Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once ki neydi bilmiyorum ki şimdi gördüm bu hesaplamayı hiç bakmamıştım daha önceCanım verme o zanan bence vki kaç?
Noktalı yerleri biz mi dolduruyoruz
ilk sayfaya eklemiştim gün içinde de 164a4784d5w344w defa ilk sayfa güncellendi göz atın diye yazdım aslındaHe kaptan spor olunca dikkatimi çekmemiş benim sorry
istediğiniz sorundan başlayabilirsiniz.Noktalı yerleri biz mi dolduruyoruz
canım beğendim beğendimde içimdenzaten şimdi baktım mesajıma fmad ve befer beğenmiş.oyhhhhhhhhhhhh
takibini yapıyorum .kimse yapmıyor. befer etiket yapmıştı bide minik.neyse yazılanında siliyorum.yarışma iptal.dahada yarışma falan yapmam zaten
aslında gören anlamında kullandım beğendimi.canım beğendim beğendimde içimden
bak yapıyorumda ufak ufak
kızma nolur
kilolar tamam kuzum.ikinci liste güncel.diğerlerini siliki gözümün çiçeği hala kilo bildirmeyenler var yarışma mı yapacak millet
Suhaaaaan öyle demeeeeetakibini yapıyorum .kimse yapmıyor. befer etiket yapmıştı bide minik.neyse yazılanında siliyorum.yarışma iptal.dahada yarışma falan yapmam zaten
Kilo bölü boy karesi canım body mass index vücut kitle indeksi diye çevirdikOnce ki neydi bilmiyorum ki şimdi gördüm bu hesaplamayı hiç bakmamıştım daha önce
ilk sayfada yarışmaSuhaaaaan öyle demeeeee
Yoğunlar ya kızlar kaçmıştır olsun yaparız yine ♥♥ Bir de çok konuştuk daha azdı aradan kaçmıştır olsun
Gobek dimi Bel degil, belse benim simdiden 0.47 cikti sacma olurCanım buraya da yazayım
Göbek çevresi bölü boy oranı diye bir şey var
Ölçüp bölüyorsun
0,50 ile 0,55 arası normal
Ölç bakalım 0,50 den düşün çıkıyorsa çok da inme artık
Malum göbek çevresinden yağlandığımız için
kaptanı kızdırdıkamannn hayat bir yarışma zaten hanımlar
bu hafta alışma haftası ilan edelim
ama haftaya yazdığımız kurallar geçerli olacak
yok ya kızmamıştır yazı dili biraz zor anlaşılıyor yoksa kızmaz o yakaptanı kızdırdık
bak böyle söyleyince çok cezbedici oldugrupça 18,4 kilo vermişiz toplamda çok güzel bir rakam değil mi bence tebrik edelim kendimizi çünkü hak ettik
az yada çok gr yada kilo gittiler bizden
tabi canım burası herkes için az yada çok cezbedeci zaten o konuda kaygınızolmasınbak böyle söyleyince çok cezbedici oldu