- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
aynı anda yazmışız düzenledimteletubbies canım baksana seninki doğrumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı anda yazmışız düzenledimteletubbies canım baksana seninki doğrumu
ya ben wcye çıkmadım sabah kalktığım gibi tartıldım ayıp olasın diyeHaftanın birincisi bildirimlere göre teletubbies ❤ikinci harikamo ❤
Katıksız mapıs cezası SUHAN ve Tenceresiz kaldim anne
Şaka bir yana wc çok fark ettirir, yarın sabah tartıl tekrar onu yaz benceya ben wcye çıkmadım sabah kalktığım gibi tartıldım ayıp olasın diye
Tamam sana mapısta karaşimşek çorbası verecem tek öğünya ben wcye çıkmadım sabah kalktığım gibi tartıldım ayıp olasın diye
zaten her yere gitmişsin maşallah .cennette yaşıyorsun biliyorsun dimi
2016/2017 de geldik 2018 gelemedik 2019 da inş tekrar geleceğiz ağustos sonu festivale zeytinliye akçaya
ama geziyoruz. her geldiğimizde
mıhlı şelalesi hasan boğuldu
şeytan sofrası
cunda
zeus altarı
birçok yere gittik.
senin tavsiye edeceğin yerler var ise merakla öğrenebilirim
herkeşcikler hedef kilosuna ulaşsın inşallah çok amin♥♥♥♥
Hedefimiz bir gün dora olabilmektir
misafirim var kıyma bana evdeki çocuklar pasta bekliyor benden akşam içinTamam sana mapısta karaşimşek çorbası verecem tek öğün
aman iyi ki olamamış bende eşim bir an önce emekli olsa da merkeze yerleşsek diye bakıyorumevet küçük bi yer diye eşim söyledi.
sen orada yapamazsın diye söylemişti.
kabul et bence iş teklifini demiştim ama etmemişti.
olmadı yani.
Şuan a kadar ekmek ve türevi uemedim yememeye and içtimHaftanın birincisi bildirimlere göre teletubbies ❤ikinci harikamo ❤
çok var daha 55 ://harikamo m canım senide mezun edicez sanki hedefin kaçtı
Pastayı çocuklar yesin, sizinkiler yesinmisafirim var kıyma bana evdeki çocuklar pasta bekliyor benden akşam için
Haftaya salı bu hafta yazdıklarımızı yuttur bize canım, son sıradan en üste zıplaaman iyi ki olamamış bende eşim bir an önce emekli olsa da merkeze yerleşsek diye bakıyorum
Şuan a kadar ekmek ve türevi uemedim yememeye and içtim
2 litreyi geçtim bir bardak kadar akşam yemeğinde rahat 2.5 olur yani
50 Twist 50 zıpzıp yaptım ilgililere duyurulur
İnşallah ben Karatay deniyordim illaki aşılıyor bir şekilde uyanıyorum yine eski düzen 6 öğüne başladım olur mu ki acepHaftaya salı bu hafta yazdıklarımızı yuttur bize canım, son sıradan en üste zıpla ❤
Liste gayet güzel, ben bir süre karatay yaptım bana en çok uyan karataydı.İnşallah ben Karatay deniyordim illaki aşılıyor bir şekilde uyanıyorum yine eski düzen 6 öğüne başladım olur mu ki acep
Sabah ekmeksiz çift yumurta ile kahvaltı yaptım
Ara öğün 3 tane kayısı 4 tane kiraz yedim
Öğlen 2 de
bir kase yoğurda 4 kaşık yeşil mercimek koydum maydanoz baharat ekledim yedim şimdilik iyi demi yoksa çok mu
Bak bana cesaret geldi şimdiListe gayet güzel, ben bir süre karatay yaptım bana en çok uyan karataydı.
Ama arkadaşım 6 öğünle ben kadar verdi. Vücudunu en iyi sen tanırsın hangisi daha uygun oluyor, daha etkili deneyerek öğreniyoruz.
Ama temeli karbonhidrat yok, spor su.
Haftaya salıya kadar sıkı takibindeyim, haydi böyle devam
zaten çok bişey yiyemiyorum tıkanmış gibiyım genel anlamda.ödem çok tutuyor benim bedenPastayı çocuklar yesin, sizinkiler yesin
Senin işinde bu hafta zor yawrum, ne desem boş evde o kadar insan yer içerken bari tadına bak, hersey den 1 lokma
yazdım bileCücüğüm benim son kilomu yazarmisin listeye, unuturum felan rakamı. Buradan kontrollü giderim. 48,7
SUHAN
Canım aynı anda yazmışız :)teletubbies canım baksana seninki doğrumu
Canım harikamo birinci sanırımHaftanın birincisi bildirimlere göre teletubbies ikinci harikamo