- 13 Kasım 2013
- 2.186
- 4.159
- 34
o ayar bende hiç yok canıım canımhıh işte o yüzden istemiyorum.. ://
benim de ayarım yok amesia :))
aynen bugünlük öyle yapayım yapacak bir durum yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o ayar bende hiç yok canıım canımhıh işte o yüzden istemiyorum.. ://
benim de ayarım yok amesia :))
aynen bugünlük öyle yapayım yapacak bir durum yok..
ay he yaa.. ne yapsak acaba ?o ayar bende hiç yok canıım canım
efemgünaydın
naber baby
canım ankara hadi normal burası gaziantep burası da nası soğuktu sabahgünaydınnnn :)
yağmurlu ve soğuk Ankara'dan
hadi yağmurlusun da bu soğuk nedir yaa mayısın ortasında ://
afiyet olsunuz.eşinin teklifini kabul ettin yanidün yedim etleri yedim künefeleri
vurdum dibine dibine, iyiyim tabii..
sabah korkudan tartının yanından geçmedim
ilk geldiğinde kilon kaçtı amesi
ay şirketi bastılar nasıl kabul etmeyim.. bir baktım aradı kapıdayıs die.. arabamı bile burada bıraktım.. ama sabah acısını çıkardım.. sürüne sürüne kalktı yataktan beni işe bırakmak için hahahahafiyet olsunuz.eşinin teklifini kabul ettin yani
74,3 tü sanırım canımilk geldiğinde kilon kaçtı amesi
antep güzeli amesiaa..canım ankara hadi normal burası gaziantep burası da nası soğuktu sabah
aslen amasyalıyım ama 7 yıldır burda yaşıyorum hala seviyorum diyemem ama alıştım antebin bana kattıkları +10 kiloantep güzeli amesiaa..
nedense antep deyince hep bir güzellik her şeyi ile güzellik çağrıştırıyor.. hiç görmedim oysa ki..
haakkaten şimdi oraların cayır cayır yanıyor olması lazımdı gerçekten
antepte yaşarsan kaçınılmaz son diyorsun :))aslen amasyalıyım ama 7 yıldır burda yaşıyorum hala seviyorum diyemem ama alıştım antebin bana kattıkları +10 kilo
yani bendeki doğum kilosu falan değil yedimde aldım :)
ilk geldiğim yılalrda dışarda yemek yiyemiyordum pide bile ağır geliyodu ama şimdiiiantepte yaşarsan kaçınılmaz son diyorsun :))
o vakit sana laf yok amesia.. kim olsa durduğu kilosunda duramaz.. o yemekler o tatlılar çok haklısın canım
offff ne güzel baskın olmuşay şirketi bastılar nasıl kabul etmeyim.. bir baktım aradı kapıdayıs die.. arabamı bile burada bıraktım.. ama sabah acısını çıkardım.. sürüne sürüne kalktı yataktan beni işe bırakmak için hahahah