- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
66 İle gittiğim tatilden 64,8 ile döndüm canımmHoşgeldiiin diyet ne alemde
Maşallah kuzum66 İle gittiğim tatilden 64,8 ile döndüm canımm
bol bol yüzdüm.. sabahları erkenden uyanıp 40 dk yürüyüşümü tatil boyunca ihmal etmedim sıfır ekmek ve günde 3 lt su ile bomba gibiyim
Şuan 1 hafta ara verdim.. azıcık yiyorum :) 2 aydır yeter daa 9 kilo 100 gram verdim
biraz yiyip haftaya eski düzenime döneceğim.. haftaya tkrar spora başlıyorum
hedefe suan 5 kilo varMaşallah kuzum
Hedefe de az kaldı di mi
Kız sen ne azimlisiiin maşallah
hoşgeldinMerhaba, araniza katilabilir miyim ben de
Bu arada eşimle iddaya girmiştim biliyorsunMaşallah kuzum
Hedefe de az kaldı di mi
Kız sen ne azimlisiiin maşallah
Cok mutlu olurumm. Ben de All Star basligindaydim uzunca bir sure. Bu kiloya inme sebeplerim olur ordaki arkadaslar da sagolsunlar. Ama orasi da iyice dağıldı malesef. E benim daha cok yolum var. Motivasyonum giderek düşüyor. Dedim boyle olmayacak. Benim bi grupta olmam lazim. Sizin de mesajlari okudum. Masallah tatilden bile kilo verip de donen gorunce, ben burda motive olurum dedimhoşgeldin
tabi katılabilirsin 16 eylülde yeni baştan 2. dönem olarak toplanıyoruz
yani haftaya pazartesi
herkes tatilden geliyor motive bir şekilde yolumuza devam edeceğizzz
Gayet guzel bence. Ben 1 sene boyu ugrastim 80li kilolardan inmek icin bi ileri iki geri.82,9 ile nisan başı başladığımız bu yola bugün 74,9 gördük totalde 8 kilo
5,5 ay gibi bir süre
az olsun öz olsun peşindeyiz
belki bu rakamı çoğu kişi 2ayda veriyor ama herkesin bünyesi farklı
epey inmişsin çok güzel inş burdada kafana yatar.O zaman kilo seruvenimi yazayim.
25 yasindayim. Hep kilolu bi insandim zaten 68 kiloydum genelde. Boyum da 1.68. Düğün, nişan zamanlari 60 kiloya indim. Ama sporsuz oldugu icin tabi sekilsiz semalsiz yine vucut, yumusak yumusak. Evlendikten sonra esimle gece kısır yapip mi yemedik her gun disardan mi soylemedik derken ikimiz de epey kilo aldik. Bi bucuk sene sonra 72 kiloyla hamile kaldim. Hamilelik zamani cok bulantili ve zor gecmesine ragmen 95 kiloyu gormustum son hafta. Nasi oldu bilmiyorumsonra da zaten tartilmadim artik cok moralim bozulmustu. Dogumdan bikac ay sonra 82 kiloydum. Simdi kizim 19 aylik. Ben daha yeni yeni eski kiloma inebildim. Bu sabah 67 çıktım tam. Yine bu kiloya kadar cok spor namına bir sey yapmadim malesef. Yeni yeni başlıyorum.
Takımları bende sevemiyorum nedense yaepey inmişsin çok güzel inş burdada kafana yatar.
takımları düşünmüyor musun peki?
epey inmişsin çok güzel inş burdada kafana yatar.
takımları düşünmüyor musun peki?
Takımları bende sevemiyorum nedense ya
böyle bi şartlar koşullar yok yüzde hesapları yok diskalifiye edilmeler bi bilmişlikler falanne bileyim hiç hoşuma gitmedi..
bende aynen öyleyim ya sıkıya gelemiyorum benim motivasyonum içimden olmalı kontrol başkasında gibi olunca geriliyorumYatar yatar aktif olsun sohbet muhabbet olsun da cok guzel olurValla poncikvegece tam olarak hislerimi soyledi. Çok sıkı orasi bana gore. Ben o kadar sıkıya gelemiyorum. Yok onu yeme yok kilo veremezsen diskalifiye olursun yok yuzde hesapla falan. Eglenceli degil yani direkt disiplin bence oralar.
yürekten inanıyorum yapacaksın tatlımbende aynen öyleyim ya sıkıya gelemiyorum benim motivasyonum içimden olmalı kontrol başkasında gibi olunca geriliyorum
yeni dönemle birlikte hepimiz vericez bence
evet beferim inerdim bende okullarla birlikte yaz tatiline girdimyürekten inanıyorum yapacaksın tatlım
ahh ahh o vakitlerde başlasan şimdi 70 inmiştin sen çünkü bünyen müsait
hadi bakalım şu aklını çelip götüremedim diyetisyene senievet beferim inerdim bende okullarla birlikte yaz tatiline girdim
yaşasın düzenli hayat herşeyimle geri dönüyorum bendeki sıkıntı akşam yemekelri ve atıştırmalıkalrı onu da sabah kaliteli beslenerek kapatıcam bakalım aklımda var bikaç şey inşallah başarılı oluruz hep birlikte