- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Sen bu tandır ekmeğini bıraksan haftada 5 kilo dersinya aslında müthiş olur
tandır bitmiyorduuuu
e seviyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu tandır ekmeğini bıraksan haftada 5 kilo dersinya aslında müthiş olur
tandır bitmiyorduuuu
e seviyorum da
Tatile kadar 1 ay var 1 kilo daha veririm nasıl olsa diye yedim walla ama bak akşam yemek yemedim magnum var diye.Aman Allah ım canım arada olur olsun
Sen bu tandır ekmeğini bıraksan haftada 5 kilo dersin
Oy oy oy hey maşallah 1 lahmacun ile doydun çok şükür ki süper gidiyorsun beferikommm.
Salatalıklara da devam
Sabah: 1 krep, biraz biber kavurma bol peynir.
Öğlen : 1 dilim peynirli börek
Akşam 7 de 1 magnum
1.5 lt su Neysesakinim
Benim için sadece kaçamak dolu bir menü.
Eşimin kaçamak günüydü bende ona uydum
Evet açlık süresi ne kadar uzun olursa (ozellikle akşam) daha hızlı veriliyor.
yok işte onu bırakamıyorum doracım hakkaten çok keyifle yiyorum bir de taş gibi kıtır kıtır bayıla bayıla yiyorum
çoğu gitti azı kaldı
bitince ne yapacağım onu düşünüyorum
halam derdi ki bu kilo yapmaz galiba kadın gerçekten doğru diyormuş
ya baya baya da yiyorum tıka basa doyduğumu hissediyorum buna rağmen veriyorum da..
bu arada bir de ben ce tek öğün beslenmenin de kilo vermek açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum
Ama su dün 3 litre oldu haberin olsun Neysesakinim
Evet wc olayı fena sabah giriyorum evden çıkmadan bir daha eve dönerken ilk iş wc. Ne olacak böyle çadır kuracam wc de.çok güzel afiyet olsun
su işini oturttun canım kendinde bir değişiklik hissediyor musun
çok tuvalete çıkmak vs gibi
Canan teyze bile 1 lahmacuna ok diyor biz kimiz kiBENİ TEL TOK TUTAN ŞEY iri kıyım salatalıklar canım
evet valla ağır bile geldi o bir tanesi
ekmeksizliğe devam
ekmek yok ama lahmacun var
yok işte onu bırakamıyorum doracım hakkaten çok keyifle yiyorum bir de taş gibi kıtır kıtır bayıla bayıla yiyorum
çoğu gitti azı kaldı
bitince ne yapacağım onu düşünüyorum
halam derdi ki bu kilo yapmaz galiba kadın gerçekten doğru diyormuş
ya baya baya da yiyorum tıka basa doyduğumu hissediyorum buna rağmen veriyorum da..
bu arada bir de ben ce tek öğün beslenmenin de kilo vermek açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum
Evet wc olayı fena sabah giriyorum evden çıkmadan bir daha eve dönerken ilk iş wc. Ne olacak böyle çadır kuracam wc de.
Bünye alışık değil tabi
Canan teyze bile 1 lahmacuna ok diyor biz kimiz ki
Canim hafif tutmaya calistim, kahvalti yok zaten ogleni de tarhana corba, 4 tane izgraa kofte, Az coban salata ve 1 bardak ayranla kapadim. Aksam yarim pideyle kurtarmaya caliscam. Salata ve ayran da olur. Bu Sabah guzel bi eksi gordum bozmak istemiyorum buyuyuCanım salata falan olursa ondan ye pideyi olduğu kadar az atlat gün içini hafif tut
Kız sen harikasıııınAma su dün 3 litre oldu haberin olsun Neysesakinim
Ayyy hadi inşallah süpersin tatlımCanim hafif tutmaya calistim, kahvalti yok zaten ogleni de tarhana corba, 4 tane izgraa kofte, Az coban salata ve 1 bardak ayranla kapadim. Aksam yarim pideyle kurtarmaya caliscam. Salata ve ayran da olur. Bu Sabah guzel bi eksi gordum bozmak istemiyorum buyuyu
Canım buraya da yazayımTatile kadar 1 ay var 1 kilo daha veririm nasıl olsa diye yedim walla ama bak akşam yemek yemedim magnum var diye.
Süpersin tatlım kısa sürede hedefine ulaşacaksınha bir de yürüyüşüme özen gösteriyorum mesai saati bitimine kadar 10.000 adımı tamamlamaya da özen gösteriyorum tabbi
Tamamdır canımiki gün izin aldım.iş dışında yoğunum malum misafirim var.pazartesi sabah burda olurum.