- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Üleynnn befer suya dayandım eve geldim karnım şiş cuk cuk ses geliyor bi ölçüm göbek 78 olmuş .Ben bu mesajd kendimi gördüm
Demek ki neymiş fmadcım 3ün 5in hesabını yapmayalım bir anda göbek çıkabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üleynnn befer suya dayandım eve geldim karnım şiş cuk cuk ses geliyor bi ölçüm göbek 78 olmuş .Ben bu mesajd kendimi gördüm
Geldik canim ocakta donduk temelliVerano Türkiye’ye geldi miii kaçırmışım:) hoşgeldin canım Verano_porteno
Ahahhahajajahhah sabah 71di o 71 sayarız bizÜleynnn befer suya dayandım eve geldim karnım şiş cuk cuk ses geliyor bi ölçüm göbek 78 olmuş .
Demek ki neymiş fmadcım 3ün 5in hesabını yapmayalım bir anda göbek çıkabiliyor
Hoşgeldiniz canıııımGeldik canim ocakta donduk temelli
Eski grubun son zamanlari gelmişti sanırım sonra +8le buraya geldi ahhhh ahhhh memleketin havası suyu yarıyor bize galibaVerano Türkiye’ye geldi miii kaçırmışım:) hoşgeldin canım Verano_porteno
Nefes alsam kilo alıyorum öyle yarıyorEski grubun son zamanlari gelmişti sanırım sonra +8le buraya geldi ahhhh ahhhh memleketin havası suyu yarıyor bize galiba
Ben bu su işini birakacam aramizda kalsinAhahhahajajahhah sabah 71di o 71 sayarız biz
Aaaa aslaaaa doracım bak sonra alıverirsinBen bu su işini birakacam aramizda kalsin
Su bakanımız görmesin bunuBen bu su işini birakacam aramizda kalsin
Havadan o havadan bizde kusur yokNefes alsam kilo alıyorum öyle yarıyor
Kendine ceza verdiğini gördüm yoruma gerek kalmamış, bu yaz dondurma belası bizi zorlayacak zıpla hadi kalmasın o bir top3 Temmuz
14.00
Menemen
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
19.00
Kabak yoğurtlu
Semizotu salatası
Marullu domatesli salata
Fasulye yemeği 2yk
1 dilim ekmek
20.00 Türk kahvesi
Maraş dondurma 1 top(yarın yememek için bugün yiyim dedim)
Su 3L az daha içerim
Spor: Leslie 45 dk
SUHAN
Neysesakinim
harikamo
Çok halsiz hissediyorum Reşat ve zıpzıp yapamadım
Kendime 200 zıpzıp ceza veriyorum dondurmaya
Canım benim benimde öyleydi bu yüzden buradayız tipik türk kadını işte göbek basen, eriyecek bişey kalmayacak İnş
Canim gobegimi hatirlamiyorum ama en son 54 kilo iken belim 64 flndi, Ben zaten kilom kadar fazla gozuktugumu dusunmuyorum onceki sporlarin etkisi galiba. Hatta olculerimi atarim bi araVerano_porteno diğer gruba baktım 56 kilo civarinda göbek 83-81 gidiyormuşum.
10 kilo verince ortalama 10cm gitmiş sen sporla daha ince bile olursun
Bunun da dönüşü sert olur canım
Ahahahhaha aslaaaa bizde kusur olmazHavadan o havadan bizde kusur yok
Yemeyecektim ama bugün aşırı sıcaktıKendine ceza verdiğini gördüm yoruma gerek kalmamış, bu yaz dondurma belası bizi zorlayacak zıpla hadi kalmasın o bir top
Oooo belin ne kadar inceymiş maşallahCanim gobegimi hatirlamiyorum ama en son 54 kilo iken belim 64 flndi, Ben zaten kilom kadar fazla gozuktugumu dusunmuyorum onceki sporlarin etkisi galiba. Hatta olculerimi atarim bi ara