Benim hem kanamam hem de spastik kolonum vardı. Şimdi doktordan geldim, makattan muayene yaptı. Hiç korkulacak ya da acı veren bir şey değil. Bende de ne çatlak ne de basur çıktı. Neden kanadığım belli değil. :S
gecmıs olsun canım ben de kısa süre önce fissür amelıyatı oldum cok kolay gectı benımki agrım acım olmadı şükür ki..oturma banyosu ve pomad kullanıyorm hala acıkcası benm de endısem tekrar etmesı kabızlık kalıcı oldukca zor bır durum tamamen beslenmemızı degstrmemz gerekıyor herseyden uzak durarark tabı..gecmıs olsun tekrardan..
sanırım bende de var bu sorun son birkaç gündür bayağı ağrı yapıyor
doktora gitmek zorundayım ama çok çekiniyorum(
bunu denemeliyim
çok teşekkür ederim :13:
Seni yanıltmış olmayayım ama böğürtlen kökü uzun süre kullanıldığında yani 1 haftayı geçerse kullanma süren kabız yapıyor ve senin kabız kalman çatlağın tekrar oluşması demek internette araştırabilirsin.
doktora gittim bugün doğru düşünmüşüm bu sorunmuş benimki de fitil,merhem falan verdi 2-3 kutu kullanacağım geçmezse ameliyat dedi(
bir de liken sikloraatrifikus vardı bende o da makata da yayılmış(
doktora gittim bugün doğru düşünmüşüm bu sorunmuş benimki de fitil,merhem falan verdi 2-3 kutu kullanacağım geçmezse ameliyat dedi(
bir de liken sikloraatrifikus vardı bende o da makata da yayılmış(