Nen bamya sen sebzelerin karb saymiyordun demi
Hic dikkat etmedim ben.yok ya, uygulama ne sayarsa sayiyoz iste
zaten bugun beni biberle yogurt yakti diyebilirim.
Arrietty_ soyledigin uygulama zaten net-carb sayiyor, fiberi ayrica gosteriyor, toplam karb i da gosteriyor, ama net-carb uzerinden hesaplama yapiyor.
bak totalde 39 gr karb diyor, 5 gr fiberi cikarmis 34 gr net-carb olmus (ehehehe size yazdiktan sonra 1 gr daha bisi yemisim demek ki)
bu arada gunluk 11 gr fibere yaklasamamisim bile, neden wc sorunu cektigim belli,
ahan da bilim
Hic dikkat etmedim ben.
Galiba yarin normale donecegim. Uygulamaya yediklerimi yazarim. Dikkat edeyim ne durumda olacak bende.
Bitter mi yedin
Oh yarasin,eritsin yaglarihe ya yedim :)
gecen gun bir ise basvurdum, odev gonderdiler, odevi yapicam, begenirlerse gorusmeye cagiracaklar falan filan surec uzun.
Hemen stres oldum tabi, dedim bi bitter yiyim gozum gonlum acilsin.
Dua edin bana, cok istiyom ki olsun bu is
İnşallah olur canım gönlüne göre olsunhe ya yedim :)
gecen gun bir ise basvurdum, odev gonderdiler, odevi yapicam, begenirlerse gorusmeye cagiracaklar falan filan surec uzun.
Oh yarasin,eritsin yaglarioyle etkisi yok Ama
Hakkinda hayirlisii olsunstress yapma,insallah olur.
Alsinlar seni zaten ya. Daha iyisinimi bulacaklar
İnşallah olur canım gönlüne göre olsun
Olsun baslamissin ya önemli olan o bence oluryazayim seni hemen referanslarima
sagol canim benim, bakma boyle yaziyorum da, surecin basinin basindayim yani
Yaz hemenyazayim seni hemen referanslarima
sagol canim benim, bakma boyle yaziyorum da, surecin basinin basindayim yani
Hadi inşallah, hepimiz gönderelim güzel enerjilerimizihe ya yedim :)
Canım şu fiber olayını anlatırmısın tekrar. Hangi gıdaların içinde var. Az yada çok olması ne işe yarıyor?yok ya, uygulama ne sayarsa sayiyoz iste
zaten bugun beni biberle yogurt yakti diyebilirim.
Arrietty_ soyledigin uygulama zaten net-carb sayiyor, fiberi ayrica gosteriyor, toplam karb i da gosteriyor, ama net-carb uzerinden hesaplama yapiyor.
bak totalde 39 gr karb diyor, 5 gr fiberi cikarmis 34 gr net-carb olmus (ehehehe size yazdiktan sonra 1 gr daha bisi yemisim demek ki)
bu arada gunluk 11 gr fibere yaklasamamisim bile, neden wc sorunu cektigim belli,
ahan da bilim
Akşama kadar koşturdum yine. Menü olarak sabah meyveli yulaf yedim öğlen Hindistan yemekleri yedim akşamda çocuklara kıymalı pide yaptım küçük bir pide yedim arada zaten bir şey yemiyorum ben. Miktarlarını artık yazmıyorum zaten kuş gibi yemek yiyorum öyleymişim yani herkes öyle diyor kuş gibi yemek yiyorsun diyorlar
Bugün masajın dördüncü seansı vardı yanlarında hiç ödem kalmadı sadece iç Dikişin olduğu orta alanda şişlik var ama belim falan inceldi bayağı normal görünüyorum çok şükür. Yarın eşim sörf yapmaya gitmek istiyor dolayısıyla hep beraber hafta sonu için gidiyoruz ben suyun yanına bile yaklaşamiycem tabii ki ama yine de değişiklik iyi gelecek çok sıkıldım bir aydır hiçbir yere gitmedim içerdeyim sürekli, en azından sahilde oturup dalgaları falan seyrederim.
Canım şu fiber olayını anlatırmısın tekrar. Hangi gıdaların içinde var. Az yada çok olması ne işe yarıyor?
Ben en son ne zaman wc ye çıktığımı bile unuttum
Gunaydin
Az once cocuklardan biri hapsurdu
Pcr olmaya gidecekler bugun.
Ben daha iyiyim. Burnum tikali ve hafif kuru oksuruk var
Canim Arpa sehriye corbasi istiyorbizimkilere test icin cikmisken yapsam mi hemen diyorum.
Hasta degiller bence. Benimki tipik türk. Hava soguk diye pencereleri acmiyor. Cocuklarda alerjik. Ondan kesin.super, iyilesmeye baslamissin bile,
cocuklar daha bile kolay atlatirlar, canini sikma.
corbani tavuk/et suyuyla yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?