Mehaba.. yok yaa yarın kısmetse başlicam 3 gündür dışarda oluyorum mecbur dışardan yiyorum. Yarın evdeyim yarında başlicamKontrol tartisini unutmayin
Alys LadyMiami @tomrs Eyslg @Hazrmmm @rockandroll Lusi Alfa RR badem000 H3RA_
Alfa RR 4 ocak gecti,baslamadin mi
@bi-zuzu yoksun yine kuzum. Iyisinizdir umarim
Lusi kackin lusi
LadyMiami hastasin yinede etiketledim. Adettendir. Tekrar gecmis olsun. Suan nasilsin ?
H3RA_ regl iken tartilmak istemiyorsan kabuldur
@Lori bebisim cok ozlendin
@rockandroll sehirdisindasin demistin dimi ?mecburi degilsin tarti icin
70lerin lanetiKontrol tartisi bildirimim
Cumartesi : 71.6
Carsamba : 70.8
tebrik ederim gercekten canim biz resmen cocuklara bagimlilik kazandirdik hergun biseyler istiyolar malesef hatali bizizSizin işiniz gerçekten çok zor. Ben bu açıdan çok şanslıyım çünkü bizim evde hiç kimse aburcubur yemeyi sevmiyor. Oğlumun yedii aburcubur sirkeli marul ne zaman canı sıkılsa anne bana sirkeli marul yap der yer, kızlarım zaten hiç mutfağa gelmezler yemek arasında. Bir de odada bir şey yemekte yasak olduğu için dolayısıyla aburcubur yemiyorlar eve de alınmıyor zaten. Bizim eve şekerli içecek de girmez hiç, o açıdan ben çok şanslıyım yani görüpte özeneceğim yiyecem hiçbir şey yok etrafta.
Sağ ol canım, bugün düne göre biraz daha iyiyim dün aşırı kötüydüm sürekli başım dönüyordu ayağa kalkamadım ama elhamdülillah bugün bayağı iyi hissediyorum evi falan topladım çok dağınıktı, şimdi de akşama ne yemek yapacağım onun planını yapıyorum.
Ona da şöyle bir çözüm bulduk. Ara sıra dışarı çıktığımızda istedikleri gibi kola falan içebiliyorlar ama evde kesinlikle içilmiyor yani tamamen %100 yasaklamadık ki başkalarına özenip de gizli gizli yapmasınlartebrik ederim gercekten canim biz resmen cocuklara bagimlilik kazandirdik hergun biseyler istiyolar malesef hatali biziz
Kiz ne yaptin kendineMehaba.. yok yaa yarın kısmetse başlicam 3 gündür dışarda oluyorum mecbur dışardan yiyorum. Yarın evdeyim yarında başlicam
Güncel kilom 76.6
Afiyet olsun.bugunde hurmayi cok buldumMenum
Sabah
1 dlm ekmek 1 haslanmis yum.,1/2 kk peynir ,10 zeytin ,1 tk recel ,2 ceviz, 1 dlm elma
Ara k.g. kahve
Ara 6 hurma
Aksam 17.30
1 tabak ( 6-7 kasik ) tavuklu patates yemegi ,salata,1 kepce tarhana corbasi,4 kasik pilav
Spor 8133 adim,9 mekikArrietty_
Akşama ızgara bok choy üzerinde ızgara tavuk ve çorba var. Tatlı olarakta sirkeli marul yeriz ohh misss
supersiniz canimOna da şöyle bir çözüm bulduk. Ara sıra dışarı çıktığımızda istedikleri gibi kola falan içebiliyorlar ama evde kesinlikle içilmiyor yani tamamen %100 yasaklamadık ki başkalarına özenip de gizli gizli yapmasınlar
1 öğün beslendim fakat tatlı yedim o yüzden ama daha enerjili dönüyorumKiz ne yaptin kendine
Afiyet olsun.bugunde hurmayi cok buldum
afiyet olsun
Zıkkımın pekiyim ben ya
İki günlük diyeti cortlattım
Menün çok güzel keto yapıyorsun ama gayet keyifli yiyecekler.Iyi aksamlar
Sabah 8.30
Whey icecegi
Ogle 12.30
Balik
Salata
15 adet badem
Ara 14.30
1 Kare bitter
Kremali kahve
Aksam 17.30
2yk saksuka
Yarim avokado
1ceri domates
1tk zeytinyag
150gr haslanmis et
Su 1,5 L
Spor
30 sit ups
30dk yürüyüs
Adim sayim degisirse guncellerim
Eki Görüntüle 2982447
H3RA_ makrolarim burda saksuka sayesinde karb doldu
Alys
Ben de gecen sene sevgiliahahah
Almamışım gı. Geçenlerde düşündüm. Yav ben 70 kilodan 64e nasi indim yav diye. Ne zamandır da 64 kiloyum. Sonra yauuv benim ne güzel gurubum vardı kadınlar kulubunde, dedim. Hedefim de o zamanlar 58 idi. Şimdi başladık bakalım çiçeğim 64 kiloyla
Cok guzel gozukuyorSadece saplarını air fryerda pişirdim kendim için gerisini akşam tavuğun yanında yapmaya karar verdim.
Aynen ,biz de oyle yapmis olabiliriz.kilo da almaya musait buyuk oglum.anne gobegim mi buyuk ,ben şiş miyim (sisman diyemiyor ben de ogretmedim :) ) demeye basladi kuzum.bu sene kural koyduk.aksam yemeginden sonra yemek yok. (Aksam yemeginde hakkini veriyor ama )Kestane olunca kurali bozsak da o haftqda 2 gun ,az pisiriyorum zaten.diger gunleri kurtardik.aciktim deyince de ayran iciriyorum.vicdanim sizlamiyor degil.annelik ...tebrik ederim gercekten canim biz resmen cocuklara bagimlilik kazandirdik hergun biseyler istiyolar malesef hatali biziz
Afiyet olsunIyi aksamlar
Sabah 8.30
Whey icecegi
Ogle 12.30
Balik
Salata
15 adet badem
Ara 14.30
1 Kare bitter
Kremali kahve
Aksam 17.30
2yk saksuka
Yarim avokado
1ceri domates
1tk zeytinyag
150gr haslanmis et
Su 1,5 L
Spor
30 sit ups
30dk yürüyüs
Adim sayim degisirse guncellerim
Eki Görüntüle 2982447
H3RA_ makrolarim burda saksuka sayesinde karb doldu
Alys
Afiyet olsun:)iftar menum
bulgur pilavi
adana kebap
birazcik ta arnavut cigeri
bol salata
1 minik sconeArrietty_ guzelmis canim tesekkurler malesef bi tadimlik yedim kremasiz yaptim
sonrasinda 1 elma muz portakal
2 avuc leblebi
Ne yidinZıkkımın pekiyim ben ya
İki günlük diyeti cortlattım
Afiyet olsun .yine de cok guzel menu :)İyi geceler kızlar
Gün içinde
1 avuç fındık
Duble kahve
17:00
1.5 kase kısır
Çeyrek simit
23:00
1 kase işkembe çorba
Bugün arkadaşıma davetliydim. Kısır yiyeceğimi bildiğim için tek öğün yaptım.
Gece gece eşimin işkembe aşkı tutunca plan bozuldu. Protein açığımı kapattım diyebilir miyiz
7.000 adım
30 dk koşu bandı
50 sguat
50 mekik
50 leg raise
Eki Görüntüle 2982540
Arrietty_
Diyebilirizİyi geceler kızlar
Gün içinde
1 avuç fındık
Duble kahve
17:00
1.5 kase kısır
Çeyrek simit
23:00
1 kase işkembe çorba
Bugün arkadaşıma davetliydim. Kısır yiyeceğimi bildiğim için tek öğün yaptım.
Gece gece eşimin işkembe aşkı tutunca plan bozuldu. Protein açığımı kapattım diyebilir miyiz
7.000 adım
30 dk koşu bandı
50 sguat
50 mekik
50 leg raise
Eki Görüntüle 2982540
Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?