- 18 Ağustos 2011
- 2.194
- 7.328
Rica ederimTeşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTeşekkür ederim
OlurAyy ne iyi olur nevoşum, ben tencereyi atayım sen etrafı ayarla
Yaa çok teşekkürlerArkadaşım sen yanlış yarışmaya gelmişsin, tablo yarışması yapmıyoruz, çorba yarışması yapıyoruz çok güzel bir sunum, bayıldım, görsel konseptin çok iyi ,başarılar dilerim
Daha çook çorba gelecekAma yok artık yaa bu nedir joyzzzz
Keşke ilk sen yapsaydın biz seni tebrike der cekilirdik
Ellerine sağlık canım çok iyi çok güzel çok muhteşem
Daha çook çorba gelecek
Teşekkür ederim canım
JOYz JOYz yorumum arada kaynamasın lütfenŞaka bir yana bir çorbanın böyle bir sunumunu o kadar araştırdım ama ben internette görmedim. Gerçekten sunum olarak bir yeteneğin var kesinlikle canım. Bunu meslek haline getirsen keşke. Şahane olmuş, açıkçası şuan çorbanın ne olduğu değil görseli dikkatimi en çok çeken . Eminim bir tarhanada yapsan sunumun bu şekilde olacaktı. Söyleyecek kelime yok,muhteşem eline zihnine düşüncene sağlık JOYz
Yok canım internette bu çorba fazla yok cidden. Ben bilindik lezzetlere hakim olmadıgım için görseli kuvvetli bişey seçmeliydim o yüzden bunu seçtim zaten Kullanıyorum işte burda yeter
Bu sefer limonu benim sıkmayacağım kesin.Demeyin kız öyle daha bi sürü çorba gelecek. Geçen de böyle oldu biri gelip limon sıktı
Margaret Hale
Hadi hadii yaparsın sen yapacagınıBu sefer limonu benim sıkmayacağım kesin.
Ben hevesimi aldım. O beni bir süre idare eder.Hadi hadii yaparsın sen yapacagını
Ay darısı başımaBen hevesimi aldım. O beni bir süre idare eder.
Bana kalsa bekleyecektim psikolojik baskı yaptılar hepŞu an yarışma hevesim içime kaçtı. Keşke son günü bekleseydin.
Ellerine, emeğine sağlık canım. Başarılar dilememe gerek yok diye düşünüyorum.
Şimdiden tebrik ediyorum seni.Bana kalsa bekleyecektim psikolojik baskı yaptılar hep
Teşekkür ederiim
Aaa yok hiç belli olmuyor ya siz benden daha iyi biliyosunuzŞimdiden tebrik ediyorum seni.
Bildiğim için tebrik ediyorum zatenAaa yok hiç belli olmuyor ya siz benden daha iyi biliyosunuz
Ben emin değilim biri çıkıp bu nebcim corba ya sütlü tatlı bu diyebilirBildiğim için tebrik ediyorum zaten