Fit olma savaşları

Ay ruhum daraldı yine.
Yine sanki erteleyecekmiş gibi geliyor, ne olacak bizim bu halimiz yahu?
Ümit bağlasam kırılacak, bağlamasam benden de gidecek.
Gondol gibi sağa sola sallanmaktan bıktım vallahi.

Kuzenleri aradım, beni bi dolaştırın gezdirin diye, kendi evi bile sıkar mı insanı bir raddeden sonra? Sıkıyormuş, her şey sanki geçmiş gitmiş gibi, bizle beraber her şey eski...

Ölüp gitmeden şu düzeni bir oturtsak da çoluğumuza çocuğumuza kadar örnek olsak.

Sizde esinize belli etmeden evde yapin sporunuzu, Ayrica bayiliyorum esi ne kadar gobekli dolassada fit ve asiri bakimli kadinlara ,insanlarin bakislari bile en buyuk motivasyon kaynagi olmali

İnsanın fit olmak istemesi bunun için çabalaması içinden gelir eşinden değil. Eşim 150 kilo olsa kilomu almalıyım her şeyde niye başkasından etkilenelim. Biz önce kendimizi değiştiricez sonra karşımızdakinden bekliycez. Önce o zayıflasın ya da beraber zayıflayalım tamamen arkasına sığındığınız bi bahane. İnsan alışkanlıklarını herzaman devam ettirme halindedir atalet deniyor bu duruma. Zihinsel açıdan değişime hazırsınız ama fiziksel açıdan değilsiniz siz isteseniz eşinize felan bakmazsınız henüz zamanınız var harekete geçmeye.

lütfen arkadaşım olur musunuz
resmen skinny fatim
bu tanımı da şimdi sizde duydum tam da beni tarif etmişler
skinny fatten de bildiğimiz fat e doğru evriliyorum
bunalımdayım

Bişey sorabilirmiyim cardio ve ağırlık çalışmalarını kaçar dakika hangi günler yapalım. Birde bunlar için spor salonu şartmıdır video falan varmı takip edebileceğimiz ?

Bence birbirini seven 2 insan birbiri ile yarışmaz. Siz kocanızla yarışıyorsunuz. Onun sizden daha iyi olmasını çekemiyor gibisiniz. Bozmadan beklemek ne demek? Kendi bir karar almış uygulayacak. Belki siz motive edemediniz kendisi fark etti sağlıksız yaşadığını falan. Eşin için mi spor yapıyorsun? Çok saçma bence... Yanlış anlama ama bence ikinizin de özgüvene ihtiyacı var.

Ben mi yarışıyorum?
Onun benden daha iyi olmasını çekemiyorum mu?

Bu yazıdan bunu çıkarmak da yani nasıl desem... İnsanın gözüyle okumaması lazım şunları yazması için yanlış(!) anlama.

Gerçek bir fayda sağlamayı-yanlış anlaşılmamayı umuyorsan da 9 sayfa yorumlar yazıldı irdelendi, bakabilirdin, not da düştüm, bakmış sayıyorum."Yanlış anlama" denilince olmuyor, "Çok yanlış anlamış ve yorumlamışsın" bu kadar da "yanlış anlatmadım" yani.

Son düzenleme:
Bişey sorabilirmiyim cardio ve ağırlık çalışmalarını kaçar dakika hangi günler yapalım. Birde bunlar için spor salonu şartmıdır video falan varmı takip edebileceğimiz ?

Cardiyo ilk zamanlar 20dakika kesinlikle yeterli olur. Zamanla yükseltirsin. Kesinlikle direk 1 saat olarak başlama. Önemli olan peşini birakmaman.
Haftada 3 kere 20 dakika kesinlikle yeter. Cardio icin "HIT Training" diye ararsan güzel videolar cikar.
Ağırlık icinde, haftada 3 kere 20 dakika kesinlikle yeterli.
3lü Split yaparsan fazla zorlanmazsin...

Mesela:
Pazartesi bacak ve popo...
Sali cardio
Carsamda sirt/omuz
Perşembe cardio
Cuma karin ve kol
Pazar kardiyo

Spor salonu şart değil...
Evde rahatlikla yaparsin. Helede ilk zamanlar kesinlikle kendi vücut ağırlığınla çalışabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…