Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derken :)
silecektim unuttum.nicler boşa çıkıyormuş bende benim nickin düz halini aratıp kazene bilgi verecektim.yandaki çızıkları kaldırayım diye.dümdük suhan olsan diyederken :)
nickler nasıl boşa çıkıyormuş burayı da anlamdım :)silecektim unuttum.nicler boşa çıkıyormuş bende benim nickin düz halini aratıp kazene bilgi verecektim.yandaki çızıkları kaldırayım diye.dümdük suhan olsan diye
befer bana da 2 yazabilirsin
menüme gelince,
sabah greyfurt suyu karışımı,
öğlen bir tabak tarhana çorba bir küçük yuvarlak tost ekmeği içinde tulum peyniri
arada 2 etimek bir kare kalıp tahin helvası ve bir paket çiziviç gözüm döndü galiba o anları hatırlamıyorum :)
akşam.. bir küçük kase pilav yanında bir kase yoğurt
mail adresi aktif olmayanlarla şuana kadar hiç mesaj yazmayan üylerin hesapları siliniyormuş.baya bi nick boşa çıkmış.bende benimkini aratayıp çıkmışsa düzenleyeyim tekrardan didim.karışıkmı oldu bebeiğimnickler nasıl boşa çıkıyormuş burayı da anlamdım :)
hiç öle bakma bugün de su orucundayım yine
şimdi anladımmail adresi aktif olmayanlarla şuana kadar hiç mesaj yazmayan üylerin hesapları siliniyormuş.baya bi nick boşa çıkmış.bende benimkini aratayıp çıkmışsa düzenleyeyim tekrardan didim.karışıkmı oldu bebeiğim
vala hayranım 3 mil leslie yapabilmenehe bu arada 3.000 adım ve yine 48 dk leslie yaptım Suhan Sultan
sonlara doğru gerçekten yoruluyorum ama..vala hayranım 3 mil leslie yapabilmene
güzel kalori yaktırıyorsonlara doğru gerçekten yoruluyorum ama..
inşaallah işe yarıyordur..
çok düz bir spor olduğundan ne kadar etkili bilemiyorum artık ://
aslında annen ara ara sizlerde kalsa.bütün yük sana kalıyor gibi.evin en büyüğü senmisinvalla yürüyüşlerle tamamlamayı düşünüyorum, nasip olursa... sanırım artık bugünden sonra burada güzel havalar.. eve gidip direk leslie yapıp biraz anacığımın yanında vakit geçirip eve giderken de parkta bir saat yürümek ve öyle eve geçmek istiyorum.. bugünkü niyetim bu bakalım.. ve bundan sonraki günlerde de devam etmek istiyorum
:)aslında annen ara ara sizlerde kalsa.bütün yük sana kalıyor gibi.evin en büyüğü senmisin
ben yes makaradan devam ettimgeyik sandım ya la ben burayı