Bir daha ketoya bulaşmamaya niyetliydim. Sizi kıskandım bir şans daha vereceğim.Tesekkurlerkatilsana ortak yapinca motive oluyorum ben. 2gundur cok iyi gidiyor. Dunden planimi da yaptim
Oğlum bir kaç aydır diyetisyene gidiyor. Son haftalarda tam tersi tartıda artı çıkmaya başladı.Cumartesiydi herhalde 68.7 idim sanirim.
Ama 29 aralik da 70.3 idim.ben bunu odemdir gider diye dusunmustum.
3 gundur yine biraz dikkatliyim.yuruyorum da.
Bugun 69.4 geldim.dun de oyle.odem degil yani...68lerde olurum diye dusunmustum.
Niye boyle oldu ki yaaa.
Kac gundur de yuruyorum ondan mi bilmem sıkılastim herhalde.kendimi zayiflamis hissediyordum.bir heves ciktim sonuc bu.
Neyse 29 araliktan bugune 7 gunde 900 gram olarak dusunursem iyi ,guzel.neyse boyle devam edersem haftaya guzel bir sonuc gorurum insallah moral bozmak yok .hersey yeni basliyor
A Arrietty_
Oglun kac yasindaOğlum bir kaç aydır diyetisyene gidiyor. Son haftalarda tam tersi tartıda artı çıkmaya başladı.
Ama yağdan 500 gr veriyorsa, 1 kg yakın kas yapmış çıkıyor sonuç.
O yüzden de incelme devam ediyor.
Spor yapıyorsan ölçülerini de baz alman gerekiyor.
Oğlum 15 yaşında olacak ama kemik yaşı 17-18 vardır.Oglun kac yasinda
Bu ideal kiloya yaklasinca oluyordur degil mi?
Ben paylasiyorum kiz makrolarimi 2gundur. 20gr karb benim limit.Herkese günaydın, hoşgeldinCordelia
Bir daha ketoya bulaşmamaya niyetliydim. Sizi kıskandım bir şans daha vereceğim.
Onca malzeme almıştım bozulmadan kullanayım hem onlarda çöp olmasın.
Günlük sınır 30 gr karbo olmazsa belki daha kolay olur bu defa.
Siz kaç hesaplıyorsunuz, makroları da paylaşalım mı?
Alys tembeller güzel çözümler bulurmuş, kolay keto tarifleri keşfedersen paylaş bizimle de :)
Ya benim vucud da Boyle. 69,9 u gormustum aralik basi. Sonra hoop 72.Cumartesiydi herhalde 68.7 idim sanirim.
Ama 29 aralik da 70.3 idim.ben bunu odemdir gider diye dusunmustum.
3 gundur yine biraz dikkatliyim.yuruyorum da.
Bugun 69.4 geldim.dun de oyle.odem degil yani...68lerde olurum diye dusunmustum.
Niye boyle oldu ki yaaa.
Kac gundur de yuruyorum ondan mi bilmem sıkılastim herhalde.kendimi zayiflamis hissediyordum.bir heves ciktim sonuc bu.
Neyse 29 araliktan bugune 7 gunde 900 gram olarak dusunursem iyi ,guzel.neyse boyle devam edersem haftaya guzel bir sonuc gorurum insallah moral bozmak yok .hersey yeni basliyor
A Arrietty_
Harika eksi. Bakalim cumartesi ne gosterecek ,sivi diyetini bitirdigin icinGunaydin kizlar
Isteyim suan ama dun tartildim 76.4kg gecen hafta
Guncel 75.2 kg
1.2 kg eksilme oldu cok sukur
Gunaydin beybiGünaydın açlık oyunları ekibi.
Gunaydin canimGünaydın
Haftaya acisini cikaralim
Gunaydin kizlar
Isteyim suan ama dun tartildim 76.4kg gecen hafta
Guncel 75.2 kg
1.2 kg eksilme oldu cok sukur
Ya benim vucud da Boyle. 69,9 u gormustum aralik basi. Sonra hoop 72.
Kontrol tartisini unutmayin
Alys @LadyMiami @tomrs Eyslg Diyette @rockandroll Lusi @Aytac Rovs badem000 H3RA_
@Aytac Rovs 4 ocak gecti,baslamadin mi
@bi-zuzu yoksun yine kuzum. Iyisinizdir umarim
Lusi kackin lusi
@LadyMiami hastasin yinede etiketledim. Adettendir. Tekrar gecmis olsun. Suan nasilsin ?
H3RA_ regl iken tartilmak istemiyorsan kabuldur
@Lori bebisim cok ozlendin
@rockandroll sehirdisindasin demistin dimi ?mecburi degilsin tarti icin
O ne ya başlamadan bıraktırıcan banaBen paylasiyorum kiz makrolarimi 2gundur. 20gr karb benim limit.
Evdeki malzemeleri kullaniyorum bende. Ona Gore dengeliyorum.
Bir iki gün hesaplasan en azından bundan sonrası içinde analiz yaptırır sana yediklerinle ilgili.Günaydın ahali
H3RA_ ben makro hesaplamiyorum, kalori bile hic hesaplamadim, o işler beni geriyor.
Ben şu 2 hafta icin herhangi bir unlu sekerli gıda, malarna pirinc falan, kuribaklagiller, meyve, patates vs bildigin şeyleri cikardim, ve yemekleri bol yagli/kremali yapiyorum, mayonez falan da ekleyebilirim salatalara. Bu şekilde yagi artiriyorum. Diger seyler ayni açıkçası.
Ama dun A Arrietty_ bitter yiyebilirsin dedi, onu yedim hemen
Ama ben devamli yapamam bunu, kurubaklagilsiz olmaz ki
Tatil sonrası iyi oldu ama, zorluk cekmiyorum.
Bir wc sikintisi var sanki ama
Yarin kiziminda kurabiye gunu guzel biseymi canim farklu biseyyapsam diye bakiyorum daCocuklarin sconeslari hazir. Ben yatmaya kacar.
Iyi geceler
Yarin kontrol tarti günü
Benimkiler sabah bayila bayila yediler. Arasina tereyag,recel koymadan da olurYarin kiziminda kurabiye gunu guzel biseymi canim farklu biseyyapsam diye bakiyorum da
bu arada cumartesi 62.30 du pijamalarla
guncel 61.05
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?