Selamlar kizceler nasılsınız okuduğum kadarArrietty_ daha iyisin şükür canım. Benimde yarın misafirim var harıl harıl temizlik hazırlık yapıyorum optum hepinizi
Mercimekli bat poagaca patates salatası yoğurtlu portakallı kek bal kabağı tatlisinapcan misafirre
Banada gönderMercimekli bat poagaca patates salatası yoğurtlu portakallı kek bal kabağı tatlisiyeter mi sence
Keşkeler yollayabilsem hemen gönderirim valla canimmBanada gönder
Banada gönder
Mercimekli bat poagaca patates salatası yoğurtlu portakallı kek bal kabağı tatlisiyeter mi sence
Kapatırım inşallah bunlar dan yersem daha bise yemem muhtemelen diye düşünüyorum. Sana da yollayım guzummE English_teacherrr kiymet bilmez o, bana gonder sen.
menu guzel bence, misafire yedir gitsin :)
kendin de yiyebilirsin bence bunlardan abartmadan ve eger gunu erken kapatabileceksen.
Yarin tarti günü
Ameliyatlı olmasam cezanı kabul ederdim ama maalesef kabul edemeyeceğim. Rain check yapalımGünaydın kızlarhepiniz iyisinizdir umarım. Arrietty_ sen nasılsın, karantinanın 3.gününden ses ver. Evdekilerde yok dimi bir şey.
LadyMiami senin hafta sonu planların beni bunalıma sokuyor.
Biz kat kat giyinelim yine de totomuz donsun sen sörfe git.
Hakszılık bence. Lady e 20.000 adım yazılmalı
Bende şimdi lazer epilasyona gidiyorum. Bugünlerde yapabildiğim en fazla aktivite bu oluyor
Sağlıklı ve bağışıklığı yüksek insanları fazla etkilemiyor grip gibi oluyor. Biz hiç karantina falan yapmıyoruz çocuklara geçmiyor bile ya da geçiyorsa bile hiçbir semptom olmuyo. Ben çocuklarımı öpüp koklamadan duramam zaten hele benim sekiz yaşındaki oğlum dibimden ayrılmaz yani sürekli dibimde olması lazım böyle Şapur şupur Öper beni hasta masta dinlemez.Hasta degiller bence. Benimki tipik türk. Hava soguk diye pencereleri acmiyor. Cocuklarda alerjik. Ondan kesin.
Tarhana vardi evde. Kv yollamisti kendi yapip. Onu yapiyor esim.
Korktugum gibi olmadi sukur. Saskinim biraz. Hem astim ve alerjim var hende tek asimOda agustos sonu olmustum herhal. Etkisi filan kalmadi yani
Eşin bence biraz fazla abartmış. Benimkisi de bizim içtiğimiz bardaklarla çocuklara içiriyor virüs bulaşsın diye, neymiş, covid 19 virüsüne karşı doğal bağışıklık kazanırlarmış.Hic bilmiyorum ki. Yazmiyor cunku sonucda. Diyet dusunmuyorum zaten. Tat kaybi filan yok dogru. Kokuda hafif aliyorum. Burnum kapali olmasa tam alirim. Oksurugum de astim krizi gibi. Yani kuru oksuruk. Dozumu yukselttim. O iyi geliyor bu oksuruge. Daha onceki doktor tavsiyesi ile yukselttim tabi.
Kalktim minicik odami temizliyoruz. Katya benimle neyseki
Kova ve elbezim eksik
Kas, epilasyon ,cilt bakimi kismina gececegim. Skldim yahu. Adam wc den baska yere gitmeme izin vermiyor
Her kata ayrı koy benceİnsanın bir katyası olması ne güzel. Ben alamıyorum ev merdivenli diye.
Ay ne sıkılcam yahu mis gibi bir yemeye bir boşaltıma kalkıcan
Sabah 70,2olan kilom suan 72,8
Ne yedim?
2kase corba ictim 12 de yarim dilim köy ekmegi
Sonra dondurma yedim
Aksam niyetine 15.30 da
Köy ekmegi uzerine hindi fume
3 adet cigkofte
2L su
Yatmakdan mi yediklerimden mi
Tartı konusunda bir kural vardır asla ama asla akşam tartıya çıkılmazSabah 70,2olan kilom suan 72,8
Ne yedim?
2kase corba ictim 12 de yarim dilim köy ekmegi
Sonra dondurma yedim
Aksam niyetine 15.30 da
Köy ekmegi uzerine hindi fume
3 adet cigkofte
2L su
Yatmakdan mi yediklerimden mi
Dondurma buydu
16gr karb iceriyor
Cok sisim zaten. Oyle Boyle degil. 3,5 saat araligi yedim bunlario koy ekmegi o suyu cekip sismistir
sifa olsun,
ketoya uygun degil ama guzel bir gun olmus bence, hastayken corba gibisi yok zaten, mis gibi.
bir de meyveni ye
Maske konusu çok abartılıyor bil isterim. Benim eşim bir doktor olarak sürekli maske kullanan biri ve maskenin Kovide karşı herhangi bir koruyuculuğu olmadığını sadece psikolojik olduğunu o yüzden insanların taktığını söylüyor. Eğer maskeden hava geçiyorsa virüs de kolayca geçer diyor.LadyMiami bencede abartiyor kafayi yicem. Bugunu semptomsuz sayacagim.
Kizim bir ara agliyordu. Ciktim sarildim ya,dayanamadim. Maskem vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?