- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basmişsın eksiyi bana.şişim ben şişşşşş.ödemm var ödemmmKızlar ağzınıza ıslak terlikle vurmak istiyorum artık, listelere baktım yine tablodan belli zaten gidişat.
Ekmeği tatlıyı gömen gömene, bi kendinize gelin laaaaa.
Ahanda yaz geldi, fitotella olalım derken çikotella olacaksınız, yolarım sizi.
öyle mi diyosun :))günaydın menü bakanım fena kızmış.toparlanıyoruz
SALIYA KADAR YASAKLAR
çikeleta yasak
tatlı yasak
kek yasak
börek çörek yasak
makarna pilav....iki kaşık yanında ekmek yok
simit, poğaça,tost yasak
sofrada çorba makarna pilav biraradaysa SADECE biri tercih edilecek.çorba 1 kepçe,diğerleri iki kaşık,ekmek yok
hertürlü pasta yasak
patlamış mısır yasak
çerez yasak(akşamları)ara öpğn yapıyorsak sayısı malum bellidir 10 fıstık yada iki ceviz,yada 10 fındık gibi.
patates kızartması yasak
hafta sonu sıfır kaçamak.
yenebilecek atıştırmalıkları biliyorsun.onlardan yapıp yiyebiliyoruz
bi sıkıntı yoktur umarım.çok geçmiş olsunGünaydınnn
dün apar topar çıktım kızlar oğlum düşmüş okulda kafasını yarmış nasıl çıktığımı bilmiyorum..
Günaydınnn
dün apar topar çıktım kızlar oğlum düşmüş okulda kafasını yarmış nasıl çıktığımı bilmiyorum..
Offf offf ben bunu yazdırayım bari unuturum :)salıya kadar yapılacak sporlar
2000 twist
1000 zıpzıp
200 sağ bacak(günlük 50)
200 sol bacak
240 sn plank (günlük 30*2 şeklinde)
200 squat (günlük 50)
200 köprü hareketi(günlük 50)
bunun haricinde herkes sorunlu bölgesi için gerekli egzersizleri ekstra yapabilir. bunları yapamayan varsa günlük en az 2 mil leslie yanına bikaç egzersiz yada sadece 3 mil leslie
yapılan sporları salı sabahı topluca kilo bildirimiyle birlikte yazabilirsiniz.toplu görmüş oluruz.sayıları not alın yanınıza.ister günlere bölün sayıları ama salı toplam sayılar yukardaki gibi olacak.
plank yapamayan arkadaşlar 200 farklı bi egzersiz ekleyebilir
isterr toplu yap ister parçalaOfff offf ben bunu yazdırayım bari unuturum :)
sadaka falan çıkarsaydın hemen.kuzum ya korkmuşturSUHAN Neysesakinim teşekkür ederim 4 dikiş attılar buna da şükür masa köşesine gelmiş alnı Allahtan gözüne gelmemiş, iyi çok şükür
evet öyle yaptık, anne hiç ağlamadım biliyomusun diyo banasadaka falan çıkarsaydın hemen.kuzum ya korkmuştur
yarın misafirim var kahvaltıya börek felan yapacağım....günaydın menü bakanım fena kızmış.toparlanıyoruz
SALIYA KADAR YASAKLAR
çikeleta yasak
tatlı yasak
kek yasak
börek çörek yasak
makarna pilav....iki kaşık yanında ekmek yok
simit, poğaça,tost yasak
sofrada çorba makarna pilav biraradaysa SADECE biri tercih edilecek.çorba 1 kepçe,diğerleri iki kaşık,ekmek yok
hertürlü pasta yasak
patlamış mısır yasak
çerez yasak(akşamları)ara öpğn yapıyorsak sayısı malum bellidir 10 fıstık yada iki ceviz,yada 10 fındık gibi.
patates kızartması yasak
hafta sonu sıfır kaçamak.
yenebilecek atıştırmalıkları biliyorsun.onlardan yapıp yiyebiliyoruz
yapabilirsin. yapmak yasak değil.yemek yasak bizdeyarın misafirim var kahvaltıya börek felan yapacağım....
SUHAN Neysesakinim teşekkür ederim 4 dikiş attılar buna da şükür masa köşesine gelmiş alnı Allahtan gözüne gelmemiş, iyi çok şükür
Neysesakinim bu hafta kilo takibi sende bebeğimkazana düştün