• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Simdilik sorun yok 😂
Dun aksam planlamistim yediklerimi. 17gr carb ediyor 😁 salatalar dogrumu hesap bilmiyorum Ama yesilligi saymiyor zaten keto
Ben yeşilliğe kadar katıyordum hesaba.
Yeşillik derken salatadaki çiğ yeşillikleri saymıyorsun dimi.

A Arrietty_

Kontrol tartisi 55.8

Cumartesi Hedef 55.4

Görür müyüz acaba.

Hatta ben cuma tartilmak zorundayim, çocuklari almaya gidicez aksamina, pazar döneriz.

A Arrietty_ H3RA_ H3RA_

Ogle yemeğim.

Keto salata tarifi vereyim 😄
evde olanlari sarmaladim: avakado, yeşillik, kizilcik, mayonez, limon 😜

IMG_20220105_124314.jpg

Aksama yemege davetliyim, ketoyu bozmayacak şekilde takilicam ins.

Tek öğün yapmak istedim ama cok acikip saldirmaktan korktum 😜 simdi kibar kibar yerim 😛

Adım kraliçesi dönmüş ne oldu kilomu aldım sende 😂
😂😂 ahahah
Almamışım gı. Geçenlerde düşündüm. Yav ben 70 kilodan 64e nasi indim yav diye. Ne zamandır da 64 kiloyum. Sonra yauuv benim ne güzel gurubum vardı kadınlar kulubunde, dedim. Hedefim de o zamanlar 58 idi. Şimdi başladık bakalım çiçeğim 64 kiloyla 😌 🌸🌸

Dün çok kötü oldum özellikle öğleden sonra yerimden bile kalkamadım bu sabah biraz daha iyiyim ama hala boğazım çok ağrıyor maalesef adımlarımı da yapamadım dün ama zaten yürüyecek halim yoktu. 🤧🤒

Eklentiler

• 46C9928E-AF79-4B5E-B653-50D68EE243A9.png
    46C9928E-AF79-4B5E-B653-50D68EE243A9.png
    159,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu sabah Çilekli yaban mersinli yulaf yedim bir bardak C vitamini eritip içtim. Düne göre bugün biraz daha iyiyim ☺️
Öğlen yine dünden artanlardan yerim de akşama tavuklu bir tarif arıyorum şu anda internette.

iftar menum
cupra
salata
yesil mercimek yemeği
sonrasinda yediklerim
1 elma
1 muz
esim abur cuburlari doldurdu eve kizima kek falanda yaptim 2 gundur saglikli beslenme yolundayim nefsime hakim oldum cok sukur
Sizin işiniz gerçekten çok zor. Ben bu açıdan çok şanslıyım çünkü bizim evde hiç kimse aburcubur yemeyi sevmiyor. Oğlumun yedii aburcubur sirkeli marul ne zaman canı sıkılsa anne bana sirkeli marul yap der yer, kızlarım zaten hiç mutfağa gelmezler yemek arasında. Bir de odada bir şey yemekte yasak olduğu için dolayısıyla aburcubur yemiyorlar eve de alınmıyor zaten. Bizim eve şekerli içecek de girmez hiç, o açıdan ben çok şanslıyım yani görüpte özeneceğim yiyecem hiçbir şey yok etrafta. 😉
📣 Kontrol tartisini unutmayin :KK54:

Alys Alys LadyMiami LadyMiami @tomrs Eyslg Eyslg @Hazrmmm rockandroll rockandroll @Lusi @Aytac Rovs @badem000 H3RA_ H3RA_

@Aytac Rovs 4 ocak gecti,baslamadin mi 😁
@bi-zuzu yoksun yine kuzum. Iyisinizdir umarim
@Lusi kackin lusi 🤪
LadyMiami LadyMiami hastasin yinede etiketledim. Adettendir. Tekrar gecmis olsun. Suan nasilsin ?
H3RA_ H3RA_ regl iken tartilmak istemiyorsan kabuldur
@Lori bebisim cok ozlendin
rockandroll rockandroll sehirdisindasin demistin dimi ?mecburi degilsin tarti icin
Sağ ol canım, bugün düne göre biraz daha iyiyim dün aşırı kötüydüm sürekli başım dönüyordu ayağa kalkamadım ama elhamdülillah bugün bayağı iyi hissediyorum evi falan topladım çok dağınıktı, şimdi de akşama ne yemek yapacağım onun planını yapıyorum. 🥰

Bir de bu aburcubur ve atıştırma konusunda size küçük bir tavsiyem var. Eğer mutfak dışında yemeyi içmeyi yasaklarsanız özellikle televizyon karşısında yemeyi içmeyi yasaklarsanız ve bunu bir kural olarak herkes benimser ve uyarsa aburcubur yeme alışkanlığı da zamanla kayboluyor, çünkü mutfağa gitmeye herkes üşeniyor televizyonun ya da tabletlerinin karşısından ayrılmak istemiyorlar dolayısıyla da sürekli bir şeyler atıştırmıyorlar, eşler de dahil. Aslında bizim evimiz açık mutfak, oturma alamı ve televizyon mutfağın tam karşısında ve ortada bir tane ada var ve o adanın etrafında bar sandalyeleri var, akşam yemeği harici normalde çocuklar orda yemek yiyorlar, ama oraya bile gitmeye üşeniyorlar düşünün artık. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dünden artan badem unundan yaptığım sebzeli pideler var onun yanına da şunu yapmak istiyorum çok güzel görünüyor.

Eklentiler

• D5FB0D98-1282-40F1-92B3-E17449896B75.png
    D5FB0D98-1282-40F1-92B3-E17449896B75.png
    475,7 KB · Görüntüleme: 34
Sadece saplarını air fryerda pişirdim kendim için gerisini akşam tavuğun yanında yapmaya karar verdim. 😋😋

Eklentiler

• 6C3D86F5-FCF5-483F-91A5-61A742D1588B.jpeg
    6C3D86F5-FCF5-483F-91A5-61A742D1588B.jpeg
    202,1 KB · Görüntüleme: 25
Back