cezalara doyamazsın o zamanSELAM KIZLAR..
ANAM UTANCIMDAN GELEMEDİM.. DÜN YEDİM YEDİM YEDİMMM
AMAAAA
AKŞAM LESLİE YAPTIM 46 DK
2 LT YAKIN SUYUMU DA İÇTİM..
ŞU AN İTİBARİ İLE
SABAH ZENCEFİL LİMON RENDELETİP SUYLA İÇTİM.. HALEN SUYA DEVAM .. ÖĞLENE KADAR 1,5 BİTER..
BİR KAÇ PARÇA KAŞAR PEYNİRİ YEDİM O KADAAA
valla cezam neyse razıyım..cezalara doyamazsın o zaman
ilk günden kaçak yaptın ooo
bugün telafi yap bence
birde kaşar peyniri yağlı bir peynir sana tavsiyem lor al yağsız tuzsuz lezzetli değil ama ondan bir adet yiyeceğine lordan iki kaşık yersin çokta doyurucu ben onu alıyorum
ımm kan grubu beslenme şeklini bilmiyorum canım hurma uyar bilmiyorum bana yasak amavalla cezam neyse razıyım..
ya ben biraz da kan grurbuma göre de beslenmeye çalışıyorum bu ara.. lor olmuyor bana eski kaşar beyaz peynir bir de tulum peyniri.. ondan yiyeyim bari.. elimin altında kaşar vardı attım ağzıma..
acep diyorum tek bir hurma yesem mi şimdi ??
bence bakmalısın onun da accayip faydası var.. hele bir de diettle bütünleşirse hem fit bir o kadar da sağlıklı olabiliriz..ımm kan grubu beslenme şeklini bilmiyorum canım hurma uyar bilmiyorum bana yasak ama
kurutulmuş ürünler yasak çok fazla potasyum varmış içinde..bence bakmalısın onun da accayip faydası var.. hele bir de diettle bütünleşirse hem fit bir o kadar da sağlıklı olabiliriz..
hurma neden yasak sana ?
alerjik mi ?
dünkü menü listen nerdeSELAM KIZLAR..
ANAM UTANCIMDAN GELEMEDİM.. DÜN YEDİM YEDİM YEDİMMM
AMAAAA
AKŞAM LESLİE YAPTIM 46 DK
2 LT YAKIN SUYUMU DA İÇTİM..
ŞU AN İTİBARİ İLE
SABAH ZENCEFİL LİMON RENDELETİP SUYLA İÇTİM.. HALEN SUYA DEVAM .. ÖĞLENE KADAR 1,5 BİTER..
BİR KAÇ PARÇA KAŞAR PEYNİRİ YEDİM O KADAAA
değilmi yaevet bugün açılış yapıyorlardı onlar umarım gönlünce olur insanın sevdiği şeyi yapması kadar güzel bir şey var mı bu hayatta
öyle mi ?kurutulmuş ürünler yasak çok fazla potasyum varmış içinde..
kuru incir üzüm vs yasak mesela
kebap mı yedin kız korkmasöyleyemem suhanutanıyorum
utanma yawru yabancımı var sanki aramızdasöyleyemem suhanutanıyorum
kebap mı yedin kız korkma
tatlılar beni mahfetti.. aynen kebap yeseydim iyiydikebap yese iyi bence
pide pilav etli nohut bol salataa... bağdat tatlısı.. cevizli burma tatlısı veee 2 posiyon fıstıklı irmik helvasını patlatttıımm
bi çatal desen anlıcamda iki porsiyon ekstra irmik helvası yemişsin..bukadarını beklemiyordum şahsentatlılar beni mahfetti.. aynen kebap yeseydim iyiydi
bi çatal desen anlıcamda iki porsiyon ekstra irmik helvası yemişsin..bukadarını beklemiyordum şahsen
yönetim kurulu tez vakit kurula harikomaya cezalardan ceza beğendirile hayde breeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?