Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın.tekrar geçmiş olsun.off 3 kilo çok olmuş.tekrar başlıyormusunkızlar günaydın
ameliyattan sonra bi türlü giremedim kusura bakmayın. benimde pis bir huyum var yazılanları okumadan yazamıyorum gruba
iş yoğunluğundan da okuyamayınca yazamadım öyle oldu..
kızım iyi atlattık çok şükür ben kötüyüm 3 kilo falan aldım. ne diyet ne spor ne ekstradan iki adım atmaca ne de su.. su bile içmedim saçma bi 15 gün geçirdim.
sabah tartıldım 130,2 çıktım
günaydın.tekrar geçmiş olsun.off 3 kilo çok olmuş.tekrar başlıyormusun
haklısın olabilir.evet başlicam inşallah ama tekrar cuma yarışmasına girdim sıkı yönetim şart galiba bana
canım kendi çapımda bişeyler yapıyordum ama motivasyonum iyice kaybolduamesia hiç bahstemiyorsun beslenme düzeninden neler yapıyorsun
çok yüklenmeden dengeli yersek sıkıntı olmıcak diye umut ediyorum.canım kendi çapımda bişeyler yapıyordum ama motivasyonum iyice kayboldu
ramazanla birlikte biraz daha canlanmayı umuyorum en azından
o yüzden menü paylaşımında bunlunmadım
bu akşamdan itibaren düzenli menü paylaşıcam inşallah.
inşallah canımçok yüklenmeden dengeli yersek sıkıntı olmıcak diye umut ediyorum.
tamam seninkini yarın düzenlerizkilo bildirimimi de akşam yazayım
en doğrusu sabah aç karnına tartılmak canım akşamları ödem tutuyor vücüt.kilo bildirimimi de akşam yazayım
haklısın canım ama bişey yiyip içmiycem tabi sabah kalktığımdaki o hafiflik olmaz ama boş geçmiyim yine deen doğrusu sabah aç karnına tartılmak canım akşamları ödem tutuyor vücüt.
dışarda iftar menülerinin de bi ayarı yokki çok fazla çeşit oluyor. sen durumuna bakarsın canımselam kızlar,
cümleten hayırlı olsun ramazan
sabah 62 kiloyu da gördüm şükürler olsun :)
dün sadece küçük bir kase çorba ile açtım orucumu.. sahurda da bir kase oğurt yemiştim hepsi bu..
akşam adam bir yere rzv yaptırayım yemeğe gidelim dedi..sinir oldum yaa.. ben gidersem yerim..
yemesem ayrı dert yani her şey gözünün önünde mekan güzel ne yapayım valla yaa..
gitmeyelim ne gerek var evde yaparız bir şeyler diyorum yok diyor illa ki gidelim ://
ooww harikasın yaa.çok güzel gitmiş.selam kızlar,
cümleten hayırlı olsun ramazan
sabah 62 kiloyu da gördüm şükürler olsun :)
dün sadece küçük bir kase çorba ile açtım orucumu.. sahurda da bir kase oğurt yemiştim hepsi bu..
akşam adam bir yere rzv yaptırayım yemeğe gidelim dedi..sinir oldum yaa.. ben gidersem yerim..
yemesem ayrı dert yani her şey gözünün önünde mekan güzel ne yapayım valla yaa..
gitmeyelim ne gerek var evde yaparız bir şeyler diyorum yok diyor illa ki gidelim ://
hıh işte o yüzden istemiyorum.. ://dışarda iftar menülerinin de bi ayarı yokki çok fazla çeşit oluyor. sen durumuna bakarsın canım
olmadı ödül say :)