- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
1,5 bitmek üzere yatana kadar 2,5 yaparımyokluğumu hissettirmiyor aferin valla teletubbies
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,5 bitmek üzere yatana kadar 2,5 yaparımyokluğumu hissettirmiyor aferin valla teletubbies
valla bencede olmalıteletubbies senin için bakanlık düşünüyorumkabinede olmalısın bence
bakalım yarın kim ne yapmış bugün mesela benim canım hiç istemiyor zor bela içiyorum1,5 bitmek üzere yatana kadar 2,5 yaparım
babam etçi.dün çabuk olur diye tavuk attım garnitur,pilav vssalata ayran. akşam için kıyma almıştım babam antakya tepsisi sever ablama sordum şimdi yaptım dedi ondan istemiş babam.eve geçtikten sonra çocukları çıkarırız biraz hava alır enerjilerini atarlar.akşama yemekte ne var suhan
napsak acabavalla bencede olmalı
Ahahahhahabefer 2
İzinden gelmeye çalışıyoruz Befercimyokluğumu hissettirmiyor aferin valla teletubbies
hhahahahaha ya ben de isterim ama 1,5 ay boşum sadeceteletubbies senin için bakanlık düşünüyorumkabinede olmalısın bence
Süpersin Suhancım 3 bile yaparsın çok sıcak bura ben 2,5 tayım1,5 bitmek üzere yatana kadar 2,5 yaparım
çok iyi içmişsin.bakalım zorlayayım 1,5 dahaSüpersin Suhancım 3 bile yaparsın çok sıcak bura ben 2,5 tayım
arkadaşlar çiçeklerimi ev adresime lütfenÖzür dilerim harikamommmm hafta birincimiz 2,5 kilo ile harikamo ❤❤❤
Gözünün önünde Dursun bardakla içiyorsan boşalır boşalmaz doldur canımçok iyi içmişsin.bakalım zorlayayım 1,5 daha
Neyse ki diyetteyiz Çiçek’le yırttıkarkadaşlar çiçeklerimi ev adresime lütfen
o zaman ceza bakanlığına bak sen.maşallah menü bildirimlerini boş geçmiyorsun.kaçamak yapana çok zorlamayacak şeklide günlük egzersizler dışında ekstra cezalar sende olsun.ikinci gün kontrolü sende olsun tablo işinde olmaz.en temizi mishhahahahaha ya ben de isterim ama 1,5 ay boşum sadece
Sonrasında maalesef çıkmam gerekecek o yüzden gel git olmasın :)
Ama bu aralıkta yardım edilecek şeylere etmeye çalışırım lakin telefondan giriyorum tablolar falan zor oluyor nasıl derseniz
Oooo@beferim su 3 şak şak şak :))
Aç ama fit :)aç geziyorum aç yaw
İkinci gün kontrolü ney canımo zaman ceza bakanlığına bak sen.maşallah menü bildirimlerini boş geçmiyorsun.kaçamak yapana çok zorlamayacak şeklide günlük egzersizler dışında ekstra cezalar sende olsun.ikinci gün kontrolü sende olsun tablo işinde olmaz.en temizi mis