Carb manager isimli app kullaniyorum ben. Ona yaziyorumoy oy oy,
keto ve if yapiyorum ben sahi
keto demeyeyim bundan sonra sadece
gerci makro hesaplamiyom, nasil yapiyorsunuz ki siz, her seyi googleluyonuz mu, anlamadim bu isi ben.
Uygun ozaman :)hemen bakiyorum ne imis soganli, adini sevdim
evet, icine sunlari koyucam: salca , baharat, ceviz, zeytinyagi
Ben diyetkolik yüklemiştim oradan takip ediyorum. Bir ara fatscret de yüklemiştim. Ama kullanımı karışık geldi.ne kullaniyorsun?
Bugün bir diyetisyenin paylaşımında gördüm. Bir avuç leblebi 1 dl ekmek yerine geçiyormuş.Iyi akşamlar hanımlar ilk gün menumu yazayım
Sabah 3 kaşık yumurta salatası 2 koz biber 2 dilim sucuk 1 dilim peynir 3 zeytin
Ara yarim.portakal 1 avuç leblebi
Ogle ve aksam tek öğün 1 kase yoğurt çorbası 5 tane lahana sarma salata
Su 3 e tamamlayacağım ama adım yapamadım bugün 5000 bile olmadı bilekliğim de bozuldu artık tel le idare etcem bakalım
Arrietty_
Anladım canım teşekkür ederimBugün bir diyetisyenin paylaşımında gördüm. Bir avuç leblebi 1 dl ekmek yerine geçiyormuş.
Makro hesabı yaparsan aklında olsun diye yazayım dedim.
Carb manager isimli app kullaniyorum ben. Ona yaziyorum
Selam kuzummmLori bebikim suzim nerelerdesin
Bugün bir diyetisyenin paylaşımında gördüm. Bir avuç leblebi 1 dl ekmek yerine geçiyormuş.
Makro hesabı yaparsan aklında olsun diye yazayım dedim.
Fena degil senin icintahmini 41 gr carb almisim o zaman, cok iyi dimi benim icin
Oo guzel haberler bunlar.Selam kuzummm
Ve evime gectim cok sukur. Evde az cok is var ama ona can kurban
Mutfagimi hala kullanamiyorum ama oda bu hafta halolur insallah.
Artik aktifim. O aldigim 3 kilonun cogu gitti. Son 10 kilom kaldi
Gecen hafta izinliydim bugun basladim yine. Zenginde olamadik yaw yilbasindaOo guzel haberler bunlar.
Is yogun mu ?
Mide açlığa alıştıktan sonra diyet yapak çok kolay oluyor. Bide çok fazla istemekSenin gibi olabilmek isterdim canim beslenmeni cok guzel yonetiyosun
HosbuldumYeni gelenler hosgeldinizz
Döndüm kizzzz amAan onu hiç sorma 10 kilo dan fazla
Çarşamba bu şekilde de denerim.tartiya bi agirlikla cik sonra inip yeniden cik canim agirliksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?