- 6 Nisan 2009
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi aayyccaann
slm slm kızlar bende de malesef çatlak oluştu.ve 1 hafta sonra ameliyatım var.doktorum çok ketum nasıl bir yöntem dir ne olacak bilmiyorumbgn 24 kasım. lazerle ameliyat olalı 13 gün oldu. ağrım yok. sadece tuvalet esnasında hafif bi kasılma var. kanamam yok. ama sarı renkli bi akıntı var. akıntının nereden geldiğini kestiremiorum. 2 gün önce doktora kontrole gittim. o sırada bu akıntıyı farketmemiştim. sadece kaşıntım vardı. onu söyledim. o bölgenin dezenfeksiyonunu sağlayan bi krem verdi sadece. antibiyotik vericekti ama ben istemedim. çünkü dişhekimiyim, antibiyotikleri yeteri kadar tanıyorum.ve gerekli olmadıkça antibiotik kullanımını sevmiyorum hiç. ve vermedi ben istemeyince. aslında akıntı çok yoğun deil. yara belki kapanmadığı için ödem akıntısı da olabilir. tam bilemiorum. yani normalde yara iyileşmelerinde normal bi durum.. ama bu durum beni çok korkuttufistül mü oldum acaba diorum. umarım olmamışımdır. genel cerrah başka bir arkadaşımla konuştuğumda sarı akıntının çok normal olduğunu söyledi. 1 ay kadar sürdüğünü söyledi... umarım kısa süre sonra gecer tüm problemlerim... gelişmeleri tekrar yazmaya devam ederim..
umarım sizler için gerekli bilgiler verebiliyorumdur. çünkü bu konuyla ilgili pek hasta görüşü bulamıyorum internette..
bi de benim gibi lazerle ameliyat olan var mı başka...
kıslar hepiniz sağolun herşeyi denedim ama olmadı.bi gün çok sıkıştırdı dayanamadım ve hemen doktorun muaynanesinden gün aldım geçen çarşamba oda ameliyat şart dedi. cuma günü hemen kolonoskopi yaptı . yani endoskopinin alttan yapılanı çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı. pazartesi de hemen ameliyat ayarladı lazerle ameliyat oldum ilk gece biras zor geçti halada tam olarak acım geçmedi ama çok sıkıldım hem sizleride haberdar edeyim diye pc nin başına oturdum. yalnız şunu söliyim hemen 1 saat sonra kalkıp işe falan gidemiyosun yani ameliyat orda bişeyler yapıyolar. 10 gün hani tam olarak geçmes dedi doktor sonra inşallah bişeyim kalmıcak iyice iyileşicem derdi olanlar doktora başvursun doktor ilaçlada geçirmeye çalışırım ama her 3 4 ay da bir atak yapar yara kendini yeniler ilerde başına bağırsak kanseri gibi sorunlar açar dedi ömür boyu çekmektense 15 gün çekerim dedim ve oldum hadi görüşürüz kızlar ben gene bakarım öptüm hepinizi
geçmiş olsun arkadaşım, bende çocuk tedavisi görüyorum. benim doktorumda ameliyatlık olmadığını fitil ve kremle geçebileceğini söyledi. senin doktorunun sana verdiği ilaç ve bitkisel tedaviyi öğrenebilirmiyimMerhaba Canım, merak etme bende bu muayene öncesinde çok korkuyordum ama saolsun Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Sinem Kanar var, çok hoş bir hanım. Son derece nazik, can acıtmadan muayene etti beni ve neden olur, nasıl tedavi ederiz, nelere dikkat etmem lazım uzun uzun anlattı, çok rahatladım. Hatta ben bu sorunu gebelik dönemimde yaşadığım için ilaç kullanmamda sakıncalıydı, hamileliğimi riske atmayacak bazı bitkisel tedavilerde ekledi, çok memnun kaldım, 2 haftada sorunum tamamen çözüldü. Eğer doktorunu seçmed.iysen Sinem Hanımada gidebilirsin, memnnun kalırsın. Çok geçmiş olsun canım