Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ya ekmegi artik kahvalti disinda yememeyi başarıyorum ama kahvaltıda vazgeçemiyorum.Yumurtada da arada farklılık olsun diye bişeyler ekliyorum.Malum ev halkı da talep ediyor.Miktarına dikkat ediyorum ama.3 kişiye 2 minik patates mi ne ekledim.
Kremim var evet , sürsem iyi olacak.Sürekli nemlendiği ve emiklendiği için kuruyup kapanamıyor yara , bir de görsen bu mu canını acıtıyor dersin , minicik bişey ama bazen dişlerimi gözlerimi sıkıyorum acısından ilk zamanlarda olur ya kimisinde, onun gibi oldum.
Kehribarı hiç denemedim.İnanasım gelmiyor.İnanmadığın şeyin de baştan etkisini azaltmış oluyorsun gibi.Bir bakayım çok sağol

Kremin var mi canim? Yoksa biraz kendi sütünden sur diyorlar ,bence krem muhteşem bulus ins huy edinmez bizde baya azalttikta yol cok uzun gece baya kalkiyor
Evet evet krem çok iyi.Acısından emzirmekten vazgececek hale gelenleri biliyorum
Ya benim kızım geceleri 8 saat aralıksın uyurdu.Oğlum bir dönse rahatsız olup tekrar uyumak için destek istiyor , beyefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…