Fit Club 🏋🏻‍♀️

gunaydin,
ben de kahvalti ile basladim, aynen senin gibiyim ben de, bugun degisiklik olsun dedim, 3 ogun yapacagim bakalim.

gunaydin,
ben de kahvalti ile basladim, aynen senin gibiyim ben de, bugun degisiklik olsun dedim, 3 ogun yapacagim bakalim.
3 öğün değil niyetim.
Eve gidene kadar ara öğün yapayım akşam salata yiyeyim diyorum, dışarıdan söylemek istemiyorum salatayı çünkü.
Su, yeşilçay, maden suyu, kahve tüketirim gün içinde.

Aslında bunu tam tersi yaparsam yani öğleden sonra yersem hiç açlık hissetmeden günü tamamlayabiliyorum.
Dün öğleden sonra tek öğün yaptım mesela çok rahat acıkmadan dayandım. Akşam sadece yeşil elma yedim sabah yine de tok uyandım.

ben ne yapayım bana da program çizelge koçluk yapın

sen nabiyon once onu yaz.

sporun ne alemde, beslenmen ne alemde ?

sonra kesin bir donus degil de yavas yavas gecis yaparsin, sporu az artir, beslenmenden bazi seyleri cikar. Ilk bir kac hafta hafiften alis, sonra artik ne istiyosan yazariz sana

istikrarli olman lazim baby cigim. Biliyosun aslinda da totisin yemiyor

Bugün bismillah dedim zpor henüz yok enfes bi salata hazırladım ilk öğünümü o şekilde yapıyorum.
Sen beni incele göz hapsine al

Bugün bismillah dedim zpor henüz yok enfes bi salata hazırladım ilk öğünümü o şekilde yapıyorum.
Sen beni incele göz hapsine al
Salata bitince bir filtre kahve yap kendine, yarım saat sonra leslie aç 1 milde olsa yap.
Alıştıkça süreyi artırırsın, çok iyi gelecek emin ol.

Kizlar
Aksam yemegi sonrasi canim birsey istemiyor,aciksam da cok zorlanmiyorum yani,kendimi tutabiliyorum.
Ama sabah ve aksam arasi yemeyeyim leptin calissin diyorum,bayagi zorlanip bozuyorum .napsam ben ...bir de aksamlari cok yiyorum sanirim

Belki bir fikriniz vardir dedim...
Kendinizi kontrol etmek icin ise yarayan önerileriniz ,tüyolarınız var mı?

Filtre kahve, su bende açlığı kesen şeyler.
Tarçınlı süt de tokluk hissi veriyor ama leptini durdurur.
Bir yerde sakız çiğnemenin faydalı olduğunu okumuştum.
Bir süre dayanırsan alışkanlık kazanırsın.
Ama yok olmuyor diyorsan ara öğünlerini en hafif en kalorisiz şeylerle geçirmeye çalış.

sabah erken mi yiyorsun leptin 4 saatten sonra çalışmaya başlıyor sağlam Gİ düşük bir kahvaltı 5 saat tutar insanı
bitki çayı içince bu eziyeti boşa çekmiyorsun lusiiii sağlıklı doğru şeyler yapıyorsun lusiiii dayan lusi moduna giriyorum bi dene istersen

❤❤❤

❤❤❤

bu ben ya
ama ben ilk basladigimda aksam atistirmasi da yerdim, sen gene iyisin.

ben sabah ogununu atladigimda daha rahatim, hem de ogun sayisi dusunce yemek isi de kolay oluyor, hem de cok yediginde daha idare ediyorsun.

Bizim evde aksam ogunu onemlidir, ailecek otururuz sofraya ve genelde guzel tek bir yemegimiz olur veyahut da cesitli hos bir soframiz. Gel de yeme yani

Aksam ogununu cekebildigin kadar erkene cek, ve gayet de doyur karnini, aklin kalmasin.
Aksam ogununden sonra 1-2 saat sindirim icin bekle, sonra hafiften hareket et muhakkak.
Sabah ogununu ya atla, ya da yumurta peynir seklinde doyurucu olarak yap ki oglene kadar tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…