- 4 Kasım 2018
- 26.156
- 108.596
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.481
Bencede hallederim
Bencede hallederim
Hello kızlar nasılsınız bugünden itibaren 4 günlük bir düz karın detoksu yapıyorum diyetisyen verdi bakalım sonuçlar ne olacak.
Kuchisabishii neyin var geçmiş yapamadım çarşıdayım. Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntıların
Gunaydin
Uyanip vitaminlerimi ve 10 bamya tohumumu ictim. Simdi bulletproof kahvemi icip crossfite gidecemm
Gelip keto kahvalti yapip ikea gezeyim. Aksam da dumbells hiit yaparsam benden iyisi yoktur
Kuchisabishii nasil oldun?
Hangi serifogluna gidecen bamyamGünaydın kizlar,
Ben bugün omad yapiyorum.
Birazdan bir yere doga yürüyüşune gidicez, sonra da restorana.
Gunesi ucundan görüyoruz bugün, değerlendircez ins
Beni özleyin anacim
Sabah 1 saar crossfit yaptim eve geldim dumbells le titredim aparat ustundeSabah crossfit aksam dumbell mi
Kiz vur dedik öldürüyon
Eveet daha ucuz. Ve karb cok az. Tahin alirken mutlaka icerigine dikkat et.Kuchisabishii senin dedigin keto ekmegi daha iyimis yaw. Ben 200 gram badem unu icin 4 euro karniyarik otur icin 5 euro verdim seninki daha ucuz
Nesibe dikkat edem yavru. Icerigi ne olsunEveet daha ucuz. Ve karb cok az. Tahin alirken mutlaka icerigine dikkat et.
Rahim de kistim varmis. Dun biri patlamis,baya sancili sabah olduHello kızlar nasılsınız bugünden itibaren 4 günlük bir düz karın detoksu yapıyorum diyetisyen verdi bakalım sonuçlar ne olacak.
Kuchisabishii neyin var geçmiş yapamadım çarşıdayım. Umarım en kısa zamanda geçer sıkıntıların
Dövme pilissTam dayakliksin ha,
Tartiyi mi kafaya takiyon yoksa!
Sagligina odaklan beybi, senin kilolari araliga kadar vercez dedik zaten, daha zaman var
Ama tabi kus kadar yemegi birakman lazım.
Karb inaNesibe dikkat edem yavru. Icerigi ne olsun
Çok geçmiş olsun. Peki sağlık açısından biraz zararı var mıymış sanaRahim de kistim varmis. Dun biri patlamis,baya sancili sabah oldu
Dövme piliss
65e raziyim aralik sonuna
Evet birakmam lazimseni dinlicem artikin.
Ama hala bisey yemedim. Soyle bi soguk kahve iciyorum suan
1 saate evden cikacagim. Bubble Tea yerine baska bisey mi icsem. Karb i yuksek
Aksama kapuska yapacagim. Yanina tavuk mu haslasam? Birde yesillikli salata
Ya bir alem bunlarAa bayağı bir faydası varmış.Benim eşimin dizinde bir rahatsızlık olmuştu.Kayınvalidem de bamya tohumunu almış her sabah 10 tane yut , iyi geliyormuş dedi.Ama eşim yapmadı tabii
Madem böyle faydaları var ben kullanayım , o benden görünce başlar hemen.
Dün akşam çalışma odasından sesler geliyordu ha! hu! diye.Bir baktım kettlebelle spor yapıyor.Dedi yaa sen gerçekten zayıfladın , farkediliyor , hiç vaktim yok ama ben de artık mecburumyaa âlim efendiii adamı böyle hizaya getirirleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?