gelin arkadaşlar yaa bu lezzetleri mutlaka tatmalısınızsuhan toplaşıp gidelim anasını satym.. benim kuzen de orada.. bin defa dedi gel.. 3 yıldır orada.. ve ben daha gideceğim :))
bizi en çok yıkan o zatenmalesefff birde hareketsiz çalışmak
valla ne güzel olur yaaasuhan toplaşıp gidelim anasını satym.. benim kuzen de orada.. bin defa dedi gel.. 3 yıldır orada.. ve ben daha gideceğim :))
şımartmayın beniiibefer alkışlıyorum canım benimmm azmin sonu zaferdir
zaten bizde günü birlik oluyor bazende tanıdıklar var bir gece yatıyoruz.yok künefeyi hatayda yerim var.şimdi hakkını vermek lazım künefe için hataya giderimmillet günü birlik gelip gidiyor. beyran ciğer nohut dürümü baklava künefe veee aklıma daha gelmeyen bir çok şeyi yiyip gidiyor aynı gün bu kadar şeyden nasıl tat alıyorlar anlamıyorum ama
dışardan okuyana dicek bunlar diyetmi yapıyor kilomu almak istiyorgelin arkadaşlar yaa bu lezzetleri mutlaka tatmalısınızNeysesakinim değilmi canım
zayıflama grubu olarak coşarız
haklısınsohbete gelin kızlar diyet topiğinde yeme içme konuşuyorzzz
ordaki ayrı burrdaki bambaşka künefe demek ayıp olur ona o fıstık kraliçesi filandır...zaten bizde günü birlik oluyor bazende tanıdıklar var bir gece yatıyoruz.yok künefeyi hatayda yerim var.şimdi hakkını vermek lazım künefe için hataya giderim
bende hazırımbana ha de suhan hazırım
şımar bebeğim hakettin sonuna kadarşımartmayın beniii
o vakit bir program yapıyoruz yaz bitmeden bir hafta sonusubende hazırım
her daim bekleriz canım :)o vakit bir program yapıyoruz yaz bitmeden bir hafta sonusuNeysesakinim ciğime hem amesia cığıma taraf :)
her daim başımın üzerinde yerin varbende ben de beklerim her zaman
çok teşekkürler. :)