Bizim 30 karboluk olanda hepsi yasaktı neredeyse. Özellikle muzu sakın yemeyin demişti. Bulabilirsem bakayım menü atayım sana.
Bana gönde çok severimberry giller ailesi, okey.
ahaha kociskom indirimde diye kizilcik almis, ne yapacam ben bunu soyler misiniz
Tamam ama benim karnım hala şişTakimin guncel uyeleri
Haftasonu ólcü alalim mi ?
Şu sabahki iki dilim ekmeği bir dilime mi düşürsek?
Bu keto olayı hiç bana göre değil muhtemelen marul da yasaktır.Bizim 30 karboluk olanda hepsi yasaktı neredeyse. Özellikle muzu sakın yemeyin demişti. Bulabilirsem bakayım menü atayım sana.
Aa olur mu,marul serbestBana gönde çok severim
Tamam ama benim karnım hala şiş
Bu keto olayı hiç bana göre değil muhtemelen marul da yasaktır.
Bence herkes cok alisti.Cok az katilimci kalmisti ve takim sayisida azalmisti baya.
Ben sahsen kapanmasini istemistim kaptanligi baskasina verme imkani yoksa diye. Saglikciyim ,cocuklarin okulu,okul sonrasi aktiviteleri,ev isi derken yogundum. Ki hala oyle.
Kimse motivasyonunu kayip etmesin diye surekli spor yarisi,farkli farkli tablolar vakit aliyordu Ama katilim azdi. Boyle oluncada bizlerin zaman kaybi oluyordu cok. Bildirim gunu gelmeyen filan derken takimlar erkileniyordu
YaaBana gönde çok severim
Benim o dönem yaptığım 15 günlük hızlı zayıflama grubuydu. Biraz katı bir diyetti o yüzden. Karbo 30 gr ile sınırlıydı.Bana gönde çok severim
Hosgeldin tekrar
Geçmiş olsun ben de bir hafta çektim çok zor . Su bile içemiyordum . Limonu bol kullan boğaza iyi geliyorHiçbir şey yemedim saat 2:00 oldu boğazım çok ağrıyor yoğurt ve yaprak sarması yicem
Yine de ölçcem yarın, bakalım karnım açken ölçmem lazım merak ediyorum bende.Aa olur mu,marul serbest
Sen sissin, ben ise hic hazir degilim yüzlesmeye
Fakat daha motive olurum o yuzden korksamda almam lazim ölcü
Et suyu kattım dün iyiydi bugün biraz yorgun hissediyorum yarın daha iyi geçer ins ...Nasildi, ilk günün dimi?
Kabak corbasina falan krema/yag kattin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?