- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
geçmiş olsun dikkat edinKizlar babam küçük bir kaza geçirdi tam size yazarken, acildeyim eline dikiş atiyorlar. Sayfa açık kalmış görünce yazayım dedim. Yarın görüşürüz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun dikkat edinKizlar babam küçük bir kaza geçirdi tam size yazarken, acildeyim eline dikiş atiyorlar. Sayfa açık kalmış görünce yazayım dedim. Yarın görüşürüz artık
Magnum evde öğlen ben işteyim minnoşumOoooo befer ekmek yoklarla dolu bir. Liste magnum harici tebrik ederim.
Öglen ye yiyeceksen magnumu kuzu
tadını biliyorsun zaten orkide on numara yapmışsın bence yememekleSUHAN bugün ben diyetimi bozmadim revaniyi yemedim hiç bi kere tadina bakayım diye aklımdan geçirdim de ayol sen diyettesin ver arkadaşina dedim kendime. verdim ay içimde kaldi yemediğimde
Geçmiş olsun tatlım ne oldu daha yeni geldiler hayırdır inşallahKizlar babam küçük bir kaza geçirdi tam size yazarken, acildeyim eline dikiş atiyorlar. Sayfa açık kalmış görünce yazayım dedim. Yarın görüşürüz artık
evet biliyorum o yüzden yemedim.:)tadını biliyorsun zaten orkide on numara yapmışsın bence yememekle
canım çok geçmiş olsunKizlar babam küçük bir kaza geçirdi tam size yazarken, acildeyim eline dikiş atiyorlar. Sayfa açık kalmış görünce yazayım dedim. Yarın görüşürüz artık
Su ve hareketi arttır canımDünkü menü
Karatay kahvaltı saat 12 de
Gün boyu su
Akşam 6 akşam yemeği
Taze fasulye bir tabak
Cacık bir bardak
Turşu
Semizotu salatası
2 litreyi rahat içtim
Spor da sayilirsa 15 dakikalık bir yürüyüş sadece
Canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş daha orantılı yapsan daha iyi olurdünkü menüm
sabah
kaşarlı tost ve şekersiz çay.
öğle
dana et kavurma
maydanoz+menemen.
cacik.
akşam;
makarna ( bi tabak )
kayısı ( 5 tane )
ara: bahçede çay:)
su: 2 lt
spor: 35 dk yürüyüş (15+20)
Canım youtube da Reyhan Oksay dan izleçok güzel gitmiş ta ki 00:30 kadar leptini çökertmişsin.
sporun çok iyi olmuş.lesli olayı kapatmmıştır tek başına.mekik çekemiyorum ben ya
Çooook geçmiş olsunKizlar babam küçük bir kaza geçirdi tam size yazarken, acildeyim eline dikiş atiyorlar. Sayfa açık kalmış görünce yazayım dedim. Yarın görüşürüz artık
Ohhhh iç içşimdi 1,5 lt bitti 2 ye geçecegim agzim kuruyo
bakayım bi aara.kaydettim mesajıCanım youtube da Reyhan Oksay dan izle
Ben de zorlandım baya ama kadın çok güzel anlatıyor
benim 2 bitmek üzere ay agzim kurudu. kadinbududan mi bilmem.1,5 bitti
Süpersin veranocumIsyerinde ve Sabah toplam 9 bardak ictim. Evde de 2 - 3 olmustur