Olsun canım büyük moral olmustur hep böyle gider insallahEvet hala şoktayım ama denk geldi diyelim epey zamandır duraklama döneminde idim
senden de şok şeyler bekliyoruzevet çok güzel gidiyorbende sok diyet yapacağım haftaya
Olsun canım büyük moral olmustur hep böyle gider insallah
Iyiyim canım cook sükürinş sen nasılsın keyfin nasıl
hala bekar mısın
dükkan nasıl gidiyor kaptanlık nasıl
kilo mu aldın yoksaIyiyim canım cook sükür
hala bekarım
Dükkanda kaptanlık da cook yogun bu ara cok vakit bulamıyorum buralara bile
Bu ara bende biraz diyet moduna girdim diyet ve spor yapıyorum
2-3 kilo aldımkilo mu aldın yoksa
evet fazlalaşmadan önlemi almalısın tatlım yoksa işin boyutları daha çok olur2-3 kilo aldım
Cokk fazla değil ama yinede dikkat etmem lazım Iştahım cok acık bu ara
Kesinlikle canım o yüzden basladım bendeevet fazlalaşmadan önlemi almalısın tatlım yoksa işin boyutları daha çok olur
kolay olur çabuk toparsın bizim gibi tontik değilsinKesinlikle canım o yüzden basladım bende
Cok kolay olmuyor aslında nasılsa fazla kilon yok diyorum kendime yemege devam ediyorumkolay olur çabuk toparsın bizim gibi tontik değilsin
haklısınCok kolay olmuyor aslında nasılsa fazla kilon yok diyorum kendime yemege devam ediyorum
Kesinlikle öyle ocakda 51.7 ile mezun oldum sonra 52-53 arasındaydım gecen haftalarda sürekli dükkandaydım öyle olunca sürekli dısardan yemek yedim birde saati gecti 7-8 gibi olunca 55 i gördüm en sonhaklısın
geçen bir yerde okudum var olan kiloyu nasıl korumak lazım diyordu?
kilo verince mide küçülüyormuş.
ama biz tekrar abartıp yiyince genişliyormuş
bu bir iki üç derken kilo sabit kalmıyor artış yönüne geçiyormuş.
ama sabit kalması için doyunca hemen kalkmak lazım yada bırakmak lazımmış.
haklılarda valla önceden yarım somun yerdim doymazdım ama şimdi yemesem bile aklıma gelmiyor
olsun olsun yine de fıstık gibisin tatlımKesinlikle öyle ocakda 51.7 ile mezun oldum sonra 52-53 arasındaydım gecen haftalarda sürekli dükkandaydım öyle olunca sürekli dısardan yemek yedim birde saati gecti 7-8 gibi olunca 55 i gördüm en son
Ve özellikle aksamları o saatler gelince acıkma hissi bile yasıyorum alıskanlık oluyor
Yemediğin zamanda vücut alısıyor aramıyor işte biraz dikkat edebilsek vücut Alısınca cok güzel kilolar vereceğiz
Haklısın canım ara öğün yada hafif yemekler yiyebilirim bu hafta öyle yapacagımolsun olsun yine de fıstık gibisin tatlım
ama akşam yorulunca acıkıyorsun kalorisiz şeyler yesen daha iyi olur
yada acıkmaya kalmadan ara öğün yapsan o biraz toparlar
hiç bilmiyoruz ortada yok merak ediyoruz ama ses yokHaklısın canım ara öğün yada hafif yemekler yiyebilirim bu hafta öyle yapacagım
harikamo nerde geliyor mu canım
Aaa öyle mi işleri var demek ki gelemediğine göre aslında su ankara sayfasındaki kızlara sormak lazım teli vardırhiç bilmiyoruz ortada yok merak ediyoruz ama ses yok
belki de tanıdğın varsa sorsana bende teli olsa arardım ama yok o sayfada da kimseyi tanımıyorumAaa öyle mi işleri var demek ki gelemediğine göre aslında su ankara sayfasındaki kızlara sormak lazım teli vardır
Bir bakayım orda bulustugu kişilere denk gelirsem sorayım canımbelki de tanıdğın varsa sorsana bende teli olsa arardım ama yok o sayfada da kimseyi tanımıyorum
şimdi sorsam garip kaçar o sayfayıda bilmiyorum
merak ediyorum sağlıkla ilgili bir sıkıntısı olmasında