- 5 Mayıs 2020
- 12.738
- 39.468
Bi kaç güne kapındaBana aldın mı kurye ne zaman gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kaç güne kapındaBana aldın mı kurye ne zaman gelir
Yok canım. Bende mi kataydım fıstıkAntep çorbası fıstıksız olur mu dimi
Bakır tencereyi bile Karaca’dan alan postmodern bir profil…Aldım beybi valla. Beklediğim kişi de KARACA KURYESİYDİ
O zaman çorbayı bekletiyorumBi kaç güne kapında
Olduğu gibi tencere ile koy bence. Zahmete girme nevoşCam kasede sunum yapacağı
Sende araya benim sunumu kaynatmaOlduğu gibi tencere ile koy bence. Zahmete girme nevoş
Valla o klasiklerden güzel ama ya çok minnoş kullanırım bunu benBakır tencereyi bile Karaca’dan alan postmodern bir profil…
Birinci belli 2. KimSende araya benim sunumu kaynatma
Mini Nutella kavanozu deyince 20 oy alan sahur kahvaltım geldi aklıma…Çok güleceğiz
Hele nutella kavanozlu pastalara(üstüne koyuyorlar ya) çok güleceğim
Ben değilimBirinci belli 2. Kim
Bu senin elinde çok tehlikeli olur bilemedim bakO zaman çorbayı bekletiyorum
Mini Nutella kavanozu deyince 20 oy alan sahur kahvaltım geldi aklıma…
TabiBen değilim
Senin sunumun aynısını yapardımBu senin elinde çok tehlikeli olur bilemedim bak
9.olsam yeter
Teşekkür ederm canımVallahaa şaşırılacak iş ellerine sağlık deyip gitmek istiyorum burdann kazancağı kim olduğu belli oldu şimdiden allaha emanet
EF-SA-NE
Senin bu halin beni deli ediyoo. 9. Olmak isteği9.olsam yeter
9 ve 14 uğurlu sayılarım14 te olurduSenin bu halin beni deli ediyoo. 9. Olmak isteği
Ya sus kaç kişi biliyor bu çorbayı senle benden başka Onu yazmasam konuya giren ne alaka la çorbada fıstık olurduAyrıca bu çorbanın adı sadece öz çorbası. Fıstıklı öz çorbası anlatım bozukluğu olmuş. Çorbanın olayı zaten fıstıklı olması. Pirinçli yayla çorbası diyor muyuz yoooo.