bugün gezegenler ters açımı yaptı nedir.dün eşimle tartıştık.işyeride gerign.üstümde bir negatif enerji püffff.gerizekalı iş arkadaşımda olup olmadık şeye bela okuyup duruyor.töv.esttamam kaptan atar yapma
bende dun tartıştım tatlımbugün gezegenler ters açımı yaptı nedir.dün eşimle tartıştık.işyeride gerign.üstümde bir negatif enerji püffff.gerizekalı iş arkadaşımda olup olmadık şeye bela okuyup duruyor.töv.est
bir günde yedin kız bu kadar fark var65 yaw
bunun için burdayız bebemacil durum toplaşınve beni dal gibi edin..
çok fena halım
yok mu heç gönüllü yaa
haftalık evetSUHAN sen mi topalayacksın kiloları
21.09 kadar kesinsuyu da herkes haftalık toplasın kilosuyla birlikte bildirsin.iki hafta kesin girmezsin dımı?
yok kuzum liste yap diye demedim.arada gelirim dedmiştinya.iki haftadan sonramı arada gelirsin demek istedim21.09 kadar kesin
sonrası bilmiyorum gelir miyim yada rapor mu olur bilmiyorum olsa da 1 ay çok bakmamam gerekiyor pc ye.yani yine çok yardımcı olamayabilirim
evet şimdi mesela işim yok bakıyorum sürekli pc ye o zaman bakamayacağım canım. canın sağolsun yine iyi hissedersem gelirimyok kuzum liste yap diye demedim.arada gelirim dedmiştinya.iki haftadan sonramı arada gelirsin demek istedim