Simdilik sorun yokO ne ya başlamadan bıraktırıcan bana
30 gr anamı ağlatmıştı, 20 süründürür herhalde
Dun aksam planlamistim yediklerimi. 17gr carb ediyor salatalar dogrumu hesap bilmiyorum Ama yesilligi saymiyor zaten keto
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdilik sorun yokO ne ya başlamadan bıraktırıcan bana
30 gr anamı ağlatmıştı, 20 süründürür herhalde
Ben yeşilliğe kadar katıyordum hesaba.Simdilik sorun yok
Dun aksam planlamistim yediklerimi. 17gr carb ediyor salatalar dogrumu hesap bilmiyorum Ama yesilligi saymiyor zaten keto
saol canim tarif icinBenimkiler sabah bayila bayila yediler. Arasina tereyag,recel koymadan da olur
Turkce tarifin buldum. Hem kolay hemde cabuk pisiyor
Masallah kilo kaybina
senin boy kacti canim bayadir gayet guzel koruyosun 55i
Sayiyorum. Bazen tek Tel bazen de app de salata yaziyorum orda hesaplanmis hali varBen yeşilliğe kadar katıyordum hesaba.
Yeşillik derken salatadaki çiğ yeşillikleri saymıyorsun dimi.
Tek ögün yapmam cunku ögün makrolarim az. Acikir saldirirsinAksama yemege davetliyim, ketoyu bozmayacak şekilde takilicam ins.
Tek öğün yapmak istedim ama cok acikip saldirmaktan korktum simdi kibar kibar yerim
Merhaba. Tabii ki hosgeldinizMerhabalar Ben de size katılmak istiyorumm. Cumartesi günü tartı günüymüş, o gün başlayabilir miyim?
ahahahAdım kraliçesi dönmüş ne oldu kilomu aldım sende
Sizin işiniz gerçekten çok zor. Ben bu açıdan çok şanslıyım çünkü bizim evde hiç kimse aburcubur yemeyi sevmiyor. Oğlumun yedii aburcubur sirkeli marul ne zaman canı sıkılsa anne bana sirkeli marul yap der yer, kızlarım zaten hiç mutfağa gelmezler yemek arasında. Bir de odada bir şey yemekte yasak olduğu için dolayısıyla aburcubur yemiyorlar eve de alınmıyor zaten. Bizim eve şekerli içecek de girmez hiç, o açıdan ben çok şanslıyım yani görüpte özeneceğim yiyecem hiçbir şey yok etrafta.iftar menum
cupra
salata
yesil mercimek yemeği
sonrasinda yediklerim
1 elma
1 muz
esim abur cuburlari doldurdu eve kizima kek falanda yaptim 2 gundur saglikli beslenme yolundayim nefsime hakim oldum cok sukur
Sağ ol canım, bugün düne göre biraz daha iyiyim dün aşırı kötüydüm sürekli başım dönüyordu ayağa kalkamadım ama elhamdülillah bugün bayağı iyi hissediyorum evi falan topladım çok dağınıktı, şimdi de akşama ne yemek yapacağım onun planını yapıyorum.Kontrol tartisini unutmayin
Alys LadyMiami @tomrs Eyslg @Hazrmmm rockandroll @Lusi @Aytac Rovs @badem000 H3RA_
@Aytac Rovs 4 ocak gecti,baslamadin mi
@bi-zuzu yoksun yine kuzum. Iyisinizdir umarim
@Lusi kackin lusi
LadyMiami hastasin yinede etiketledim. Adettendir. Tekrar gecmis olsun. Suan nasilsin ?
H3RA_ regl iken tartilmak istemiyorsan kabuldur
@Lori bebisim cok ozlendin
rockandroll sehirdisindasin demistin dimi ?mecburi degilsin tarti icin
Bok choy harika birseyDünden artan badem unundan yaptığım sebzeli pideler var onun yanına da şunu yapmak istiyorum çok güzel görünüyor.