Cook iyi atlatmıssın canım bir kac gün daha idare edersen ne güzel olur :)Regl ağrım çok fazla tüm gün yattım canım, gözümün önünden çikolatalar, profiteroller, tramisular geçiyoronları yemiyorsam başka bişeye de gerek yok dedim.
Dün eşim eşim kendine hazır tavuk göğsü yaptı 1 lokma yemedim zipcim.
Bu ay ki tatlı krizimide atlatırsam ne. Mutlu bana.
Bu arada pijamamın beli sıkıyor o derece şiştim, acayip moralim bozuldu. Tartilmaya korktum
En sevmediğim şey o kuzum, benim için bitki çayı böğürtlen çilek kuşburnuCook iyi atlatmıssın canım bir kac gün daha idare edersen ne güzel olur :)
Şişkinlik içinde yesilcay içsen iyi geleiblir canım
Bende cokk sevmiyorum canım ama limon sıkınca içebiliyorum :))En sevmediğim şey o kuzum, benim için bitki çayı böğürtlen çilek kuşburnu
Neyse yarına hafifler zaten 3 gün sürüyor idare edecez artık❤
Çikolatalı olursa belki gideri olur benceBende cokk sevmiyorum canım ama limon sıkınca içebiliyorum :))
Cikolatalı düşündümde cook kötü olurÇikolatalı olursa belki gideri olur bence
@slnkhrmn sen de hoş geldin aramıza.günaydın kızlar,
cuma, cumartesi işe gelmedim izinliydim.. annemi dok götürdüm.
listeyi hazırladım bunun üzerinden gelen oldukça kayıt alırım artık :)
diyete devam.. ama dün kendimi hem kahvaltı hem akşam yemeğinde ödüllendirdim.. tam gaz bugün yine devam
sabah maydonoz limon kürüne başladım.. 21 gün sürecek..
şimdi dabl bir kahve içceğim :)
bekliyoruz canımMerhaba Kizlar cok iyi gidiyorsunuz
Bende araniza katilabilirmiyim Bende if yapiyorum 1:1 programi
Bol eksiler
günaydın canım hiç aşağı yukarı olmaz mıbefer 2 lt net yazabilirsin her gün bu değişmez.. duramam çünkü
vitaminler biraz sıkıntı ama protein kaçağının düşmesine çok sevindim canımcumartesi günü.
sabah bir parça ekmek bir elma
öğlen 2adet kabak oturtma bir dilim ekmek
akşam salata, 2 kaşık çiğ köfte, havuç tarator, bir kase cacık,az çekirdek ( meze çeşitleri olan sofrada idim yasağım olduğu için su içtim 3yudum ayran içtim) yasaklarla dolu masada kendime hakim olamadım...
1lt su.
yarım saat yürüyüş
doktora girmiştim cuma günü
vitamin değerleri çok fena kan yüklemesi oldu özel vitaminler almaya başladım. saçlarım çok dökülüyor başım çok dönüyor idi. değerli azalış yönünde o üç yudumu ondan içtim. protein kaçağı birin altına düşüş herşey güzel olacak umudu sardı beni.
pazar günü.
kahvaltı bir dilim ekmek yağda bir yumurta bir dilim peynir
öğlen akşam bir mantar sote gibi bir yemek yapmıştı eşim 2kaşık ondan aldım bir dilim ekmek 1kabak oturtma
bir kase tuzsuz yağsız mısır patlattım ondan yedim.
yarım saat yürüyüş
1,5 lt su
vitamin deposu hiç kalmamış hastanede epey yüklemişlerdi ama gıdada eksik olunca 3ayda hepsi bitmiş.vitaminler biraz sıkıntı ama protein kaçağının düşmesine çok sevindim canım