• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhabalar annemler vardı birkacgundur bdun gittiler ,her sofrada ye ye😔
Dün menüm
Kahvaltı
2yk lor kavurma, bol yeşillik,iki lokmalık simit, kk peynir, bir dilim ekmek bol çemen yedim, 12 yeşil zeytin tussuz

Ara atıştırmalık oldu, iki ceviz,bir incir ,birazcık tarhana cips
Akşam
Tavuk kebap bolca yedim, bir dilim ekmek, bol salata

Arrietty_ Arrietty_

Gurur tablosuna gel

Ketonun son gunudur efem, ruhuna fatiha 😜

Screenshot_20220114_125901.webp

E English_teacherrr kiymet bilmez o, bana gonder sen.

menu guzel bence, misafire yedir gitsin :)

kendin de yiyebilirsin bence bunlardan abartmadan ve eger gunu erken kapatabileceksen.
Kapatırım inşallah bunlar dan yersem daha bise yemem muhtemelen diye düşünüyorum. Sana da yollayım guzumm

Günaydın kızlar :KK68:hepiniz iyisinizdir umarım. Arrietty_ Arrietty_ sen nasılsın, karantinanın 3.gününden ses ver. Evdekilerde yok dimi bir şey.

LadyMiami LadyMiami senin hafta sonu planların beni bunalıma sokuyor. :63:
Biz kat kat giyinelim yine de totomuz donsun sen sörfe git.
Hakszılık bence. Lady e 20.000 adım yazılmalı :KK70:
Bende şimdi lazer epilasyona gidiyorum. Bugünlerde yapabildiğim en fazla aktivite bu oluyor :110:
Ameliyatlı olmasam cezanı kabul ederdim ama maalesef kabul edemeyeceğim. Rain check yapalım😜😜
Okyanusun suyu çok soğuk zaten ben ayağımı bile sokamam. Benim eşim de dalgıç kıyafeti ile falan sörf yapıyor zaten yani direk öyle girilecek gibi değil. Ama adam delinin teki, kış günü Şile’de denize girmişti hem de şortla. Neymiş Karadeniz eksik kalamazmış. Marmara, Ege, Akdeniz de, Atlas okyanusunda Pasifik okyanusunda Gulf denizinde her yerde denize girmiş adam Karadenizi es geçemezmiş, yeminle inanmadım gireceğine ama gitti girdi yüzdü10 dakka. :KK53::KK53:
Hasta degiller bence. Benimki tipik türk. Hava soguk diye pencereleri acmiyor. Cocuklarda alerjik. Ondan kesin.
Tarhana vardi evde. Kv yollamisti kendi yapip. Onu yapiyor esim.
Korktugum gibi olmadi sukur. Saskinim biraz. Hem astim ve alerjim var hende tek asim 🙈Oda agustos sonu olmustum herhal. Etkisi filan kalmadi yani
Sağlıklı ve bağışıklığı yüksek insanları fazla etkilemiyor grip gibi oluyor. Biz hiç karantina falan yapmıyoruz çocuklara geçmiyor bile ya da geçiyorsa bile hiçbir semptom olmuyo. Ben çocuklarımı öpüp koklamadan duramam zaten hele benim sekiz yaşındaki oğlum dibimden ayrılmaz yani sürekli dibimde olması lazım böyle Şapur şupur Öper beni hasta masta dinlemez. 😉
Hic bilmiyorum ki. Yazmiyor cunku sonucda. Diyet dusunmuyorum zaten. Tat kaybi filan yok dogru. Kokuda hafif aliyorum. Burnum kapali olmasa tam alirim. Oksurugum de astim krizi gibi. Yani kuru oksuruk. Dozumu yukselttim. O iyi geliyor bu oksuruge. Daha onceki doktor tavsiyesi ile yukselttim tabi.
Kalktim minicik odami temizliyoruz. Katya benimle neyseki 😂
Kova ve elbezim eksik 😂
Kas, epilasyon ,cilt bakimi kismina gececegim. Skldim yahu. Adam wc den baska yere gitmeme izin vermiyor 😂
Eşin bence biraz fazla abartmış. Benimkisi de bizim içtiğimiz bardaklarla çocuklara içiriyor virüs bulaşsın diye, neymiş, covid 19 virüsüne karşı doğal bağışıklık kazanırlarmış. 😜😜
İnsanın bir katyası olması ne güzel. Ben alamıyorum ev merdivenli diye.

Ay ne sıkılcam yahu mis gibi bir yemeye bir boşaltıma kalkıcan 😂
Her kata ayrı koy bence😉

Sabah 70,2olan kilom suan 72,8 😂

Ne yedim?
2kase corba ictim 12 de yarim dilim köy ekmegi

Sonra dondurma yedim 👻

Aksam niyetine 15.30 da
Köy ekmegi uzerine hindi fume
3 adet cigkofte

2L su
Yatmakdan mi yediklerimden mi 😂

Dondurma buydu 😁

16gr karb iceriyor

Eklentiler

• 16421753320551588244332211899630.webp
    16421753320551588244332211899630.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Ne yedim?

Sonra dondurma yedim 👻

Aksam niyetine 15.30 da
3 adet cigkofte

2L su

o koy ekmegi o suyu cekip sismistir :KK47:

sifa olsun,
ketoya uygun degil ama guzel bir gun olmus bence, hastayken corba gibisi yok zaten, mis gibi.

bir de meyveni ye :nazar:

Ne yedim?

Sonra dondurma yedim 👻

Aksam niyetine 15.30 da
3 adet cigkofte

2L su

Dondurma buydu 😁

16gr karb iceriyor
Tartı konusunda bir kural vardır asla ama asla akşam tartıya çıkılmaz

o koy ekmegi o suyu cekip sismistir :KK47:

sifa olsun,
ketoya uygun degil ama guzel bir gun olmus bence, hastayken corba gibisi yok zaten, mis gibi.

bir de meyveni ye :nazar:
Cok sisim zaten. Oyle Boyle degil. 3,5 saat araligi yedim bunlari 😂 kapadim gunu. Su icmek istiyorum Ama yok .az bekliyorum sislik bir sekilde insin diye.
Corbayi guzel yapmisti,bol limon sktirdim

LadyMiami LadyMiami bencede abartiyor 😂 kafayi yicem. Bugunu semptomsuz sayacagim.
Kizim bir ara agliyordu. Ciktim sarildim ya,dayanamadim. Maskem vardi 🙄
Maske konusu çok abartılıyor bil isterim. Benim eşim bir doktor olarak sürekli maske kullanan biri ve maskenin Kovide karşı herhangi bir koruyuculuğu olmadığını sadece psikolojik olduğunu o yüzden insanların taktığını söylüyor. Eğer maskeden hava geçiyorsa virüs de kolayca geçer diyor.😉

Back
X