Günaydın herkese,
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, bol yeşillikle günü açtım. Peynirde koymuştum tabağa ama yiyemedim, keçi peyniriymiş sanırım ofisteki koktu sevemedim.
Ben kahvaltıyı çok sevmiyorum zaten tok oluyorum sabahları. Birde kahvaltı yaptığım zaman gün içinde daha çok acıkıyorum. Bugünde deneyeceğim yine gün içinde açlık hissedersem öğle ve akşam yemeği düzenine döneceğim.
3 öğün değil niyetim.gunaydin,
ben de kahvalti ile basladim, aynen senin gibiyim ben de, bugun degisiklik olsun dedim, 3 ogun yapacagim bakalim.
asıl sen hoşgelmişsinHosgeldinnn canım
ben ne yapayım bana da program çizelge koçluk yapıngunaydin,
ben de kahvalti ile basladim, aynen senin gibiyim ben de, bugun degisiklik olsun dedim, 3 ogun yapacagim bakalim.
ben ne yapayım bana da program çizelge koçluk yapın
Bende haftasonu calisacagim ve regl im hala. Regl bitince 2gun sonra tartilin diyorlar. Pazartesi anca tartilirim
Benim tartı atarlanmıştı herhaldeBende haftasonu calisacagim ve regl im hala. Regl bitince 2gun sonra tartilin diyorlar. Pazartesi anca tartilirim
sen nabiyon once onu yaz.
sporun ne alemde, beslenmen ne alemde ?
sonra kesin bir donus degil de yavas yavas gecis yaparsin, sporu az artir, beslenmenden bazi seyleri cikar. Ilk bir kac hafta hafiften alis, sonra artik ne istiyosan yazariz sana
istikrarli olman lazim baby cigim. Biliyosun aslinda da totisin yemiyor
Bugün bismillah dedim zpor henüz yok enfes bi salata hazırladım ilk öğünümü o şekilde yapıyorum.
Sen beni incele göz hapsine al
Salata bitince bir filtre kahve yap kendine, yarım saat sonra leslie aç 1 milde olsa yap.Bugün bismillah dedim zpor henüz yok enfes bi salata hazırladım ilk öğünümü o şekilde yapıyorum.
Sen beni incele göz hapsine al
akşama bebeler tepeme binmezse spor yapayım doğru dedinSalata bitince bir filtre kahve yap kendine, yarım saat sonra leslie aç 1 milde olsa yap.
Alıştıkça süreyi artırırsın, çok iyi gelecek emin ol.
5 bin var şimdidentemem
spor yok olmaz,
en azindan aktif olmaya calis, minimum 5 bin adim diyelim mi bu hafta gunluk? yoksa aganin eli tutulmaz yani, on da diyebilirsin
Filtre kahve, su bende açlığı kesen şeyler.Kizlar
Aksam yemegi sonrasi canim birsey istemiyor,aciksam da cok zorlanmiyorum yani,kendimi tutabiliyorum.
Ama sabah ve aksam arasi yemeyeyim leptin calissin diyorum,bayagi zorlanip bozuyorum .napsam ben...bir de aksamlari cok yiyorum sanirim
Belki bir fikriniz vardir dedim...
Kendinizi kontrol etmek icin ise yarayan önerileriniz ,tüyolarınız var mı?
Kizlar
Aksam yemegi sonrasi canim birsey istemiyor,aciksam da cok zorlanmiyorum yani,kendimi tutabiliyorum.
Ama sabah ve aksam arasi yemeyeyim leptin calissin diyorum,bayagi zorlanip bozuyorum .napsam ben...bir de aksamlari cok yiyorum sanirim
❤❤❤Filtre kahve, su bende açlığı kesen şeyler.
Tarçınlı süt de tokluk hissi veriyor ama leptini durdurur.
Bir yerde sakız çiğnemenin faydalı olduğunu okumuştum.
Bir süre dayanırsan alışkanlık kazanırsın.
Ama yok olmuyor diyorsan ara öğünlerini en hafif en kalorisiz şeylerle geçirmeye çalış.
sabah erken mi yiyorsun leptin 4 saatten sonra çalışmaya başlıyor sağlam Gİ düşük bir kahvaltı 5 saat tutar insanı
bitki çayı içince bu eziyeti boşa çekmiyorsun lusiiii sağlıklı doğru şeyler yapıyorsun lusiiii dayan lusi moduna giriyorum bi dene istersen
geçiştirdin mi sen bizi bakiiim hem ne bu kapkara kalp❤❤❤
❤❤❤
Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?