Fit Club 🏋🏻‍♀️

A Arrietty_ ketoda sarap icebiliyormusum, hic demiyosun

patates falan yassak dimi?
mantar falan okey demisler, yarin da mantarli tavuk sote yapayim okey dersen

Kiz isteyim. Ara ara bakiyorum son mesaja.
Kardesim aradi. Eltisi pozitif.
Buyuk ihtimal kardesimin eside. Suan aklim orda. Cocuklar orda. Dunde birlikteydik

hay allah, gecmis olsun.
cocuklar 2 gun kalip doneceklerdi dimi zaten, ins bulasmaz.

hay allah, gecmis olsun.
cocuklar 2 gun kalip doneceklerdi dimi zaten, ins bulasmaz.
Evet. Dun gitmeden zaten test olduk ailecek. Okula ise donmeden. Rutin haftada 2oluyoruz.
Birde kvsi ile kaliyor. Ev kalabalik yani

Sarap carb i cok yuksek. Mantar az miktarda okey diye biliyorum.
Menu guzel tavuklu ile. Ispanak da atip krema ekleye bilirsin

tamam super boyle yapayim yarina

acim suanda zaten kuruyemis saatimin gelmesini bekliyorum ama dayanamicam galibasi

Günaydın. Çocuklardan bana da geçti hastayım ben de dün erkenden yattım. Bu dünkü adımlarım akşam sushi yemeye gittik pirinçsiz iki porsyon yedim sadece balık ve sebze.

Eklentiler

• D0CBBA68-A9CE-4CE0-B1BA-C20077306444.png
    198,1 KB · Görüntüleme: 28
Tamamdir ben bugün yine yedim maalesef, bebeğimi ezirdigim den biraz da acayip acikiyom çerez de elimin altında olunca dayanamayıp yiyorum,abartmadan az az yiyebilirim belki
En azından daha az kilo aldıran daha az kalorili çerezlerden ye mesela leblebi ye sarı leblebi.
Kahvaltıdaki ekmek fazla olmuş bir de yediklerinin miktarını azaltman lazım. Bu şekilde kilo vermen çok zor olur. İnsan ekmek yemeden doyamayacağım zannediyor psikolojik tamamen çünkü ben de yaşadım bunu ama en azından azaltırsan yavaş yavaş ekmeksiz de çok güzel doyacağını görürsün hatta bir süre sonra ekmek canın istemeyecek, bir de miktarları da azaltırsan yine yavaş yavaş vücudun bu yeni miktarlara alışıyor ve daha fazlasını istemiyorsun hatta midesi bulanıyor insanın. Bir de bu çerez meselesini gerçekten artık yavaş yavaş azaltman lazım senin eski zayıf resimlerin yok mu karşına koy çerez yiyeceğin zaman resmine bakarak ye inan bana iştahın kesilir.
İstanbul'da mı oldun ameliyat ayy yürek yiyip benim de olasım var tam karın germe ikinci bebeden beridir aklımda
piyasası nedir peki sorması ayıp deliye serbest
Göğüs küçültme ameliyatımı İstanbul’da olmuştum çok pahalı oldu ve çok zor oldu benim için İstanbul zor bir şehir. O yüzden bu sefer İzmir’de oldum hem aileme yakın çünkü Denizli’de yaşıyorlar sık sık gelip gittiler yanıma, yanımda kaldılar falan daha rahat oldu benim için hem de fiyatı da daha uygundu İzmir’de, genel piyasasını bilmiyorum çünkü bana özel bir fiyat verdi doktor eşim doktor olduğu için, öyle doktorlar arası jestler yaparlar kendileri doktor eşlerine yarı yarıya fiyat indirirler falan, o yüzden senin bizzat arayıp sorman lazım fiyatını, benim verdiğim fiyat gerçekçi olmayabilir.
Bende dün çok kaçırır oldum. Sabah tartıldım artma yok eksilmede yok. Bugün dikkat li olmalıyım. Salata mideme iyi gelmiyor sanki yoğurda yonelmeliyim
Eğer salata yiyemiyorsan demekki çiğ Sebzeler mideni ağrıtıyor bu çok yaygın bir problem, bu durumda sebzeleri pişirip yemen lazım yani herhangi sevdiğin bir sebzeyi yeşilliği çok az bir zeytinyağında baharat ve azıcık sarmısakla kavur yemeklerin yanında ye hem çok lezzetli hem de midene dokunmaz. Ben bazen marulu bile pişirip yiyorum. dün öğlen mesela ciğer yaptım yanına kırmızı lahanayı az yağda kavurup öyle yedim çünkü çiğ lahana bana da dokunuyor. sağlık açısından genel itibari ile sebze yemeden olmaz yeşillik yemeden olmaz yani bu sadece zayıflamak için değil sağlığın için yeşillik çok gerekli mutlaka ama mutlaka yemen lazım o yüzden pişirerek ye.

Sabah kalktım ıspanaklı börek vardı biraz ondan yiyeyim dedim ilaç içmek için, ucundan azıcık aldım canım istemedi ayva ve elma yiyorum.

Eklentiler

• 38E64152-1256-4F42-A817-76F5DCD242EF.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…