- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin maşallahHedefe
hedefe suan 5 kilo var ama verdikçe veresi geliyor insanın o yüzden hedefi 60dan 58 e çektim
Heyt be82,9 ile nisan başı başladığımız bu yola bugün 74,9 gördük totalde 8 kilo
5,5 ay gibi bir süre
az olsun öz olsun peşindeyiz
belki bu rakamı çoğu kişi 2ayda veriyor ama herkesin bünyesi farklı
Aynen aynen takipteyimBu arada eşimle iddaya girmiştim biliyorsun
kaptım altınımı
Maşallah kuzum :) inşallah hedefine ulaşırsınO zaman kilo seruvenimi yazayim.
25 yasindayim. Hep kilolu bi insandim zaten 68 kiloydum genelde. Boyum da 1.68. Düğün, nişan zamanlari 60 kiloya indim. Ama sporsuz oldugu icin tabi sekilsiz semalsiz yine vucut, yumusak yumusak. Evlendikten sonra esimle gece kısır yapip mi yemedik her gun disardan mi soylemedik derken ikimiz de epey kilo aldik. Bi bucuk sene sonra 72 kiloyla hamile kaldim. Hamilelik zamani cok bulantili ve zor gecmesine ragmen 95 kiloyu gormustum son hafta. Nasi oldu bilmiyorumsonra da zaten tartilmadim artik cok moralim bozulmustu. Dogumdan bikac ay sonra 82 kiloydum. Simdi kizim 19 aylik. Ben daha yeni yeni eski kiloma inebildim. Bu sabah 67 çıktım tam. Yine bu kiloya kadar cok spor namına bir sey yapmadim malesef. Yeni yeni başlıyorum.
Kız sen neden üzgün oldun ne olduuTakımları bende sevemiyorum nedense ya
böyle bi şartlar koşullar yok yüzde hesapları yok diskalifiye edilmeler bi bilmişlikler falan ne bileyim hiç hoşuma gitmedi..
Heyt be
Tebrikler kuzum ♥
Harikasın
bugün diyetisyende 76,5 gördüm
3,1 gitmiş. 10.07.2019 dan beri.400 gr kastan
31.01.2019 dan
12.09.2019 a kadar 9,5 kilo vermişim toplamda.
başlamak gerek hanımlar bir yerden de olsa başlamak gerek .
iki ayda 3,1 kilo sizin hoşunuza gitmez sizler haftada veriyorsunuz o kiloyu ama ben çok memnunum
sarkmam yok ağır açlık nöbetlerim yok.
böbreğimi zorlamıyorum.
karaciğerimi zorlamıyorum.
ufak ufak veriyorum.
ama ocak ayında hiç başlamasam nasıl olacaktı hala 9,5 kilo üzerimde olacaktı.
bugün diyetisyen sende 58 kilo ışığı görüyorum dedi.
sadece güldüm çünkü yolum uzun
spor yapsam dahada gidecek .
kendime not 1:
ocak ayında nasıl protein +3 çıkıyordu şimdi basit bir tahlilde bile negatif çıkıyorsa bu zamanın en büyük ilaç olduğunu gösterir.
ama ya kalbimde açılan yaraların ne zaman kapanacağı biliyor muyum hayır...
kendime not 2:
havalar serinledi yumurta protein olarak tüketebilirim.
kendime not 3:
her şey güzel olacak tekrar inanmaya başlasam iyi olacak.
bende aynen öyleyim ya sıkıya gelemiyorum benim motivasyonum içimden olmalı kontrol başkasında gibi olunca geriliyorum
yeni dönemle birlikte hepimiz vericez bence
Kim neler yapıyor eksiler ne durumda ?
Ben kendi düğün yemeği ile birlikte herşeyi koyuverdim 76 ya geri ciktim
İnsallah hep birlikte hedeflerimize ulasirizMaşallah kuzum :) inşallah hedefine ulaşırsın
teşekkür ederim.Tebrik ederim. Azar azar da olsa ilerlemek yerinde saymaktan veya daha da gerilemekten iyidir.
Notlarin çok üzücü olmuş. Ne oldu bilmiyorum ama insallah her şey gönlünce olur
Evet aynen oyle bende de. Eskiden birkac sayfa okumustum orada, menulerin her seyi elestiriliyor mesela. Ben bi seyi kendime yasak edip hic yemedigim zaman onun acısı fena çıkıyo benden. Gözüm dönüyor resmen. Onun icin yasak koymadan azar azar yiyince daha rahat ediyorum ben. Mesela canim tatli istediyse sabah kahvaltidan sonra bi iki lokma yiyorum. Aksam istediyse yarin sabah yerim diyip erteleyebiliyorum. Ama asla yiyemem diye düşünsem gecenin bi vakti kendimi mutfakta bulurum
İnsallah veririz hepimiz
Merhaba, ben yeni katildim
Biraktigin yerden tekrar basla bence iyice koyuverme. Yol yakinken dön
İnsallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz
tmam kuzuNasılsınız kizlar yeni liste msj ini gördüm SUHAN in ama bende verecek güç yok sanırım şuan
Eşimi spora yazılmaya ikna etme cabasindayim eğer ki spora başlarsam beni aranıza alirmisiniz o zaman
hoşgeldin canımTekrardan geldim SUHAN teletubbies
harikasın babyGünaydınnnnn Herkeşleree :)
Kızlar ben haftanın 3 günü spor ( fitness + kardiyo ) haftanın 1 günü de aletli pilatese yazıldımm :)
Artık haftanın 4 günü full salonlardayım, akşam 6 da işten çıkan biri olarak, inşallah evin yolunu bulabilirim
eveeetttt dolunay molunay bitti yeni ayın enerjisiyle sıkı bi başlangıç yapalımgünaydın hanımlar ,
bugün ayın 16 si 2.dönem başlıyor
hazır mıyız
yol arkadaşlarımız kimler
Başlayalımmm artıkkk müdürümmmharikasın baby
Tartı günleri bence cuma ya da pazartesi olabilir..kılzar part 3 bugün başladı.herkese kolaylıklar diliyorum.
gün içinde kurallar ve liste yenilenecek.işim biraz yoğun.isteyen kurallar konusunda fikir sunabilir.özellikle tartı günü hakkında
başladık bileBaşlayalımmm artıkkk müdürümmm