Tesekkur ederim. Proteini yuksek karb ve yag dusuk olan protein icecegiBen de gecen sene sevgili @Sarayca ile cok guzel vermistim .
Bu sene de burada vericem ,insallah 57 i gorebilirim mayista
Cok guzel gozukuyor
Aynen ,biz de oyle yapmis olabiliriz.kilo da almaya musait buyuk oglum.anne gobegim mi buyuk ,ben şiş miyim (sisman diyemiyor ben de ogretmedim :) ) demeye basladi kuzum.bu sene kural koyduk.aksam yemeginden sonra yemek yok. (Aksam yemeginde hakkini veriyor ama )Kestane olunca kurali bozsak da o haftqda 2 gun ,az pisiriyorum zaten.diger gunleri kurtardik.aciktim deyince de ayran iciriyorum.vicdanim sizlamiyor degil.annelik ...kilo vermesin zaten 8 yasinda daha ,almasin yeter .
Afiyet olsun
Whey i bilmiyorum ,onun disinda cok kontrollu 10 numara menu
Afiyet olsun:)
meyveler cok mu olmus acaba?
Ne yidin
Afiyet olsun .yine de cok guzel menu :)
Dun aksam et agir geldi Ama. Uyuyamadim gece. Simdide Tika basa doluyumMenün çok güzel keto yapıyorsun ama gayet keyifli yiyecekler.
Spor konusunda da düzenli gidiyorsun. Yaza kadar yine 50 li rakamları görürsün diye düşünüyorum.
Fotonu çek before after yaparsın bize
Afiyet olsun..burda eksi sut var onu kullaniyoruz icine,tadi baya guzel oluyor. Kremasiz da guzel olduguna sevindim. Cocuklarda begenir umarim :))
muz kucuktu portakal 2 dilim elmada küçüktü dersem belki masum olurAfiyet olsun:)
meyveler cok mu olmus acaba?
Gunaydin
Adim tablosunu aksama duzenleyip paylasacagim. Cok uykum varise gidecegim
Günün challengi -Katilmak isteyenler icin
15 Sinav
Eki Görüntüle 2982563
Baslangic seviyesi Linki atiyorum
Menu yazmayan kisim baya cok.
Neden yazmiyorsunuz ?
Sen menu yazmayan kisim misin Allah askinaben aksam gec dondum ya, sporumu paylasip yattim hatta.
aksam ketoyu bozdum mu acaba bak bakalim:
2-3 avuc kadar kuruyemis
1 minik bruschetta
1 servis kasigi kadar haslama patates,
sulu et yemegi
1 minik Crème Brûlée (tatli keto usuluydu, seker yok, bol yumurtali, tatlandirici olarak uzum var sadece)
Sen menu yazmayan kisim misin Allah askina
Benimkiler sabah bayila bayila yediler. Arasina tereyag,recel koymadan da olur
Turkce tarifin buldum. Hem kolay hemde cabuk pisiyor
Masallah kilo kaybina
Og mis. En sevdigim ikili. Hatta tazefasulyeli yumurta
Karnemelk kullandimsourcream mi kullandin sen, yapayim bunu cocuklara ben de beslenmelerine koyarim.
Menunu okuyunca diyecektim ki ne iyi etmissin keto usulu tatli ile.ben aksam gec dondum ya, sporumu paylasip yattim hatta.
aksam ketoyu bozdum mu acaba bak bakalim:
2-3 avuc kadar kuruyemis
1 minik bruschetta
1 servis kasigi kadar haslama patates,
sulu et yemegi
1 minik Crème Brûlée (tatli keto usuluydu, seker yok, bol yumurtali, tatlandirici olarak uzum var sadece)
Og mis. En sevdigim ikili. Hatta tazefasulyeli yumurta
Benim de aklimda yarin tek ögün yapip 40 saatlik oruca gecmek. Fakaaat. Cumartesi sabahi reformere gidecegim. Bayilirmiyim acabareformer benim suyumu cikariyor
Reformeri ekleyim Ama dimiaslinda acken super oluyor da spor,
reformer dedigin gibi cok enerji istiyor, biraz daha ketoya alisinca dene bence, vucudun ketonlari enerji olarak kullanmaya alismasini bekleyin spor yapmak icin diyordu ketocu bir doktor. Haftaya falan olabilir, bu hafta ye sen bir seyler de bayilma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?