- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
daha bunların üstüne iki adet incirde mi yedin kız şeker komasına iyi girmemişşinsöz tmm :)
valla dün bunları yedi ya saat 6 dan sonra sadece sütlü çetene kahvesi ve 2 adet incir yedim..
46 dk leslie mi yaptım..
ortalama 9.000 adım da atmışım..
bugün de telafisini dibine kadar yapacağım inşaallah..
şmdi yazamıyorum çıkışta raporlayacağım.
hadi fondiple bakalım hızlan az içmişşin ben ikinci 1,5 lt başladım500 ml anca oldu benimki
daha bunların üstüne iki adet incirde mi yedin kız şeker komasına iyi girmemişşin
daha bunların üstüne iki adet incirde mi yedin kız şeker komasına iyi girmemişşin
1 ltre olduhadi fondiple bakalım hızlan az içmişşin ben ikinci 1,5 lt başladım
owwwwww bide 11 de yedin leptin nolacak bebeğim
ama gece 11 gibi yedim incrleri.. çok saat geçmişti üstünden.. sorma aslında acıktım bilem ama sütlü çetene ve incirle bastırdım
ama gece 11 gibi yedim incrleri.. çok saat geçmişti üstünden.. sorma aslında acıktım bilem ama sütlü çetene ve incirle bastırdım
güzelim doğruyu şöyle bak kızmayacağım başka ne yedin uyku arasında yolda giderken filan aklından çıkan başka birşeyler var mı
işten çıkmadan 2lt tamamla evde birde bununla uğraşma canım1 ltre oldu
tamam canım 2,5 mu içeyim ben toplamda.gerçi liste ekledim bakayım biişten çıkmadan 2lt tamamla evde birde bununla uğraşma canım
harika olmuş eline sağlık.
SU HEDEFİ ÜYELER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR @befer 2,5 LT @-SUHAN- 1,5 LT @little dora 1,5 LT @harikamo 2 LT @Atesbocegi41 3 LT
dün 1,5 yazdın diye hatırlıyorum evet 2- 2,5 yap bence en az çok olsun az olmasınharika olmuş eline sağlık.
kızlar yaa çççok güldüm
little dora dora duy bunları dün benim minnak az şekerli muhallebiye laf etti gelde duy bunları
ben dün sadece 1adet çikolop yedim muhallebeyi dora kızınca yemedim bugün işe getirdim bakalım öğleden sonra acıkırsam çok zor durumda olursam yerim. ki boyutu çekip atarım minnak
güzelim doğruyu şöyle bak kızmayacağım başka ne yedin uyku arasında yolda giderken filan aklından çıkan başka birşeyler var mı
boy kilo bildirimi yapmadığın için kızamıyorum ki sana eğer bu kadr yemeğe zayıfsan alnından öpüyorum senikızlar yaa çççok güldüm
bir o kadar da utandım ay