- Konu Sahibi aayyccaann
-
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.aynı dertten muzdarib olan biri olarak sizi anlayabiliyorum.bir önceki sayfaya da yazmıştım ama belki görmediniz.ben 1 ay önce ameliyat oldum (iyi ki de oldum)şuan çok rahatım ameliyatım da dikiş yok yakarak çatlak çıkarılmış ve bekçi meme kesilmiş.doktorum çok ketum du ayrıntıları ısrarla sormama rağmen söylemedi.sadece çatlak ameliyatı dedi.ameliyattan sonra 2 gece hastanede yattım.hiç bir şekilde ağrım olmadı inanılmaz rahattım.zaten hastane ortamında verilen yemekler diyete yönelik ekmek falan yok haliyle tuvalete çıkma ihtiyacınızda olmuyor.ben kesinlikle tavsiye ediyorum herkesin bünyesi farklı elbet doktorum bana çok iyi çok güzel bir ameliyat geçirdin dedi.şuan da hiçbir şikayetim yok öyle gaita kaçırma vs.hiç korkmayın doktorunuz tavsiyesine uyun diyetinize dikkat edin oturma banyosu falan bunlar çok önemli ameliyat olmadan önce bu altın kurallara uyduğunuz taktirde bile belki geçecek ama biz türk insanı olarak her zaman ki gibi son anda doktora gitmeyi tercih ediyoruz.iş işten geçince yani tecrübeyle sabit yanlış teşhis ve sonun da ameliyat kaçınılmaz oldu.keşke ilk günden doktoruma gidip tedavi mi olsaydım da 3 ay o ızdırabı çekmeseydim.öncesinde basur sanıp kendimi kasmıştım hareket dahi etmiyordum tuvalete gitmemek için yemek bile yemiyordum 6 kilo verdim.(hastalığın en güzel yanı)daha fazla uzatmayayım korkmayın ve ihmal etmeyin doktorunuza güvenin yahut birden fazla dokt.giderek teyit ettirin.baş edilebilecek bir dert değil.allah kimseye vermesin...
geçmiş olsun maalesef ist. değilim yaşadığım ilde özel bir hastaneye gittim.akıntıya gelince suyun sıcaklığına dikkat et ki üşütme ben kaynara yakın suya giriyordum.sıcak suyu seviyorum zaten 15 dakika oturmak gerekiyor bu süre zarfında su soğuyor o yüzden mümkün olduğunca sıcak otur hatta ben büyük bir leğen kullandım bi süre sonra su soğuyunca yeniden sıcak su ilave ettim.baticon lu su inanılmaz rahatlatıyor mikrobu falan da önlüyor.makattaki kaşıntıya da birebir bu arada bence çok fazla tereddüt etme git ve ameliyatını ol benim yaşadığım ilde devlet hastanesinde aynı ameliyatı olanlar oldu bir sıkıntı yaşanmadı.çekilecek dert değil çekmeyen bilemez insanın sadece fiziksel değil psikolojik olarak da rahatsız olmasına neden oluyor.acaba ne yapmalıyım hangisi doğru olur derken kafayı yiyecek hala geliyorsunuz.sabaha kadar internet başında acaba bir çözüm varmı diye tam 2 ay zaman kaybettim bence otur ve karar ver.ameliyat kesin çözüm sonuçta müzminleşmiş yırtıklar bir süreliğine geçsede yine tekrarlıyor.benim karar vermemdeki tek neden buydu daha sonra keşke olsaydım dersem diye kaldı ki ben ameliyattan önce dokt.gittikten sonra diyet falan hiç ağrım kalmamıştı.doktora gitmeden önce kuvvetli bi ağrı kesici kullandım ve rahatladım.yani ağrı çekmemek çok önemli spazm oluşursa yara iyileşmiyor bunun için ağrının önüne geçmeye çalışın.ben ameliyattan çok iyi sonuç aldım bunu da ağrımın olmamasına bağlıyorum.umarım kurtulursun. Allah şifanı versin....
slm benimde bi derdim var.2-3 gündür makatımda kuruluk yama kaşıntı gibi bişey var kanama filan yok tuvaletteyken pek acıda yok.anneme söyledim çok acılı yediğim için oluyormuş sizce nedir napsam bilemedim
Dışkı kaçırması olmuyor, yaranın çok azdıgı dönemlerde kahvarengi ıslak creahat geliyor çamaşırı kirletiyor. acaba annenin gördüğü o mu? bir de yaşı fazlaysa annenin, oradaki kaslar gevvşemiştir, tutamıyordur kakasını. ondan da olabilir. daha önce hiç o bölgeden ameliyat geçirdi mi? eğer makattab ameliyat olduysa onla da ilgili olabilir.
yok mu buna bi çare
2 farklı fitil kullandım
krem kullandım geçmedi
şişiyo habireeee
doktor ameliyat dedi ama istemiyorum
çözüm bulan yok mu
yok mu buna bi çare
2 farklı fitil kullandım
krem kullandım geçmedi
şişiyo habireeee
çözüm bulan yok mu
yok mu buna bi çare
2 farklı fitil kullandım
krem kullandım geçmedi
şişiyo habireeee
çözüm bulan yok mu
Selam ben geçen hafta fissürden ameliyat oldum o bölgeyi uyuşturdu doktorum 15 dakika sürdü ilk gün az ağrım oldu çok korkulacak birşey değil bence ama hala iltihab gibi şeyler geliyor umarım tamamen iyileşir ameliyat gerekiyorsa korkma zor değil bence kib geçmiş olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?