- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Amin canim sagolasinAllah kavuştursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sagolasinAllah kavuştursun
kaç ile başladın yola
Evet ben de oyleyim. Ara öğün yaptikca sanki doymuyorum gibi geliyor. Surekli bir seyler yeme hissi oluyor bende. Onun için öğün aralari ne kadar bos gecerse o kadar iyi banabunlar bile çok etkili canım .
dün yedim diye nasıl pişmanım bir bilsen ama daha yeni yeni acıkıyorum.
birde ben sürekli ara öğünüde pek sevmiyorum.
ya bende deeee sürekli bişiler yiyeyim istiyorum ne fena yaa..Dogum sonrasi kendimi fotograflarda gormemle ciddi bi sekilde basladim canim 85 kilo falandim. 1 seneyi gecti hala istedigim halde degilim asiri disiplinli olamadigim icin
Evet ben de oyleyim. Ara öğün yaptikca sanki doymuyorum gibi geliyor. Surekli bir seyler yeme hissi oluyor bende. Onun için öğün aralari ne kadar bos gecerse o kadar iyi bana
Ama protein agirlikli yemissin onun icin cok pisman olma bence. Protein cok tok tutuyor zaten. Bi de yürüyüş yapmissin uzerine. Yağ olmaz
ya bende deeee sürekli bişiler yiyeyim istiyorum ne fena yaa..
bir de bu mide dolu duracak dibine kadar ille ki..
tutmak lazım gerçekten yemeyen kilo almıyor
bir arkadaşım var bırada 2 çocuk annesi iplik gibi kız yaa..
ama hiç bir şey yemiyor arkadaş yani.. ben de öle yemesem dal gibi olacağıma inanıyrom
Limonlu tarçınlı suyumu da yaptım odemler gitsin diye bugün 2.5 gecicem bile2,5 lt performans bekliyorum sizden
Normal gözüküyor benimEvet hanımlar herkes baksın normal kilolu mu aşırı kilo mu bir tespit edelim bekliyorum bildirimleri
çok iyi o vakitLimonlu tarçınlı suyumu da yaptım odemler gitsin diye bugün 2.5 gecicem bile
Normal gözüküyor benim
benimde üst sinir 95 gördü bu gözlerDogum sonrasi kendimi fotograflarda gormemle ciddi bi sekilde basladim canim 85 kilo falandim. 1 seneyi gecti hala istedigim halde degilim asiri disiplinli olamadigim icin
Evet ben de oyleyim. Ara öğün yaptikca sanki doymuyorum gibi geliyor. Surekli bir seyler yeme hissi oluyor bende. Onun için öğün aralari ne kadar bos gecerse o kadar iyi bana
Ama protein agirlikli yemissin onun icin cok pisman olma bence. Protein cok tok tutuyor zaten. Bi de yürüyüş yapmissin uzerine. Yağ olmaz
Evet ama görünüm olarak 40bedenimçok iyi o vakit
ben kilo verdiğim dönemde uyguluyordumKimler böyle uyguluyor hanımlar
şükür :)Selamm kızlrrrr
hastanedeydim anca gelebildimmm
nasılsınız
Teşekkürler canımm iyiiym şükür.şükür :)
sen nasılsın ?
hastane ? hayır olsun
Hedefe adım adım
kilolu çıktım benEvet hanımlar herkes baksın normal kilolu mu aşırı kilo mu bir tespit edelim bekliyorum bildirimleri
yanımda getirdim yarın sabah başlayayım.dolabıma koyacağımbuna kendini hazır hissediyorsan iç canım acayip idrar söktürüyor acayip
canım çok teşekkürler yaa sağolasınHatunlar benim liste bu..
Her hafta farklı bir liste tabi her 6 günde bir değişiyor.. uygulamak isteyen uygulayabilir her 6 gün de bir yeni listeyi paylaşırım sizlerle.
Özellikle amesia 6 gün boyunca bu listeye uymanı ve en az her gün 2,5 lt su ile desteklemeni rica ediyorum :)