Fit Club 🏋🏻‍♀️

Coook teşekkür ederim canm gerçekten ihtiyacım olan şeyleri dile getirmişti. Ekmek ve çerezi azaltscagim. Sebzeyi yeşilliği dediğin gibi yapacagim. Kavurmak hiç aklıma gelmemişti. Harika

Coook teşekkür ederim canm gerçekten ihtiyacım olan şeyleri dile getirmişti. Ekmek ve çerezi azaltscagim. Sebzeyi yeşilliği dediğin gibi yapacagim. Kavurmak hiç aklıma gelmemişti. Harika
Hamileliklerimden sonra küçük oğlumu tam 3.5 yıl emzirdim insan emzirirken dediğin gibi gerçekten çok acıkıyor. Baktım önüne geçemiyorum sürekli marul yemeye başladım böyle çıtır çıtır, ilk başta sevmiyordum sonra üzerine sirke koyarak yedim hem süt yapıyordu bol bol ben de bir alışkanlık oldu hala marul yemeden duramıyorum marul yemediğim zaman canım istiyor. halbuki elimin altında çerez gibi yiyeyim de kilo almayayım diye başladım şimdi severek yiyorum, yani demek istediğim insan alışkanlıklarını zamanla değiştirebiliyor imkansız diye bir şey yok. Örneğin asla şekersiz kahve içemiyordum şekersiz içmektense içmemeyi tercih ettim bir süre ama onu da yapamadım sonra bir süre küfür ede ede neredeyse nefret ederek şekersiz içtim aylar sürdü nefret ediyordum içtiğim kahveden, ama artık şekerli içemiyorum hatta kahveyi şekersiz daha çok seviyorum, tabiisi çok büyük bir sabır gerektiriyor bir alışkanlığı değiştirmek için. O yüzden imkansız diye bir şey yok o alışkanlıklarının hepsini değiştirebilirsin ilk başta nefret edersin benim gibi ama sonradan çok seversin. Çerez konusunda da daha önce de söylemiştim ben çocukken annem bana kilo alayım diye çerez yedirdi yani çok kilo aldıran bir şey mutlaka ama mutlaka azaltman lazım başka türlü kilo vermen çok zor olur.

Birazdan ödem attıran masaj yapıyolarmış randevu aldım oraya gideceğim ameliyatlardan sonra yapılan bir masajmış ve en az sekiz seans gitmem gerekiyormuş haftada iki gün gideceğim bakalım ödememi atacak mı çok şiş her tarafımda öyle bir kilom da yok fazla 1 kg fazla görünüyorum yani 51 kiloydum 52 kg görünüyorum ama her tarafım şiş özellikle de karın çevrem ameliyat yüzünden ne yapsam inmiyor şişim doktorda diyor aylar sürecek ben aylarca bekleyemem bu şişle bakalım inşallah bu masaj işe yarar. (Lymphatic Drainage Massage)

sasirdim,
ameliyat sonrasi icinmis de ne kadar sonrasi icin?

cok acele etmeseydin, doktor da normal demis odem durumu icin.

Harikasın leydimiami bana gerçekten şuan ihtiyaç im olan şeyleri söylüyorsun. Emzirdikten sonra fena acikiyorum aslında tam o anda elim çereze kayıyor. Kolay ve hazırda olan bir yiyecek severimde. Bende marulu tezgahının üstünden ayirmayayim. Çok da severim aslında. Hem süt yapiyor. Birçok alışkanlıklarını bırakacağım galiba yoksa olmicak. Azalmıyor kilolarim. Bu sefer kesinlikle seni dinlemeliyim. Çerez konusunda beni daha önce de uyarmıştın aslında. Daha da dikkatli olacağım. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…