- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bende soracaktım bende hala eski kafayım balıkla yoğurt yiyememgünaydınlar olsun :)
aypare ackerman canım menünde bir şey dikkatimi çekti.. ton balıkla yoğurdu bir arada mı yedin ? nasıl oluyor tadı ay :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende soracaktım bende hala eski kafayım balıkla yoğurt yiyememgünaydınlar olsun :)
aypare ackerman canım menünde bir şey dikkatimi çekti.. ton balıkla yoğurdu bir arada mı yedin ? nasıl oluyor tadı ay :)
afiyet olsunçay bitti. kahveye başladım . çayı sıcak içtim . kahveyi soğuk da içiyorum . süt ile yaptım zaten .
çok güzel olur .günaydınlar olsun :)
onu bende yaparım.. her şeye yakışıyor ton balığı ama yoğurtla hiç görmedim yemedim de bilmiyorum yani :)çok güzel olur .
akşam mısır , soğan , ton balik ile salata yaptım . çok sevilir bizde. kendime domatesli olanı yaptım . evdekiler domates yemiyor çünkü. eşim hariç.
harikasın.bende 40 beden deniyorum arada olabiliyor.ama almaya başlamadım henüz.bekliyorum dahalittle dora
dünkü menüm
sabah, yok
öğlen, arkadaşın doğum günüsü kutlaması vardı minnak hem çukulatalı hem meyveli yaş pasta ama ben sadece iç kremalarını yedim kekleri ölece çöpe gitti gerçekten 4 çatal kadardı
arada, tandır ekmek ve tulum peyniri domates ve bir biber
akşam bir tabak çorba
yemek sonrası kızkardeşim hacı baba tatlısını kapıp gelmiş öllldüüümm yaaww
ama birer adet yedim yani küçük bir porsiyon bile denmez :)
3 lt su
7.000 adım
çok ama çok sevinçliyim inanın 36 beden batikten aldığım bir pantolonum vardı (o kadar zayıftım ben bir zamanlar )
asla diz kapağımdan yukarı çıkmıyordu ne üzülürdüm yaa..
sabah onu giyip işe geldim kızlar.. bu harika bir şey ..inanın inanamıyorum gidip gelip pantolunu seviyorum gören bu kadın bacaklarını okşuyor sanır
o derece yani
Evet yanında ekmek de vardı biraz pul biber döktüm çok güzel oldugünaydınlar olsun :)
Tebrik ederim çok güzel bir gün olmuş, benim başladığım kilo ile başlamışsın. Böyle gidersen hedefine ulaşman çok da yakınSabah 8 40
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 omlet, domates salatalık Biber
Saat 11 00
2 kepekli galeta1 yk kuru üzüm
Saat 13 20
80 gram ton balığı, 4 yk yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmek
Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz
Saat 18 00
6 yk semizotu yemeği, bol yeşillik salata,4 yk yoğurt
2 litre su
little dora
Neysesakinim
Bugün de bitti
Amesia mükemmel bir liste tebrikler20.06.2019 perşembe
kahvaltım klasik peynir zeytin yumurtalı güzel bir kahvaltı
öğle 5 hurma kahve
akşam ızgara tavuklu salata
aralarda çay kahve içildi
suyum az oldu dün 2 lt
Neysesakinim little dora
20.06.2019
limonlı zencefilli su
kahvaltı bir dilim karpuz avuç içinden az ekmek 2 dilim peynir
ara öğün 1dilim cezerye (adanadan getirmişler gelirken)
öğlen 3/4 adet sarma ,avuç içinden fazla ekmek, domates salatalık
ara öğün 3/4 adet minik minik kayısı
akşam 5kaşık etli pirinç pilavı(tuzsuz) 2 bardak ayran
gece 3/4 kaşık siyah dut(urmu dut derler burda) ayrıca limon dut karışık meyve suyu yaptım bir çay bardağı ondan içtim
3,5 lt su
little dora
bugün ne güzel msjlar alıyorum beferikom maşallah hep böyle devam20.06.2019
limonlı zencefilli su
kahvaltı bir dilim karpuz avuç içinden az ekmek 2 dilim peynir
ara öğün 1dilim cezerye (adanadan getirmişler gelirken)
öğlen 3/4 adet sarma ,avuç içinden fazla ekmek, domates salatalık
ara öğün 3/4 adet minik minik kayısı
akşam 5kaşık etli pirinç pilavı(tuzsuz) 2 bardak ayran
gece 3/4 kaşık siyah dut(urmu dut derler burda) ayrıca limon dut karışık meyve suyu yaptım bir çay bardağı ondan içtim
3,5 lt su
little dora
Gayet iyi kaçamakların olmasa seni tutan olmayacak ama yine yaramaz çocuklar gibi akşamı güzel kapatacakken şekeri yolladın mideyelittle dora
dünkü menüm
sabah, yok
öğlen, arkadaşın doğum günüsü kutlaması vardı minnak hem çukulatalı hem meyveli yaş pasta ama ben sadece iç kremalarını yedim kekleri ölece çöpe gitti gerçekten 4 çatal kadardı
arada, tandır ekmek ve tulum peyniri domates ve bir biber
akşam bir tabak çorba
yemek sonrası kızkardeşim hacı baba tatlısını kapıp gelmiş öllldüüümm yaaww
ama birer adet yedim yani küçük bir porsiyon bile denmez :)
3 lt su
7.000 adım
çok ama çok sevinçliyim inanın 36 beden batikten aldığım bir pantolonum vardı (o kadar zayıftım ben bir zamanlar )
asla diz kapağımdan yukarı çıkmıyordu ne üzülürdüm yaa..
sabah onu giyip işe geldim kızlar.. bu harika bir şey ..inanın inanamıyorum gidip gelip pantolunu seviyorum gören bu kadın bacaklarını okşuyor sanır
o derece yani
Çok teşekkür ederim 3 haftadır takılmıştm beslenme tipini daha doyurucu hale getirdim hem mutluyum hemde güzel vericem inşallah sen şimdi kaç kilosun?Tebrik ederim çok güzel bir gün olmuş, benim başladığım kilo ile başlamışsın. Böyle gidersen hedefine ulaşman çok da yakın
Bu sabah 49.3 dedim .Çok teşekkür ederim 3 haftadır takılmıştm beslenme tipini daha doyurucu hale getirdim hem mutluyum hemde güzel vericem inşallah sen şimdi kaç kilosun?
49.3 ay ne güzel inceciksindirrrBu sabah 49.3 dedim .
Bekliyorum yakınıma
Bu sabah 49.3 dedim .
Bekliyorum yakınıma
Öyle walla istediğimi giyiyorum en güzeli bu49.3 ay ne güzel inceciksindirrr
Darısı başımaÖyle walla istediğimi giyiyorum en güzeli bu
AminnnDarısı başıma☺☺