- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Evet canım ya bundan sonra daha çok icicem amasu az canım değil mi?
evet patronsu az canım
2,5 lt performans bekliyorum sizdenevet patron
2,5 lt performans bekliyorum sizdenEvet canım ya bundan sonra daha çok icicem ama
tarçınla limonu unuttum.eve geçince getireyim.çocuğu almaya gidince2,5 lt performans bekliyorum sizden
üyeler | boy | BAŞLANGIÇ kilo 17.09.2019 | toplam fark | 24.Eyl |
befer | 1,59 | 74,2 | -0,3 | 73,9 |
SUHAN | 1,58 | 65,1 | -0,5 | 64,6 |
amesia | 1,65 | 76 | 1,1 | 77,1 |
patilibirhayat | 1,64 | 65 | -0,45 | 64,55 |
Moon Light | 1,68 | 67,5 | -0,8 | 66,7 |
MigiMadid | 1,65 | 87,2 | x | |
ladyhayabusa | 1,70 | 70 | 0 | 70 |
harikamo | 1,59 | 63,7 | 0 | 63,7 |
buna kendini hazır hissediyorsan iç canım acayip idrar söktürüyor acayiptarçınla limonu unuttum.eve geçince getireyim.çocuğu almaya gidince
Pek gidilebilecek bi yer degil canim gorevlendirme cikiyor surekli kendisi de yerlesik bi duzene sahip degil su an. Belki bi iki seneye falan oturursa duzeni oyle gidebiliriz. Teşekkürler bu aradakolay gelsin canım.gitmeyi düşünmüyorsun galiba yanına
Allah kavuştursunEvet canim malesef asker, doğu gorevinde.
Ben normal sınırları icindeyim kiyidanEvet hanımlar herkes baksın normal kilolu mu aşırı kilo mu bir tespit edelim bekliyorum bildirimleri
Tesekkur ederiim.Moon Light tebrik ediyorum 0,8 lik azalış ile en iyi azalış senin
Bunun bi de 5e 2 versiyonu var. 5 gün hep saglikli besleniyorsun. Haftada kendine 2 gun verip o zaman ne istiyorsan dozunda yiyorsun. Ben ikisini de uygulamiyorum su an. Kafama gore porsiyon kucultme, aburcubur yememe, gec vakit yememe seklinde gidiyorum.Kimler böyle uyguluyor hanımlar
kaç ile başladın yolaTesekkur ederiim.ilk haftanin şansı oldu buyuk ihtimal. Hep boyle devam etmiyorum genelde bi takildim mi fena takiliyorum malesef. Neredeyse 2 3 ay kadar 68 de takilmistim mesela.
bunlar bile çok etkili canım .Bunun bi de 5e 2 versiyonu var. 5 gün hep saglikli besleniyorsun. Haftada kendine 2 gun verip o zaman ne istiyorsan dozunda yiyorsun. Ben ikisini de uygulamiyorum su an. Kafama gore porsiyon kucultme, aburcubur yememe, gec vakit yememe seklinde gidiyorum.