Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dedim bileBen emin değilim biri çıkıp bu nebcim corba ya sütlü tatlı bu diyebilir
Aa çorbayı bilenler varBayılırımm Harika görünüyor , ellerinize sağlıkk
İlla çizkeke mi çevirseydim çevirilirdi çünküBen dedim bile
Ondan şeyetmedim dermişimO Margaret Hale ’nin tarzı
Antepliyiz Annem ,yemeğe ilk defa gelen misafirlerine yapar bu çorbayıAa çorbayı bilenler var
Teşekkür ederim
Aa süper Ben de yapar mıyım bi daha acaba, o bugdayları ezmek cok zahmetliAntepliyiz Annem ,yemeğe ilk defa gelen misafirlerine yapar bu çorbayı
Ben daha hiç yapamadım. Sırf misafir gelecek diye bu çorbayı almak istedim, kapılmıştı.Antepliyiz Annem ,yemeğe ilk defa gelen misafirlerine yapar bu çorbayı
Bu yoğurtlu çorbayı kivili yapayım da görün siz.O Margaret Hale ’nin tarzı
Yalnız baya güzel hee. Ne yalan söyleyim kendim de şüpheliydim ne alaka fıstık badem falan Ama cok yakışmış ya valla.Ben daha hiç yapamadım. Sırf misafir gelecek diye bu çorbayı almak istedim, kapılmıştı.
Bu sefer 1. olamazsın amaBu yoğurtlu çorbayı kivili yapayım da görün siz.
Totem yapıyorum şuan gelsin 30 oy
Öyle bir ümidim yok yav. Hem çorbam vasat hem ben öyle sunumu beceremem. Şu yöresele gıcık olmaya başladım.
Antepliler ağzının tadını bilir. Benim tatmadan önce ne saçma şeymiş deyip sonradan bayıldığım bir sürü yemek var.Yalnız baya güzel hee. Ne yalan söyleyim kendim de şüpheliydim ne alaka fıstık badem falan Ama cok yakışmış ya valla.
Teşekkürler beybi ben sıramı savdım sıra sizdeVayyy çorba yapılmış
Ohh sıcacık miss gibi
Çok güzel olmuş ellerineemeğine sağlık bol şanslar canım
Aynen canım bide ben yapsaydım yükü stresi gitseydiTeşekkürler beybi ben sıramı savdım sıra sizde
Yapın kurtulun oh, rahatladımAynen canım bide ben yapsaydım yükü stresi gitseydi
Deneyin muhakkak Hoş fıstığı da göremez olduk fiyatından amaBen daha hiç yapamadım. Sırf misafir gelecek diye bu çorbayı almak istedim, kapılmıştı.