• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Maske konusu çok abartılıyor bil isterim. Benim eşim bir doktor olarak sürekli maske kullanan biri ve maskenin Kovide karşı herhangi bir koruyuculuğu olmadığını sadece psikolojik olduğunu o yüzden insanların taktığını söylüyor. Eğer maskeden hava geçiyorsa virüs de kolayca geçer diyor.😉
Burda da ayni konu tartisiliyor. Korumuyor diye. Aman takiyoruz iste kendimizi rahatlatmak icin 😁

Iyi akşamlar menumu yazayım kızlar
Sabah menemen 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 3 zeytin
Ogle fasulye kavurması yumurtalı yoğurt bi kaç parça tavuk
Akşam fasulye kavurması aynı yanında 1 küçük patates haşlanmış bide bizimkilere hingel yapmıştım 1 kaşık tadına baktım
Su 3 lt
😘😘

Arrietty_ Arrietty_

12.30
1 mini kase kuruyemis
Bezelyeli omlet
4 zeyyin
1 dilim tahinli ekmek, tereyagli salcali

18.00
1 dilim peynir üzerine
4 kofte,
2 kasik mayonez
3 ceri domates
Yarim sogan
Yarim porsiyon dunden kalan karnabahar
1 avuc yeşillik
2 adet minik tursucuk

10 bin adimdayim, artiracagim.

Keto olmaz ama veto olmayacak kadar iyi.
Avokado ve ıspanak üzerine mantarlı tavuklu ravioli.

Eklentiler

• DC9E1DFD-2356-447E-A004-1B684089F7BE.webp
    DC9E1DFD-2356-447E-A004-1B684089F7BE.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 24
Korumuyorsa niye işkence ediyorlar bize. 😔
Sanırım biraz da politik bir durum devletler halklarını bir şekilde kontrol altında tutuyorlar. Zaten her kafadan bir ses çıkıyor. Bilimsel hiçbir şey yok ortada. bence insanlar korkmaya ve maske takmaya devam ettiği sürece bu maskeden kurtulamazsınız. 😉

Sanırım biraz da politik bir durum devletler halklarını bir şekilde kontrol altında tutuyorlar. Zaten her kafadan bir ses çıkıyor. Bilimsel hiçbir şey yok ortada. bence insanlar korkmaya ve maske takmaya devam ettiği sürece bu maskeden kurtulamazsınız. 😉
Ben koruyor sanıyordum. 🤔🧐

Selam kızlar toplaşın ne anlatıcam.
Bugün lazer epilasyona gidip botoks yaptırıp çıktım🙈

Hiç aklımda yoktu, doğallığı savunan müdahele istemeyen biriydim. Bir kaç soru sorayım dedim kendimi doktor koltuğunda buldum 😂
Alın ve göz çevremde bir iki çizgi vardı. Kadın o çizgiler çoğalır ve derinleşirse dolgu olmadan açamayız dedi. Bende belirginleşmeden yaptırayım dedim. Birde dolguyla uğraşmayayım diye ikna oldum açıkcası.

Sonracıma benim bacaklardaki lipödem için lenf drenaj masajı sordum. Kız G5 te yapalım beraberinde yağ parçalıyor dedi. Dedim hadi oda olsun. Gözle görülür incelme olacakmış, 1-2 beden kesin dedi.
Onada ikna oldum ki doktora artık yüzüm ışıldamıyor dedim, en etkili kremi öğrenirim belki diye. Hemen dermatoloğa yönlendirdiler. Lekeler, ışıltı ve pürüzsüzlük için 3 paketlik bir cilt bakımı paketi almaya ikna oldum😂
Ayda bir uygulanacakmış 3 ay sonra güzel fark görecekmişim.
Pazartesi lenf drenaja başlıyorum ne kadar incelicem çok merak ediyorum.

Bugün ofis çok yoğundu, hiç bir şey yemedim. Sıvı şeyler aldım akşama kadar. Tek öğün yaptım yine 🙄

Gün içinde
5 ceviz
1 duble türk kahve
Yeşil çay

Akşam
1 pors. tarhana çorba
1 pors karnabahar musakka
Marul ve yeşil soğanlı salata

Protein ve yağ makrolarım çok kötü bugün, ama karboyu tutturdum en azından.
Hazır açlık yapmışken akşamdan tartıldım Arrietty_ Arrietty_ . Şimdi mi paylaşayım, yarın yine mi tartılayım?
B8D199E0-7486-45D0-A676-54185BEB4D29.webp

Bugün ofis çok yoğundu, hiç bir şey yemedim. Sıvı şeyler aldım akşama kadar. Tek öğün yaptım yine 🙄

Gün içinde
5 ceviz
1 duble türk kahve
Yeşil çay

Akşam
1 pors. tarhana çorba

Hazır açlık yapmışken akşamdan tartıldım Arrietty_ Arrietty_ . Şimdi mi paylaşayım, yarın yine mi tartılayım?
Eki Görüntüle 2988598

bence paylas ya,
sen sabah fazla cikiyon hep :KK48:

Gün içinde
5 ceviz
1 duble türk kahve
Yeşil çay

Akşam
1 pors. tarhana çorba

Eki Görüntüle 2988598
Sen bilirsin bebis 😍
Botox un hayirli olsun. Sarisin bana 🤭
Umarim istedigin etkiyi gorursun bacaklarin icin 😍

Back
X